In ti temle praviš normalni?
Kolumnisti
- Lucija Šikovec Ušaj
- Aleš Ernecl
- Jiri Kočica
- Gregor Preac
- Vili Kovačič
- Bojanka Štern
- Damjan Tomšič
In ti temle praviš normalni?
ko kradejo desni je vse narobe, ... ko kradejo levi, je to pac ja normalno, ...
Zaradi česa? Galeta?
Kdo pa je, po tvoje? Tole?In ti temle praviš normalni?
Kolumnisti
- Lucija Šikovec Ušaj
- Aleš Ernecl
- Jiri Kočica
- Gregor Preac
- Vili Kovačič
- Bojanka Štern
- Damjan Tomšič
težko ker se v primerih svinjarije potuhnete in noben ne piše nič. kar pa je podobno kot bi zagovarjal oziroma lahko sklepamo da ne nasprotujete.Od kje zahudiča to prepričanje. Poišči en zapis, en post, en članek kjer kdorkoli kakorkoli zagovarja packarije na levi.
Razlika je predvsem v tem da ko levega dobijo s prsti v marmeladi, ta ne joka o krivosodju, globoki drżavi, politični policiji, ukradenih volitvah in še čem.
vemo kdo je, zanima ga če je ona tebi in drugim normalna.Fajonova.
Izvoljena evroposlanka.
VD predsednica SD.
Konkretno tukaj na predstavitvi zelenih energij, če se ne motim.
odvetnik je najednik, ne mene prosim žalt s temO odvetnik se je oglasil.
Nimam odnosa do nje, mi je na nek način antipatična in sem prepričan, da nima prav veliko pojma o vodenju SD, države,...
Kdo pa je, po tvoje? Tole?
Biti dandanes v slovenski politiki. V resnici moraš biti nenormalen. Že to, da preneseš toliko žaljivk, neutemeljenih kritik normalen človek ne bi dopustil. (Samo primer: Če bi meni nekdo, ki ga srečam, reče, da nisem normalen, bi jo dobil okrog kepe. )Da veš zakaj fajonka ni normalna je dovolj da se enkrat slučajno znajdeš na njenem twitter profilu. Cannot be unseen.
baje kup problemov v lajfu...ene naredi močnejše, modreješ, ene pa še bolj zjebe v mozak. v keri grupi je si pa sam ustvari sliko...srednje poti ni.
ksz
meni so zanimive zgolj zadeve, ko so vsi tako prekleto pametni kaj in kako bi moralo biti ko so v opozticiji. Ko pa vladajo pa jim tiste zamisli nikakor ne pridejo več v pamet, kamoli še da bi prišlo do neke realizacije. Nimam rad te vlade, tud prejšnjih ne, mi pa gre na organ da bi sedaj isti tisti ki so vladali pred to zadnjo sedaj pa nekako drugače vladali. Pa ne me je*at, sej ste imeli šanse pa niste pokazali nič in tudi v prihodnje ne boste. Zdaj če se tista lutka v ospredju zamenja to ne pomeni nič, niti bodo še vedno isti vlekli, ko se bodo naveličali oz. ne bo po njihovo pa gremo spet jovo na novo.
Edina žalost je, da se res ne morejo zbrat skupaj, zbrat res pameten program, pozabit zamere in delat tako kot bi morali, v dobro ljudi in države ne pa svojih...