NIso volitve, pa vendar: demonstracije republikancev ob kovid epidemiji pred poslopji demokratskih guvernerjev - nič manj nasilni.
Fakt je sigurno, da je levih-v levo usmerjenih protestov precej več kot desnih.
potem pa še dobro da mamo levake gor ane Demz
Uh kak si mimo vsekal tu.
Mislim, da je tak ,način - množica - skrivanje posameznikov za drevesi in uporaba nasilja v obliki 'mase' - češ nič nam ne morejo.Fakt je sigurno, da je levih-v levo usmerjenih protestov precej več kot desnih.
Če si slučajno gledal mini serijo o znanem levem "revolucionarju", teroristu Carlosu Ramirezu - Šakalu, si videl, da so se takrat levi skrajneži z islamističnimi skrajneži kar dobro povohali.A so ultra-zagovedni skrajni islamisti levi al desni? Sam vprašam....
Skupaj jim je teroristično - gverilsko - nasilje.Če si slučajno gledal mini serijo o znanem levem "revolucionarju", Teroristu Carlosu Ramirezu - Šakalu, si videl, da so se takrat levi skrajneži z islamističnimi skrajneži kar dobro povohali.
In danes se tudi.
Ti si butl. Kramberger ti je lahko bil vzgled, kak rata malemu cloveku in kaj prinasa tvoj komunizem. Da te ni sram kake pises. Pojutubaj malo. Pa slovenija ni amerika. Pa niooli ne bo, bo kitajska prej. Al pa venezuela. Bos lahko sraufal takrat ko vlki.Kwa sem mimo vsekal? Desničar zna samo krave poštimat in koso sklepat - to znam tudi jaz, ki sem zaprisežen levak. A zna zdrav kmečki in pobožno vzgojeni fantič zašvasat aluminijast karter, ki ga je, štremljast kot je, podrl na traktorju?
Ne zna ! Prinesel ga bo k meni, priznanemu levičarju, čeprav uporabljam obe roki, desno še celo malce bolj, prisežem.
Levim so simpatični. Desni jih ne marajo.A so ultra-zagovedni skrajni islamisti levi al desni? Sam vprašam....