No tudi moj odgovor na to je "ne", seveda da ni kar vsak komentar/komentator ali desni ali levi kot da drugih možnosti enostavno ni. Je pa to sicer nekaj povsem drugega kot izjava, da je 90% ljudi v Slo normalnih oz. politično neopredeljenih kot pišeš tako da prosim ne bluzi.
Nikjer nisem uporabil besedne zveze 90% ljudi je normalnih v zvezi s politično neopredeljeni. Lahko je nekdo opredeljen zgolj, da se vlada zakonito, korektno. Pa da je vladar normalen. Pa mi je vseeno, katera vlada je to. Ali pa bo. Ocenjeval jo bom po zakonitosti delovanja, korektnosti, gospodarjenju.
Zgolj podmetavanje enih in drugih se mi ne zdi normalno. Npr. tviteraš, ki še vedno misli, da je zmagal Trump, ustreli kakega novega kozla na tviterju in tisti kozel seže vse do alterja. Vse se kopira in ponavlja. Ja ljudje božji, pa verjetno obstoja še kaka druga misel, o kateri se lahko vname debata.
Saj me ne moti, da je vse to na alterju, samo mene metat nekam med desne in leve je pa res absurd. Ja, to o zakonitosti bi res lahko bilo levo, ampak po mojem naj bi to bila pobožna želja vsakega Slovenca.