Če gre na mene potem si izredno inteligentno kulturen levičar. Saj od tebe ni za pričakovati kake ekstra kulture. Ko žališ samo dokazuješ, da si v svojem političnem prepričanju popolnoma nemočen.In kako naj se obranim takih budalaščin? Če sploh?
Če gre na mene potem si izredno inteligentno kulturen levičar. Saj od tebe ni za pričakovati kake ekstra kulture. Ko žališ samo dokazuješ, da si v svojem političnem prepričanju popolnoma nemočen.In kako naj se obranim takih budalaščin? Če sploh?
Cel kup bovijev, kje je pa Iovi?
Saj so cepljeni, kaj se sekiraš!?
Vladi ni v interesu, da na katerikoli način zaščiti RTV. Tudi na ta način ji želijo hitrega pogina.Opa...to pa niso jugo kolesarđije če je shod-protest URADNO prijavljen
Poglej priponko 48096
Res je, to so neka druga sekta. Sem jih enkrat pred cca mesecem dni slučajno opazil tam pred RTV. Na transprarentih je bilo nekaj o 5G omrežju, cepivih in mislim, da celo o ploščati zemlji ali neka podobna neumnost...To so menda proticepilci. Protestirajo proti PCTju v šolah.
Otrokom so maske škodljive, ker imajo manjša pljuča kot odrasli
Ti ne razumeš, zaprašujejo jih iz letal.Res je, to so neka druga sekta. Sem jih enkrat pred cca mesecem dni slučajno opazil tam pred RTV. Na transprarentih je bilo nekaj o 5G omrežju, cepivih in mislim, da celo o ploščati zemlji ali neka podobna neumnost...
Vladi ni v interesu, da na katerikoli način zaščiti RTV. Tudi na ta način ji želijo hitrega pogina.
RTV pa ne želi vračati v enaki meri..Vladi ni v interesu, da na katerikoli način zaščiti RTV. Tudi na ta način ji želijo hitrega pogina
Saj so poročali, kako se jim valjajo po avli. Vsak dan jim pa ne bodo delali reklame. Tudi o biciklistih poročajo samo enkrat tedensko.A te zadeve trajajo že dlje časa? Zakaj pa potem javna RTV vneto spremlja pecikliste, o teh protestih pa ne duha ne sluha? Objektivno poročanje...
Ampak teli pred RTVjem so mislim, da praktično vsak dan tam.Saj so poročali, kako se jim valjajo po avli. Vsak dan jim pa ne bodo delali reklame. Tudi o biciklistih poročajo samo enkrat tedensko.
Saj so poročali, kako se jim valjajo po avli. Vsak dan jim pa ne bodo delali reklame. Tudi o biciklistih poročajo samo enkrat tedensko.