Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Če ne zmaga na sodišču, bo trajno brezposeln - je ravno zadnjič ena na TV razlagala, da ker je "žvižgala" jo sedaj noben noče v službo.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
In levi fanatiki bodo mižali na obe oči, ko kradejo naši. Ko pa kradejo vaši pa je vse narobe.

Kot, da bi ti kurba na ulici pridigala o moralnosti.
Meni se zdi precej omejeno, če je nekdo prepričan, da so v Sloveniji zgolj levi in desni fanatiki. Sploh, ker sem že parkrat napisal, da to ni res. :)

• Všeč mi je
Reactions: Matey

B81

22. jul 2007
36.928
10.500
113
Ja, ampak konec leta bo ze leva vlada in takrat ne bo problema za zvizgaske skuzbe. Proti njemu so izkljucno grdi grdi desnicarji :evil:

• Všeč mi je
Reactions: Matey in Kamele0N

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.722
113
Ja, ampak konec leta bo ze leva vlada in takrat ne bo problema za zvizgaske skuzbe. Proti njemu so izkljucno grdi grdi desnicarji :evil:
hehe, dobra. Tam bo še težje dobil zaposlitev, levečiraji imajo še zamere proti takim. Tako da... to še tak sreča, je sam službo izgubil, drugače bi ga še čakal arhipelag goli.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.438
3.747
113
Če ne zmaga na sodišču, bo trajno brezposeln - je ravno zadnjič ena na TV razlagala, da ker je "žvižgala" jo sedaj noben noče v službo.
Gale na razgovoru za službo:

Kaj ste počeli v prejšnji službi? - Tajno sem snemal nadrejene, podpisoval sumljive pogodbe in po medijih blatil svoje delodajalce. Potem sem bil pol leta na bolniški in se brez maske stiskal in fotografiral z oboževalci po Sloveniji.

muho

Majstr
6. feb 2019
858
335
63
To smo že jemali. Skratka, samo SDS-ovski fanatik bo rekel, da naj ta vlada kar krade, ker je prejšnja tudi. Ali pa, ker Zoki tudi. Pozabil si tudi na pranje Iranskega denarja v NLB. To teorijo sem dostikrat prebral tudi na vsaj treh facebook skupinah, kjer prevladujejo janšistični fanatiki. Vi kar. Morda lahko še ti kje piskrček pristaviš, ne vem kje si, v kaki upravni enoti bogu za hrbtom. :)

Nekaterim ni za zaupati nekega premoženja, torej da lahko razpolaga z njim, da z njim upravlja. Sčasoma bo folk dozorel, nekateri so že. Fanatiki bodo malo kasneje zaradi zaslepljenosti.
Noben, ampak čist noben me noče zastopit.
Derem se, Ne smete krast, ker ste desni.
NE SMETE !!!!!!
Levi lahko

Ne vem kak ti naj pojasn, da boš zastopu, maš idejo?

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in B81
2. jul 2020
5.065
6.616
113
Bom s primerom poskusil.
Saška je v levi vladi lahko spisdla 30 jurjev, pa ji ni noben nič reku.
V desni so jo sfukali za 400€ in hamburgerje za mladiče.

Saj smo videli tudi v tej temi.

Na žalost ni več twitter profila besnega upokojenca, kjer je ta video bil.

Protivladni protesti (zaradi korupcije in kriminala), pa gospa bere pismo anonimnega slovenca, kjer hvali kako je zoki dober župan. Ljubljano je spremenil v metropolo. Množica ploska. Pri temu dobiš občutek, da si zaprt v umobolnici, kjer so zdravniki klovni.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.735
5.897
113
Tako je, več tisoč vas je fanatikov, ki vam je korupcija španska (Slovenska) vas. Ali pa še huje izgovor: Ker so prej kradli, morajo nujno še sedaj.
Daj zdaj pa bodi korekten, in mi povej katera od sedaj prisotnih strank ki so bile na oblasti ni nikol kradla. Bodi iskren.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.735
5.897
113
To smo že jemali. Skratka, samo SDS-ovski fanatik bo rekel, da naj ta vlada kar krade, ker je prejšnja tudi. Ali pa, ker Zoki tudi. Pozabil si tudi na pranje Iranskega denarja v NLB. To teorijo sem dostikrat prebral tudi na vsaj treh facebook skupinah, kjer prevladujejo janšistični fanatiki. Vi kar. Morda lahko še ti kje piskrček pristaviš, ne vem kje si, v kaki upravni enoti bogu za hrbtom. :)

Nekaterim ni za zaupati nekega premoženja, torej da lahko razpolaga z njim, da z njim upravlja. Sčasoma bo folk dozorel, nekateri so že. Fanatiki bodo malo kasneje zaradi zaslepljenosti.

