Zgrožen si sicer lahko.....samo loči zasebno od političnega...
Oz....pojej Snickers da ne bo drame za bv
Oz....pojej Snickers da ne bo drame za bv
Kaj pa so ti storili?So mi pa pred leti člani SDS precej pomagal da mi ne bi bilo še lepše.
Nima veze, privat zadeva. Ima KamleON prav.Kaj pa so ti storili?
vse gre v v smer bruhanja, sprenevedanja, obracanja besed, ... vseeno je kdo vlada, samo vse to sprenevedanje ...
ko kradejo desni je vse narobe, ... ko kradejo levi, je to pac ja normalno, ...
kradejo pa eni in drugi. samo odziv na krajo ni enak
Ker te ni pobrala korona.Pri 75. letih ti preneha nalozbeno zavarovanje (vsaj bilo je tako). Kredita menda vec ne mores vzet pri 75. Zakaj lahko volis?
A se ti zdi, da desusovci tezijo po koraku s casom? Oni tezijo po koraku pred casom. Narava pac, ne mores nic. Ko krscanska vera pred xxx leti.Zato ker si malce bolj pri pameti, kot smrkavec pri dvajsetih letih. Poleg tega si ravno TI gradil sistem skozi celo življenje, smrkavec pri dvajsetih pa še niti začel ni.
Pa sem še precej daleč od tvoje meje 75. Če niti svojim staršem ne verjameš - čudno da si sploh postavljen na svet.
Moral bom stevilko 1950 v mojem postu prestavit na 1970, zgleda.Nisi povedal nič novega. Tudi mi smo podobno nabijali pred 30 leti. Dejstvo pa ostaja, da se zgodovina ponavlja, še vedno se je ponavljala in zgodovinsko gledano nas do danes ni še čisto nobena katastrofa nič naučila. Ali pa 'izučila'.
Ker je to svetovno evolucijsko dejstvo, je prav, da se posluša starce, ker oni vidijo 5 ovinkov naprej, mladič pa še skozi prvega ne.
Poleg tega so ravno ti starci celo življenje vlagali v sistem, ki bo blag njihovim otrokom - ti kot mladič tega še ne moreš zase dokazati. Boš začel ... čez kakih 20 let.
Nič ni narobe, če se lotiš strmoglaviti nepravičen sistem. To smo mi storili leta 1991. Toda če ga strmoglaviš, je opravljenega šele 1/10 posla. Ker je v nadaljevanju pa treba postaviti nov, boljši sistem. E - tu se pa spotikamo. Švica se pa ne spotika, njena doktrina je absolutna nevtralnost in nedotakljivost. Delajo za državo in narodov blagor. Zato - več vplačujejo v sistem, sistem posledično cveti in omogoča marsikaj kar sicer nebi, posledično imajo tudi višje plače in sistem cvetoč jim omogoča tudi nekaj ostanka od zaslužka za konfort.
Je tako težko razumeti? Če vsi skupaj potegnemo, bo cel svet naš. Slovenska pamet je pa splošno poznana celemu svetu. Če se pa razkoljemo na pol - se pa samo še ukvarjamo sami s sabo, točno to kar delamo zadnjih 30 let . Sedaj lahko svet okoli nas samo zavija z očmi, ko nas opazuje.
Je tako težko razumeti? Če vsi skupaj potegnemo, bo cel svet naš. Slovenska pamet je pa splošno poznana celemu svetu. Če se pa razkoljemo na pol - se pa samo še ukvarjamo sami s sabo, točno to kar delamo zadnjih 3
Zaradi česa? Galeta?Ksz
da se ne pozabi zakaj bomo vsi najebali z ukrepi