Prvi signal, da je vlada v kjurtzu je pa, ko pošlje policaje pobirat kazni na cesto.
Tud ZDA se je kr dobr povohala z SA pa en kup skrajneži. Tud Binladna so ustvaril, pa ISIS...Če si slučajno gledal mini serijo o znanem levem "revolucionarju", Teroristu Carlosu Ramirezu - Šakalu, si videl, da so se takrat levi skrajneži z islamističnimi skrajneži kar dobro povohali.
In danes se tudi.
Kwa sem mimo vsekal? Desničar zna samo krave poštimat in koso sklepat - to znam tudi jaz, ki sem zaprisežen levak. A zna zdrav kmečki in pobožno vzgojeni fantič zašvasat aluminijast karter, ki ga je, štremljast kot je, podrl na traktorju?
Ne zna ! Prinesel ga bo k meni, priznanemu levičarju, čeprav uporabljam obe roki, desno še celo malce bolj, prisežem.
Levičarski skrajneži lahko dobro sodelujejo z islamističnimi skrajneži samo toliko časa, dokler imajo skupnega sovražnika - danes so to v glavnem desničarji (že navadni, ektremni pa itak) s svojim nasprotovanjem LGBTQ foram, "open border" migrantskim scenam itd. - oziroma dokler eni od njih ne dosežejo svojega cilja nato pa čao bao in se prelevijo v sovražnike. Samo predstavljajte si naprimer soočenje levičarjev s svojimi LGBTQ idejami proti skrajnemu muslimanu.
Samo (pretežno ateistične) levake pa z veseljem (s)krajšajo za glavo. Medtem ko kakemu mežnarju pa včasih vseeno prizanesejo, za čevlje in greznice pucat jim je dober.Levim so simpatični. Desni jih ne marajo.
Saj ravno to je izven pameti, da jih potem le-ti tako zagreto podpirajo .Samo (pretežno ateistične) levake pa z veseljem (s)krajšajo za glavo. Medtem ko kakemu mežnarju pa včasih vseeno prizanesejo, za čevlje in greznice pucat jim je dober.
Mogoče zato, ker z iskrenim čestitanjem pokažeš, da si iskreno zabit.Nevem zakaj ne moreš nekomu iskreno čestitat? Ti ka si desn mogoče res tega ne razumeš čist dobr Al ka? Jaz tudi vernim prijateljem pošljem voščilo za božič.
Nekak dvomim da boste nekateri ljudje kadarkoli prišli do kakega pametnega spoznanja
Hater?Najlažje je bit hater
Zakaj bi ljudstvo menjal, če je dovolj, da se en človek umakne.Na antiJJ volitvah ljudje volijo pač vse kar ni JJ. Če bi bila namesto teh, ki si jih naštel žirafa, bi volili žirafo. In zaenkrat nič ne kaže da bi lahko kdaj bilo bolje oziroma drugače. Vsaj dokler si ne zamenja ljudstva.