seveda ga, vse obsoja.Mene pa zanima ali še vedno ne obsojaš ljubljanskega dosmrtnega šerifa?
samo poimensko ga pa nikoli ne bo imenoval, ali pa klovna in njegovo šolo. ampak ga res no!! on je 9%.
seveda ga, vse obsoja.Mene pa zanima ali še vedno ne obsojaš ljubljanskega dosmrtnega šerifa?
Vse kar je desno od sekte SD in sekte levica, je skrajna desnica, a ne?Lepo prosim, da me ne žalite z oznako, da sem levičar. Sem že parkrat napisal, da sodim v skupino 91% normalnih ljudi. Tudi desničar nisem. Hvala.
On je 9%.
Že sama misel je bogokletna.Mene pa zanima ali še vedno ne obsojaš ljubljanskega dosmrtnega šerifa?
če jim pa do zdej ni jasn ko jim že 20+ petkov to pravijo pol so pa tudi glupi no.Vlada odhaja?
Pa vlada že to ve?
Vlada mora past, drgač bomo zgubli narodni zaklad Jenullo. Je reku da se septembra 2020 odseli iz Slovenije,če vlada ne pade.Ma vlada pada že 23 ali 24 zadnjih petkov, kar vprašaj kolesarje oz. poglej njihove transparente in v tem času so verjetno opazili tudi v vladi
To smo že jemali. Skratka, samo SDS-ovski fanatik bo rekel, da naj ta vlada kar krade, ker je prejšnja tudi. Ali pa, ker Zoki tudi. Pozabil si tudi na pranje Iranskega denarja v NLB. To teorijo sem dostikrat prebral tudi na vsaj treh facebook skupinah, kjer prevladujejo janšistični fanatiki. Vi kar. Morda lahko še ti kje piskrček pristaviš, ne vem kje si, v kaki upravni enoti bogu za hrbtom.Že sama misel je bogokletna.
Zoki je pa levi, on lahko.
Kdaj boste razumeli? Po desetletjih bi že bil čas, da bi dojeli sistem
To smo že jemali. Skratka, samo SDS-ovski fanatik bo rekel, da naj ta vlada kar krade, ker je prejšnja tudi.
Niti ne, bolj bi se bilo za vprašat, kaj je narobe s tistimi ki ga volijo.Mene pa zanima ali še vedno ne obsojaš ljubljanskega dosmrtnega šerifa?
Še huje, ker tretji ku.rbi ne dovolijo zraven, da bi lahko skupaj v trojcu razpravljale in delile rajone.Sam pri nas dve kurbi razpravljata o morali oziroma o delitvi rajonov obratovanja.
Ovčke pa ploskajo glede na barvno slepoto.
Prihaja koalicija, Gale pa odhaja.