Tukaj se lepo vidi da nihče ni pripravljen delat v dobro države. Ne levi ne desni. Od opozicije pričakujem konstuktivne predloge na pereč problem, ne pa samo in zgolj "rušenje trenutne vlade" samo da oni pridejo nazaj na parket.
ma saj moje dvome si potrdil kar sam. zato ker mi nekdo nekaj reče se pa res ne bom kaj veliko sekiral kaj šele da bi ga okoli kepe.Biti dandanes v slovenski politiki. V resnici moraš biti nenormalen. Že to, da preneseš toliko žaljivk, neutemeljenih kritik normalen človek ne bi dopustil. (Samo primer: Če bi meni nekdo, ki ga srečam, reče, da nisem normalen, bi jo dobil okrog kepe. )
Po moje neki podobnega kot Drnovšek. Kosmata vest, ko pa začne kuzla dihat za vrat, pa kupovanje plusov, al kak bi teku, odpustkov, v obliki kvazi dobrih del.baje kup problemov v lajfu...ene naredi močnejše, modreješ, ene pa še bolj zjebe v mozak. v keri grupi je si pa sam ustvari sliko...srednje poti ni.
Po moje neki podobnega kot Drnovšek. Kosmata vest, ko pa začne kuzla dihat za vrat, pa kupovanje plusov, al kak bi teku, odpustkov, v obliki kvazi dobrih del.
Drnovšek s cegani, ona z ilegalci.
Pač, genetski egoisti, zato nimajo osnovnega pojma, kaj je v resnici dobro ali slabo.
Do zdaj sem zivel v prepricanju, da levicari niste nasilni...Biti dandanes v slovenski politiki. V resnici moraš biti nenormalen. Že to, da preneseš toliko žaljivk, neutemeljenih kritik normalen človek ne bi dopustil. (Samo primer: Če bi meni nekdo, ki ga srečam, reče, da nisem normalen, bi jo dobil okrog kepe. )
Demz a si bil pr črtomirki tud tolk jezen....al sam zdej ko smo izpostavili te ta "prvorazredne"?
Morda bi bil tale moj naslednji predlog bolj primeren : " Da se naj ob prvem sumu usmraditve uslužbenčeve plenice, dotičnega takoj odstrani od izvršilnih pooblastil in učinkovito pristopi k razčiščenju smrada".
- Sanja svinja o koruzi ... .
Do zdaj sem zivel v prepricanju, da levicari niste nasilni...
Kwa ste že sejali? Veter?
Lepo prosim, da me ne žalite z oznako, da sem levičar. Sem že parkrat napisal, da sodim v skupino 91% normalnih ljudi. Tudi desničar nisem. Hvala.Do zdaj sem zivel v prepricanju, da levicari niste nasilni...
Pač ko si jezen zaradi mojega članka da ne more met otrok....a ko so se delal norca iz Črtomirja....si bil tud jezen?
Sej veš....za otroke se gre pa take pa te...
Pač ko si jezen zaradi mojega članka da ne more met otrok....a ko so se delal norca iz Črtomirja....si bil tud jezen?
Sej veš....za otroke se gre pa take pa te...