Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.383
-2.950
113
Mesec (in ostali poslanci Levice) se bodo morali sicer v skladu s statutom stranke Levica na naslednjih volitvah posloviti, zaradi omejitve na dva mandata. Razen če dobijo dvotretjinsko večino na svetu stranke za tretji mandat.
A misliš da je problem Mescu in ostalim trem dobit dvotretjinsko večino v svetu stranke?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.398
6.166
113
Odvisno, katerih 25 članov bo prišlo v svet stranke in kako si bodo želeli, da bi oni sami postali poslanci.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
??Saj to smo že obdelali...
Ampak prosim ne nasedati skrajnim klero-naci-fašističnim desničarjem, ki govorijo, da hoče Levica spet zapleniti zasebno premoženje...
...nič od tega. To so samo zlobne desničarske laži in natolcevanja. Levica bo izključno zgolj pravično "prenesla lastništvo"... :nigladek:
Iz njihovega programa - najdeš na 20. strani:
http://www.levica.si/wp-content/upl...tDWbLXM3l7QH30GiUQlc9uS8DPFrbd1K4qiBez1aTpJBg
Poglej priponko 45857
In to podpirajo, non-stop propagirajo naši MSM z javno RTV na čelu...:nigladek:
Levičarjem se je očitno že čisto zmešalo. Če niso njihovi na oblasti je vse drugo diktatura:nigladek:.
Če pridejo do orožje bodo začeli drugače misleče kar pobijati... ...tako kot njihovi očetje/dedje leta 1945.
Kako že pojeta Nikolovski in Jadranka Juras... ...ene v Argentino druge na strelišče.:zavijazocmi:
.
Ampak problem so pa Janševi twiti.
naj ti msenjur razloži kako je s tem.
ali pa če ti jaz dodam povzetek: pretiravaš no, itak jih noben resno ne jemlje.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
in to napišeš nekomu ki je že večkrat po forumu kurcal sds, janeza in delovanje trenutne vlade?
:valjamse: :valjamse: :valjamse:

kr fejst si obseden poba, fejst.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Pomojem Mesec brez Janševih blesarij, z močno desnico in zdravim liderjem na desni nima osnovnih šans, da s takimi idejami pride dlje kot do treh poslancev. Tko da bi bil počasi čas, da začnete tudi desničarji problematizirat Janševo obnašanje.

Samo problematiziranje, brez vidnih rešitev, ne prinese rešitve. Trenutno je leva stran mnogo bolj problematična zaradi svoje nesposobnosti in zaradi pomanjkanja verodostojnih kandidatov, zato rabi podporo tisti, ki je manj slab, v tem primeru Janša. Samo pljuvanje po Janši pomeni veter v jadra mesečnikom in fujonkotom, torej je kontraproduktivno, ker bi šlo vse skupaj iz slabega na slabše. Levi pol mora sam najti verodostojne kandidate na čimveč nivojih, pa bo Janša odletel kot knof od gat. Dokler pa nam ponujajo zapufanega Damjana pa Erjavca pa mesečnikove in fujonkine blodnje lahko Janša počne kar hoče.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.856
113
Dobro no. Novica no.1 povsod po Evropi.
Ni ravno povsod po Evropi pa mogoče tudi ni ravno no.1 novica ampak govori pa se nekaj o tem, povsem pričakovano v bistvu.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.729
9.506
113
Samo problematiziranje, brez vidnih rešitev, ne prinese rešitve. Trenutno je leva stran mnogo bolj problematična zaradi svoje nesposobnosti in zaradi pomanjkanja verodostojnih kandidatov, zato rabi podporo tisti, ki je manj slab, v tem primeru Janša. Samo pljuvanje po Janši pomeni veter v jadra mesečnikom in fujonkotom, torej je kontraproduktivno, ker bi šlo vse skupaj iz slabega na slabše. Levi pol mora sam najti verodostojne kandidate na čimveč nivojih, pa bo Janša odletel kot knof od gat. Dokler pa nam ponujajo zapufanega Damjana pa Erjavca pa mesečnikove in fujonkine blodnje lahko Janša počne kar hoče.
Janša bo imel vedno svojih 15 procentov, vedno. Je preveč entrištirov v SLO. Seveda pa s svojimi 15 procenti ne bi mel šans ob močnem liderju tudi na desni. Kar je pa ostalo od leve strani je pa za kozlat. A sta Jenull in Zlatko naša prihodnost..... Ne hvala. Sam Janševe razdiralne politike pa tudi nočem.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.552
3.898
113
Ljubljana
hmpg.net
Gospod z neosnovanim večvrednostnim kompleksom nam za razsvetlitev naše omejenosti predlaga v branje zapis v Dnevniku.
Kaj izvodi revije "Komunist" še niso digitalizirani?
:valjamse:
.
Vici se pišejo kar sami.
PA se res.

Zadnji glavni in odgovorni urednik tednika Evropa, ki je nasledil (bil prenovljen) Komunist pač ni prišel na briljatno idejo, da bi lahko za zanamce ohranil vrhunske sestavke iz KKomunista. ŠAč ni dojel kam gre prihodnost.

Ime mu je bilo Bojan Požar.

• Ljubezen
Reactions: bizi

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Screenshot_20210530-163833_Samsung Internet.jpg

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.729
9.506
113
Spusti kriterije na raven moškega spolnega organa....in voli Šarca kot Demz :D
Ne hvala. Ko je on kandidiral sem rekel da mu dam en mandat probe, volil sem Jeleta, pol bomo pa videli.... No lohk trikrat ugibaš, če ga bom tokrat volil.....
Kot rečeno, mal upam, da se Tonin v red spravi.
Sem popravil, ker se je bralo, kot da sem volil Šarca.

Nazadnje urejeno:

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.552
3.898
113
Ljubljana
hmpg.net
Takole je začel svoj nastop na veličastnem shodu glavni govornik:
"Spoštovani!
Najprej iskrena hvala za to čudovito udeležbo, Prešernov trg že dolgo ni bil tako poln!"

Shod sta organizirala Slovenska ljudska stranka in Franc Kangler, ki so se jima pridružili še Slovenska demokratska stranka, Glas za otroke in družine in Novi socialdemokrati ter okoli 20 civilnih iniciativ in društev. Shodu je podporo izrekel tudi tednik Demokracija.

Shod se je odvijal na Prešernovem trgu, kjker se je zbralo nekaj tisoč protestnikov (po navedbah SLS 3.000 do 5.000)

10.10..2019 - Rešimo Slovenijo.

Dajmo se odločit
3.000 do 5.000 udeležencev po navedbah enega od organizatorjev - "čudovita udeležba, Prešernov trg že dolgo ni bil tako poln!", "veličasten shod"

4-8x več - pičkim dim, ne znajo organizirat.

Citirane besede je izrekel dr. IJ.

Oba sta protestirala proti aktualni vladi.

• Všeč mi je
Reactions: bizi in jest5
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.