Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.735
5.898
113
Tukaj se lepo vidi da nihče ni pripravljen delat v dobro države. Ne levi ne desni. Od opozicije pričakujem konstuktivne predloge na pereč problem, ne pa samo in zgolj "rušenje trenutne vlade" samo da oni pridejo nazaj na parket.

• Všeč mi je
Reactions: Gavran in Matey

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Biti dandanes v slovenski politiki. V resnici moraš biti nenormalen. Že to, da preneseš toliko žaljivk, neutemeljenih kritik normalen človek ne bi dopustil. (Samo primer: Če bi meni nekdo, ki ga srečam, reče, da nisem normalen, bi jo dobil okrog kepe. )
ma saj moje dvome si potrdil kar sam. zato ker mi nekdo nekaj reče se pa res ne bom kaj veliko sekiral kaj šele da bi ga okoli kepe.
se pa strinjam s tem da za našo politiko moraš bit res neki...

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Matey in muho

muho

Majstr
6. feb 2019
858
335
63
baje kup problemov v lajfu...ene naredi močnejše, modreješ, ene pa še bolj zjebe v mozak. v keri grupi je si pa sam ustvari sliko...srednje poti ni.
Po moje neki podobnega kot Drnovšek. Kosmata vest, ko pa začne kuzla dihat za vrat, pa kupovanje plusov, al kak bi teku, odpustkov, v obliki kvazi dobrih del.
Drnovšek s cegani, ona z ilegalci.
Pač, genetski egoisti, zato nimajo osnovnega pojma, kaj je v resnici dobro ali slabo.

• Všeč mi je
Reactions: Gavran
I

Izbrisan uporabnik #9334

Po moje neki podobnega kot Drnovšek. Kosmata vest, ko pa začne kuzla dihat za vrat, pa kupovanje plusov, al kak bi teku, odpustkov, v obliki kvazi dobrih del.
Drnovšek s cegani, ona z ilegalci.
Pač, genetski egoisti, zato nimajo osnovnega pojma, kaj je v resnici dobro ali slabo.

Ja, ampak Drnovšek okoli 95. leta še ni vedel, da malce kasneje čaka Matilda s koso. Pa je bil že ves mehek :oops1: . "Vse za socialni mir", samo da bodo politični partnerji zadovolj(e)ni".
:bonk:

Bi morali v opis del in nalog za kandidata državne funkcije dodati še, da naj bo popolnoma zdrava in trezna oseba? :sprasujemse:

Edit : Odstranil sem "Tercialka farška." - ker je spadala nivo višje.

Nazadnje uredil moderator:
  • Všeč mi je
Reactions: muho
I

Izbrisan uporabnik #9334

Morda bi bil tale moj naslednji predlog bolj primeren : " Da se naj ob prvem sumu usmraditve uslužbenčeve plenice, dotičnega takoj odstrani od izvršilnih pooblastil in učinkovito pristopi k razčiščenju smrada".

- Sanja svinja o koruzi ... :norec: .

• Všeč mi je
Reactions: Gavran
I

Izbrisan uporabnik #9334

Ne. Moja prva misel je bila ravno nasprotno.

Toda - ne. Gre za model, ko je človek nekaj izjemno pomembnega v življenju dosegel (npr. Drnovšek), kasneje pa ni znal sestopiti. S tem je pa povzročil izjemno dolgoročno škodo, ki jo imamo in jo bomo še imeli.

Gre za preprost človeški dejavnik, ki se ga v bistvu vsi - zavedamo, poznamo, ... domala vsi imamo opravka z njim, pa ne znamo ven iz njega.

Ego. Ta je tisti.

• Všeč mi je
I

Izbrisan uporabnik #9334

Težava je pravočasno umolkniti. Kot jaz npr. tule. :p Glava bi, vse ostalo pa noče.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.050
5.657
113
Demz a si bil pr črtomirki tud tolk jezen....al sam zdej ko smo izpostavili te ta "prvorazredne"?

B81

22. jul 2007
36.932
10.500
113
Biti dandanes v slovenski politiki. V resnici moraš biti nenormalen. Že to, da preneseš toliko žaljivk, neutemeljenih kritik normalen človek ne bi dopustil. (Samo primer: Če bi meni nekdo, ki ga srečam, reče, da nisem normalen, bi jo dobil okrog kepe. )
Do zdaj sem zivel v prepricanju, da levicari niste nasilni... :evil:

• Všeč mi je

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
Morda bi bil tale moj naslednji predlog bolj primeren : " Da se naj ob prvem sumu usmraditve uslužbenčeve plenice, dotičnega takoj odstrani od izvršilnih pooblastil in učinkovito pristopi k razčiščenju smrada".

- Sanja svinja o koruzi ... :norec: .

Oni se izgovarjajo, naj se počaka do pravnomočnosti sodbe. Vemo, da se vse konča že na policiji, ker je vodstvo policije in NPU vladino, letos se pa še posebej vidi vpliv Hojsa. :)

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.050
5.657
113
Pač ko si jezen zaradi mojega članka da ne more met otrok....a ko so se delal norca iz Črtomirja....si bil tud jezen?

Sej veš....za otroke se gre pa take pa te...

I

Izbrisan uporabnik #9334

Pač ko si jezen zaradi mojega članka da ne more met otrok....a ko so se delal norca iz Črtomirja....si bil tud jezen?

Sej veš....za otroke se gre pa take pa te...

Da. Spoštujem tvojo čuječnost.

Tega tvojega ne odobravam ! Tudi če so vsi okoli tebe naokoli izobesili zgodbo, si kot človek ne smeš privoščiti neokusne provokacije. Ker - morda si bo lahko nekdo kmalu dovolil tako tudi iz tebe ...

Sorry.

• Všeč mi je

jello

Guru
22. sep 2008
10.150
3.867
113
Res je, za test lahko prešteješ sodelujoče v tej temi, ki imajo več kot 0 otrok.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.