... Janša jih je zamenjal kar nekaj ZSMS, ZKS, SDZ, SDSS in sedaj v SDS, verjetno je bil tudi pri Titovih pionirčkih. Ampak on je že skoraj 60 let politično aktiven
Nekateri kar ne znajo računat zgleda, ker po tvoje je zgleda nekdo skoraj še v plenicah politično aktiven (sere!) ane? Pa ne bluzi, da je v vseh teh strankah kot navajaš in raje poglej malo fakte, npr. kdaj se je pridružil SDS in če je potem zamenjal kakšno stranko kot nekateri, ki so samo po letu 2000 nekajkrat to naredili
.... Ti utegneš bit še en tak butasti papagaj, ki nisi YUge in "socializma" niti sprobal in ponavljaš, kar so ti "prišepetovalci" rekli in so te tastari držali v "vati" dokler te niso hormoni začeli "metat" in te niso mogli več obvladat.
Kar pa se tiče Titovih "pionirčkov" in "Titove omladine" (ZSMS), je naš Stari dobil navdih kje drugje kot pri Dolfiju (Hitlerjugend ipd.) Pri Stalinu tega niso imeli se mi zdi. In ja v obeh primerih si bil "avtomatsko" vključen
. Ni bilo treba podajat nobene vpisnice ! . Lahko si se pa izpisal, kot jest v srednji šoli, ker sem ugotovil, kaj je v resnici ZSMS. Naš (tudi tvoj PV) trenutno pa tega takrat ni napravil, ker se je hotel borit za nekatere spremembe od znotraj, pa je še kasneje neprevidno izjavil, da se misli borit za oblast v okviru tedanjih možnosti, pa so ga malo začeli zezat "komunisti" in UDBA etc. ... in tako ima zdaj zaradi vsega sranja, ki ga je bil deležen, težave z želodcem in zato govori zadnja leta z premori med govori, ker se mu spahuje. Kar seveda naša "čudovita RTV" lepo izkoristi za rez kadra, ravno ko je hotel povedat kaj nelepega ... zanimivo a ne?
Če hoče nekdo v naši disfunkcionalni družbi kaj narediti za boljšo državo, se ga proba na vsak način zatolčt. Podoben primer sem imel z našim nekdanjim zdr.ministrom nekoč, kateremu sem svetoval, da naj se "mani" politike, čeprav je bil v "pravi" stranki. Tako so mu metali polena pod noge, da je na koncu obupal in čutil posledice tega še leta. Nesposobnost, vrlina bivših kadrov oz. negativna selekcija, zato pa smo tam kjer smo... just my2c
...
------------------------------------
"
... Err. - System Overload - ReBoot Matrix - 3-2-1 ..."