Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.197
7.070
113
Da bodo šli protestniki na Triglav, se je gotovo vedelo že nekaj dni prej. Če bi Janša pustil na Sovi kakega sposobnega, bi ga o tem gotovo obvestili. Če pa je vedel, jih je šel pa namenoma izzivat in je pač pokasiral, kar si je skuhal.
Dejte se odlocit a hocte v demokraciji zivet al ne. Ko bo sova zacela spremljat kdo ma namen it na triglav bomo v diktaturi ziveli

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
in zaradi parih neotesancev naj bi spremenil načrte katere je imel (ni šel sam!) že dlje časa?

pa se vi ekstremni levičarji zavedate kakšne pišete?
kaj naj se v ljubljani ne pojavi več ker morda, le morda, lahko tam sreča neotesano govedo?

• Všeč mi je
Reactions: koliko, 8888 in B81

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
Kdor ne skače naj ne bi bil Slovenc :sprasujemse:
pismo bruseljskim uradnikom in evropskim MSM :zavijazocmi:
političnim skakalcem v luft manjka nekaj za pomirjanje :zmaga:

Nazadnje urejeno:
in zaradi parih neotesancev naj bi spremenil načrte katere je imel (ni šel sam!) že dlje časa?

pa se vi ekstremni levičarji zavedate kakšne pišete?
kaj naj se v ljubljani ne pojavi več ker morda, le morda, lahko tam sreča neotesano govedo?

po njihove, bi moral izbrane obiske peljati najprej v Rog, potem pa še na Metelkovo.... Za na konc za še k vatovcu na njivo da vidijo čar zogdovine, zadrug, samoupravljanja in udarniškega dela

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
Mater ste eni usekani, politiki lahk gobezdajo in twitajo karkoli, nad drugimi se pa zgražajo, ko jim v obraz povedo kaj si mislijo o njih.

Po televiziji se hvalijo kaki humanitarci so, ko afganistanski družini rešijo, po drugi pa poslušam kaka golazen češ da so ker imajo po 8 otrok...
Tista punca je zgolj nasedla in se spustila na zelo nizek nivo komuniciranja sogovornika na tviterju.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.612
9.828
113
40
MB
Al pa ce sprejmes pac da si precej radikalno razmisljujoc, kar je cisto tvoja izbira, delaj kaj hoces, samo ne nam pa prodajat sebe kot predstavnika 90% normalnih :D

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in cappy

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.797
15.861
113
Ma fail je že, ko izjaviš, da je v SLO 90% folka normalnega in/ali neopredeljenega in se samo 10% ukvarja z levo/desno :D
Ampak hey, če ima lahko večina ljudi RTVSLO za objektiven vir informacij potem je seveda lahko tudi tako velika večina (90%) normalna a v resnici je pa to tako, da se zgolj imajo za normalne kot pač imajo RTVSlo za objektiven nepristranski medij. Vse je v glavi :fredi:

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Dejte se odlocit a hocte v demokraciji zivet al ne. Ko bo sova zacela spremljat kdo ma namen it na triglav bomo v diktaturi ziveli
Eemm to smo imeli v zadnjem letu tko pol leta drugace... da nisi smel nikamor iz obcine in ne med policijsko uro. Piz.da grem iz sihta ob 22h pa se tresem a bo dovolilnica dovolj.

Sem pisal pozimi ko so me v klecah specialci na cestni zasedi ustavili z avtomatskim orozjem. Ne vem no.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.556
3.904
113
Ljubljana
hmpg.net
Kadar odzivi iz tujine udrihajo po dr. IJ, so seveda krivi slovenski levičarji.
Iva pa nima veze z nikomer v Sloveniji:
1629634836300.png

B81

22. jul 2007
37.094
10.585
113
Eemm to smo imeli v zadnjem letu tko pol leta drugace... da nisi smel nikamor iz obcine in ne med policijsko uro. Piz.da grem iz sihta ob 22h pa se tresem a bo dovolilnica dovolj.

Sem pisal pozimi ko so me v klecah specialci na cestni zasedi ustavili z avtomatskim orozjem. Ne vem no.
Pa s patrijami so se pripeljali?

• Haha
Reactions: visek_izobrazbe
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.