Pri maskah se je zaslužilo, pri ventilatorjih skoraj, ker jih je večina tako šla dalje... zaslužil je tisti, ki je v danem trenutku bil sploh sposoben dobavit robo. Imamo še kaj kar bi lahko očitali da se je kradlo? Pa ne mi tisti liter refoška od Pivčeve prosim.

• Všeč mi je
Reactions: muho

muho

Majstr
6. feb 2019
858
335
63
Pri maskah se je zaslužilo, pri ventilatorjih skoraj, ker jih je večina tako šla dalje... zaslužil je tisti, ki je v danem trenutku bil sploh sposoben dobavit robo. Imamo še kaj kar bi lahko očitali da se je kradlo? Pa ne mi tisti liter refoška od Pivčeve prosim.
Pa 10dkg pršuta zmazala

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
Bila je umetno ustvarjena situacija, da so potem posel lahko izvedli samo njihovi.

Ona pa ni kradla temveč zgolj zlorabila svoj položaj. Potem pa še lagala in blefirala.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Kako ce sem pa vceraj poslusal kako ni dela za nase filmarje?????????
A je zato 2 val, da bodo spet delo dobil??

Wtf se.dogaja????

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.335
-2.691
113
Pa 10dkg pršuta zmazala
Ah, a vi še kar verjamete, da je Pivčeva morala odit zaradi tiste nočitve pa večerje za par 100 eur :-( Ste pa naivni.

To je bilo že vse vnaprej zmenjeno, ko je bil še Korl predsednik stranke.
Je prišel čas, ko so desovci sprevideli, da bolje iz s Janšo v španovijo, in Korl, kot politik, ki je svoje glasove dobil na račun antijanša, pač ne more kar tako obrnit ploščo, bi mu volilci zamenjali. Bi v očeh penzionistov izgubil kredibilnost.
Pa so se zmenili, da ga začasno zamenja Pirčeva, ta prestopi k Janši, potem pa se bo Pivčevo zamenjalo, in bo na njeno mesto prišel Korl, ki bo ostal pri Janši.
Pa bo spet na vladajoči strani, ampak ni on kriv, da se je znašel pri Janši - Pivčeva je prestopila. :evil: :evil:
To je bil najbrž Korlov plan, kako najbolj elegantno zamenjat stran.

Ah da je z otroci spala na račun občine, haha so poiskali res namanj kar se da, da imajo izgovor za menjavo. Ker sem prepričan, da tako kot vsakemu drugemu, bi ji lahko našli za tisočkratnik težji prekršek, kot je neko spanje v hotelu na račun občine.

To kar mi gledamo, je pa samo predstava za javnost.

B81

22. jul 2007
36.928
10.500
113
Hehe, da se trepetli ne javijo, ko so po predstavitvi vsakemu poln kuferam izdelkov nadevali...verjetno so vsi bli levi.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.994
10.747
113
kod Džej-Zija
Ah, a vi še kar verjamete, da je Pivčeva morala odit zaradi tiste nočitve pa večerje za par 100 eur :-( Ste pa naivni.

Je prišel čas, ko so desovci sprevideli, da bolje iz s Janšo v španovijo, in Korl, kot politik, ki je svoje glasove dobil na račun antijanša, pač ne more kar tako obrnit ploščo, bi mu volilci zamenjali. Bi v očeh penzionistov izgubil kredibilnost.
Pa so se zmenili, da ga začasno zamenja Pirčeva, ta prestopi k Janši, potem pa se bo Pivčevo zamenjalo, in bo na njeno mesto prišel Korl, ki bo ostal pri Janši.
Pa bo spet na vladajoči strani, ampak ni on kriv, da se je znašel pri Janši - Pivčeva je prestopila. :evil: :evil:

Ah da je z otroci spala na račun občine, haha so poiskali res namanj kar se da, da imajo izgovor za menjavo. Ker sem prepričan, da tako kot vsakemu drugemu, bi ji lahko našli za tisočkratnik težji prekršek, kot je neko spanje v hotelu na račun občine.

Očitno so samo Saški pozabili povedat ...

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.005
3.701
113

Pa ravno sedaj more to Kahl delat, ko je lokova koalicija še na pol na oblasti?!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.