Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.453
1.906
113
ko kradejo desni je vse narobe, ... ko kradejo levi, je to pac ja normalno, ...

Od kje zahudiča to prepričanje. Poišči en zapis, en post, en članek kjer kdorkoli kakorkoli zagovarja packarije na levi.

Razlika je predvsem v tem da ko levega dobijo s prsti v marmeladi, ta ne joka o krivosodju, globoki drżavi, politični policiji, ukradenih volitvah in še čem.
Zaradi česa? Galeta?

Očitno, ker je bil Gale junija brez maske na protestu. Tipična SDS ovska demagogija. Puhoglave ovce seveda niso sposobne kritičnega mišljenja. Ivanovi tviti so sveta resnica.

• Všeč mi je
Reactions: jest5 in bizi

muho

Majstr
6. feb 2019
858
335
63
In ti temle praviš normalni?
Kolumnisti
  • Lucija Šikovec Ušaj
  • Aleš Ernecl
  • Jiri Kočica
  • Gregor Preac
  • Vili Kovačič
  • Bojanka Štern
  • Damjan Tomšič
Kdo pa je, po tvoje? Tole?
3636c3cf677a74ecef3c75b6c1ae1da8.jpeg

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Fajonova.
Izvoljena evroposlanka.
VD predsednica SD.
Konkretno tukaj na predstavitvi zelenih energij, če se ne motim.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Od kje zahudiča to prepričanje. Poišči en zapis, en post, en članek kjer kdorkoli kakorkoli zagovarja packarije na levi.

Razlika je predvsem v tem da ko levega dobijo s prsti v marmeladi, ta ne joka o krivosodju, globoki drżavi, politični policiji, ukradenih volitvah in še čem.
težko ker se v primerih svinjarije potuhnete in noben ne piše nič. kar pa je podobno kot bi zagovarjal oziroma lahko sklepamo da ne nasprotujete.
kot tisti radikalni muslimani - saj ne mečeji vsi gejev iz streh. samo extremisti. ampak ostali pa spodaj gledajo in nič ne rečejo. kaj so potem ti spodaj? hudi nasprotniki?

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
O odvetnik se je oglasil.

Nimam odnosa do nje, mi je na nek način antipatična in sem prepričan, da nima prav veliko pojma o vodenju SD, države,...

muho

Majstr
6. feb 2019
858
335
63
Johanca je moja prjatlca:cheer:
nimam bicikla, zato sm zdej za Janšata, tolk de povem :cool:

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.453
1.906
113
Zakaj Fajonova ne bi bila normalna? Ne vem ne vem kaj dosti o njej. Je res precej antipatična, ampak nikjer nisem zasledil, da bi bi trpela kakšne posebne psihične motnje.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
aha.

tko 1 post si rabil da si dokazal da v končni fazi nimaš pojma o SLO politiki. veš pa vse o ijj.
fanatik much?

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.453
1.906
113
Da veš vse o JJ je dovolj da se enkrat slučajno znajdeš na njegovem twitter profilu. Cannot be unseen.

Še vedno se sprašujem zakaj Fajonka ni normalna?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.724
113
baje kup problemov v lajfu...ene naredi močnejše, modreješ, ene pa še bolj zjebe v mozak. v keri grupi je si pa sam ustvari sliko...srednje poti ni.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
ksz
meni so zanimive zgolj zadeve, ko so vsi tako prekleto pametni kaj in kako bi moralo biti ko so v opozticiji. Ko pa vladajo pa jim tiste zamisli nikakor ne pridejo več v pamet, kamoli še da bi prišlo do neke realizacije. Nimam rad te vlade, tud prejšnjih ne, mi pa gre na organ da bi sedaj isti tisti ki so vladali pred to zadnjo sedaj pa nekako drugače vladali. Pa ne me je*at, sej ste imeli šanse pa niste pokazali nič in tudi v prihodnje ne boste. Zdaj če se tista lutka v ospredju zamenja to ne pomeni nič, niti bodo še vedno isti vlekli, ko se bodo naveličali oz. ne bo po njihovo pa gremo spet jovo na novo.
Edina žalost je, da se res ne morejo zbrat skupaj, zbrat res pameten program, pozabit zamere in delat tako kot bi morali, v dobro ljudi in države ne pa svojih...

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
Da veš zakaj fajonka ni normalna je dovolj da se enkrat slučajno znajdeš na njenem twitter profilu. Cannot be unseen.
Biti dandanes v slovenski politiki. V resnici moraš biti nenormalen. Že to, da preneseš toliko žaljivk, neutemeljenih kritik normalen človek ne bi dopustil. (Samo primer: Če bi meni nekdo, ki ga srečam, reče, da nisem normalen, bi jo dobil okrog kepe. )

• Wow
Reactions: B81 in Kamele0N

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.050
5.657
113

tomi

Guru
1. sep 2007
18.575
9.809
113
40
MB
ksz
meni so zanimive zgolj zadeve, ko so vsi tako prekleto pametni kaj in kako bi moralo biti ko so v opozticiji. Ko pa vladajo pa jim tiste zamisli nikakor ne pridejo več v pamet, kamoli še da bi prišlo do neke realizacije. Nimam rad te vlade, tud prejšnjih ne, mi pa gre na organ da bi sedaj isti tisti ki so vladali pred to zadnjo sedaj pa nekako drugače vladali. Pa ne me je*at, sej ste imeli šanse pa niste pokazali nič in tudi v prihodnje ne boste. Zdaj če se tista lutka v ospredju zamenja to ne pomeni nič, niti bodo še vedno isti vlekli, ko se bodo naveličali oz. ne bo po njihovo pa gremo spet jovo na novo.
Edina žalost je, da se res ne morejo zbrat skupaj, zbrat res pameten program, pozabit zamere in delat tako kot bi morali, v dobro ljudi in države ne pa svojih...

zato pa bi jansa ce bi bil pameten naredil samo korak nazaj, pa jim pustil da stopijo naprej, doncic slovenske politike in kompanija. ampak tega pač ni zmožen.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.