Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.797
6.175
113
blizu močvirne prestolnice
DEMZ nekaj za tebe :evil:
1622397877881.png

• Všeč mi je
Reactions: alkoholik
I

Izbrisan uporabnik #9334

Jaz jih ne. Nikoli !
Nikoli nisem odobraval skrajnežev. Ker to ni rešitev. Ti jih pa, pa še nekaj vas je. Verjetno si obetate materialne dobičke? Ker - moralnih v vaših podjetjih pač ni.

Niti Bog v spovednici ni toliko neumen da bo kar oprostil načrtne manipulacije. Pa če ti župnik zraven stokrat zagotovi. Nekako tako kot so brali maše med vojno in to s puško preko rame. In novačili mlade fante take kot si sam.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Janša bo imel vedno svojih 15 procentov, vedno. Je preveč entrištirov v SLO. Seveda pa s svojimi 15 procenti ne bi mel šans ob močnem liderju tudi na desni. Kar je pa ostalo od leve strani je pa za kozlat. A sta Jenull in Zlatko naša prihodnost..... Ne hvala. Sam Janševe razdiralne politike pa tudi nočem.

Na razpolago (trenutno) je Janša ali pa mesečniki. V tem primeru dejansko ni izbire. Nekdo BO predsednik vlade in ob taki izbiri dejansko izbire ni - lahko gremo le iz dežja (Janša) pod kap (ekstremni levičarji, vsi po vrsti). Nekega normalnega pa itak ni, že zaradi levičarske negativne kadrovske selekcije.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: jonny77 in 8888

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Dajmo se odločit
3.000 do 5.000 udeležencev po navedbah enega od organizatorjev - "čudovita udeležba, Prešernov trg že dolgo ni bil tako poln!", "veličasten shod"

4-8x več - pičkim dim, ne znajo organizirat.

Citirane besede je izrekel dr. IJ.

Oba sta protestirala proti aktualni vladi.

Seveda gladko ignoriraš podporo medijev, parlamentarnih strank, sindikatov, rogovcev in podobnih tem zadnjim protestom. Podobnik je pa po priljubljenosti nekje okrog kahle...

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Nazadnje je SDS volilo čez 220 tisoč ljudi.
Zdaj kot vidimo je proti zgolj peščica neprilagojencev v zelo skromnem številu 13 tisoč ljudi.
Zadeva je povsem jasna kot pogled na sončen dan.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Na razpolago (trenutno) je Janša ali pa mesečniki. V tem primeru dejansko ni izbire. Nekdo BO predsednik vlade in ob taki izbiri dejansko izbire ni - lahko gremo le iz dežja (Janša) pod kap (ekstremni levičarji, vsi po vrsti). Nekega normalnega pa itak ni, že zaradi levičarske negativne kadrovske selekcije.

Ni šans! Kdo bo pa izbiral otročjega Meseca? :nigladek: Ka si nor?

Sploh ne razumem, kdo je temu pamžu dovolil klopotati v državnem zboru s svojimi sanjami (frustracijami). Zadeva preživeta in to že leta 1950.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.729
9.506
113
Pol smo pa res v riti, če mamo sam Janšo kot najboljšo možnost. Bogpomagej pol nej mesija tri zdravemarije zmol, pa Janši damo položaj bez ogranićenja trajanja mandata in se nehajmo sprenevedat in naganjat.
Si mogoče kdaj pomislil, da noben pameten niti ne more v ospredje, ker je Janez pametne že zdavnaj steral.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.552
3.898
113
Ljubljana
hmpg.net
Seveda gladko ignoriraš podporo medijev, parlamentarnih strank, sindikatov, rogovcev in podobnih tem zadnjim protestom. Podobnik je pa po priljubljenosti nekje okrog kahle...
Glavni govornik je bil dr.IJ eden in edini. Isti, za katerega je 1988 na Roški stalo 10 k ljudi.
Potest je podprla najmočnejša parlamentarna stranka(tudi 2019 je bilo tako) SDS. pa še kdo. tudi mediji, res pa samo tisti, ki širiji eno in edino "resnico". PA Policija ni objavljala, da naj otroke pustijo doma (čeprav glede na udeležbo bi morali pustiti doma vnuke) in ni zaprla centra mesta.

Morda je pravo vprašanje, zakaj takrat sindikati ne, sedaj pa? Morda zato, ker vedo, kdo jih je vedno nategnil? Kdo je tisti, ki je vedno isti, če še tako menja stranke in/ali imena strank?

Pa vseeno.
3-5k - kje je tisti 15% ki so vedno za SDS?
4-8x več tistih, ki ne morejo zmagati na volitvah?

Trditi, da sedaj ni drugega kot dr.IJ je pa milo rečeno otročje.

Govorimo o človeku, ki ima premajhen poštni nabiralnik (dejstvo), ki mu sestrična plačuje položnice (jih sam ne zna?),
ki se izmika sodni pošti (in Matoz ga vleče ven), ki žali sodržavljane podobno, kot so francoski kralji svoje podanite (pa so kake obglavili zaradi tega), Ta je edini?

• Všeč mi je
Reactions: bizi in jonny77

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.781
5.932
113
Še vedno obstaja možnost da se prikaže nov obraz. Vsaj za levi politični pol je to za pričakovati. Seveda osel gre samo en krat na led, sLovenec pa vsaj 10x. Desnica žal tega ni sposobna, ker je preveč ponosna ter zavarovana vase, pa sem prepričan da bi tako imela precej možnosti za uspeh. Za SDS bi pa tudi bilo pametno da bi JJ prepustil žezlo komu drugemu, sam pa postal stric iz ozadja. Ampak ego mu tega ne pusti, ker je pač po eni strani cepec, po drugi pa človek nima od česa živet, ker druga kot to kar dela sedaj, preprosto ne zna. Še kako bi si želeli, da bi klinika v Australiji bila realnost in ne fikcija. Jaz mu jo privoščim, ne pa da se mu to meče pod noge kot afera.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.460
3.775
113
Ni šans! Kdo bo pa izbiral otročjega Meseca? :nigladek: Ka si nor?
85% prisotnih na vstajah ne podpira Meseca.

Sodelavka ki je tipična kolesarka (srednjih let)... sem prepričan da kar pokrije precejšnji del zbrane populacije:
- volila sem za Šarca, potem pa ga je Janša z*ebal, kdo je sploh volil Janšo, nobenega ne poznam. Zdaj je pa kar neizvoljen Janša na oblasti - za to kolesarim.
- isto kot sem volila Tuerka, ki ga je Pahor z Janšo z*ebal... kdo je sploh volil Pahorja, nobenega ne poznam. Vsi volili Tuerka potem pa kar Pahor na oblasti.
- a če me je Šarec razočaral... pa ne vem, malo me pa je, pustil se je z*ebat Janši kot šolarček. Zdaj ga ne bi spet volila, naj kdo drug pride.
- Meseca pa ne bi volila nikoli, oni naj ostanejo na tistih svojih par %, da mešajo janšistom štrene in to je to, ne zdijo se mi resni.
- Edini ki ga Janša ni z*ebal je Zoran, njega bi pa spet volila. Tudi za predsednika vlade ali pa države, samo da ne bo imel spet Alenk zraven.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.781
5.932
113
In potem v gnojšnico privlečemo še Zorana, da potem ves ta smrad končno lahko zazna sonda Roverja na Marsu. Bravo!

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.