Točno tako.Zakaj bi ljudstvo menjal, če je dovolj, da se en človek umakne.
.
MI™ bomo puvedal gdo se loh pr ns gre pulitko, gdo pa ne!
Še bl simpl bi bwo pa, će žou guspod Peter Rotar neb že zapustu ta svet, on je dobr vedu kako se to reš...
Točno tako.Zakaj bi ljudstvo menjal, če je dovolj, da se en človek umakne.
Kle ne gre za loverje ali haterje ampak to, kakšna pravila (kot družba) sprejmemo in kako striktno se jih potem držimo.Hater?
Če bi tisti dve Skandinavki, ki so jih prijazni fantje druge vere prijazno obglavili, bili "hajterki" bi bili še živi.
Z ateisti in LGBT je pa enako... ...v VB se to že dogaja, pa levičarji še vedno tiščijo glavo v pesek.
Točno tako.
.
MI™ bomo puvedal gdo se loh pr ns gre pulitko, gdo pa ne!
Še bl simpl bi bwo pa, će žou guspod Peter Rotar neb že zapustu ta svet, on je dobr vedu kako se to reš...
Kaj si ti dojel je tvoj problem.
Kakšne misli ti po glavi blodijo tudi. Moje sigurno niso ble v tej smeri usmerjene, tolk fuknjen in pokvarjen pa spet nisem,
Človek se iz politike lahko umakne sam v dobro vseh, ali pa ga volilci enostavno ne volijo, tudi to so opcije. Če pa desne paranoja daje pa to ni več moj problem, oziroma je, ker vem in vidim s kakšnimi moram to zemljo bogo gazit in si hrbet varovat pred norci.
Če pa desne paranoja daje...
Ne vem kaj vas muči, a po navodilih pišete? Nimate svoje pameti?
Kle ne gre za loverje ali haterje ampak to, kakšna pravila (kot družba) sprejmemo in kako striktno se jih potem držimo.
Če mi pride en model iz neke tretje države in ima pri sebi mobilca in keš, ne me jebat da nima tudi osebnih doumentov. Oz. - kje jih ima?
No dokuments, no entri. Maj kantri - maj rulz. No rulz - get dafak avt of hir.
Da ne naštevam....
Mene muči oz. v tem primeru zdaj zabava tvoja zadnja nerealnost, najprej o neki paranoji, zdaj o našem šefu, fuc.king priceless
Drugače pa ja, na splošno pišem po navodilih, običajno direktno iz Trstenjakove, ni druge. Tebe imata pa Kučan & Stanovnik na plačilki kajne?
Sieg heil!
kolk maš tarifo? če je okej tarifa bi tud jaz rad prispevkse ustvarjal...baje je govora o sendiču, soku pri SD je golaž na vsake toliko...ali imam nemara zastarel cenik?
Ze to, da pride tak clovek v eu parlament, ti mora pokazat, da drzava ni normalna...#IrenaJoveva
kaj je fora da maš ti bol plačan kot jaz?!?! kermu si bl u rt lezu, a je biu mahnič a??? kr priznej!1 piškotek na 1 post, sčasoma pa morda še kako vodilno mesto na "novi" politični listi ter poslanski stolček. Se lahko kar nabere
kaj je fora da maš ti bol plačan kot jaz?!?! kermu si bl u rt lezu, a je biu mahnič a??? kr priznej!
men dajo 1 haribo bombonček na vsaka 2 posta pa vse vikende dežurn
službico so mn pa tud oblubl na lokaln komunal