Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.050
5.657
113
Zgrožen si sicer lahko.....samo loči zasebno od političnega...

Oz....pojej Snickers da ne bo drame za bv :D

• Haha
Reactions: BornSkeptic

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
5 min televizije danes je dovolj za celo leto ...

tisti ki so odstopili pred janso, zdaj pametujejo. + tanja. ki ocitno sploh ne ve, kaj se dogaja ...

• Všeč mi je
Reactions: Matey

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
ko pa na terenu dejansko govoris z ljudmi, vidis kaj je dejansko res. ampak kaj to nobenega ne zanima ...

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
vse gre v v smer bruhanja, sprenevedanja, obracanja besed, ... vseeno je kdo vlada, samo vse to sprenevedanje ...

ko kradejo desni je vse narobe, ... ko kradejo levi, je to pac ja normalno, ...

kradejo pa eni in drugi. samo odziv na krajo ni enak

Nekoč se bo morda zgodilo, ko bo narod in politiki na dovolj visoki stopnji razvoja, da ne bodo več kradli. To ni samo politično vprašanje, je tudi psihološko. Nekateri pač glede na svoj položaj smatrajo, da jim to enostavno pripada. Je tudi stvar zakonodaje. V nekaterih členih KZ morda manjka samo ena beseda ali pa jo je treba spremeniti. Seveda, ni v interesu politike, da spremenijo. Zakonodaja je za male ribe zelo jasna.

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.050
5.657
113
To visoko moralno stanje bomo dosegli samo ko bomo nekoč (s5) v nirvani komunizma.... :)

B81

22. jul 2007
36.932
10.500
113
Zdaj imamo veliiiiko minusa. To se nam zgleda pozna pri vsem, pri 22% DDVju, doatni obdavčitvi dohodkov, podjetij in še in še. Torej ko pridemo na zeleno vejo, bo verjetno DDV 10% za vse, dobiček ne bo obdavčen itd....?

Zanima me, kje bodo levi vzeli denar, da popravijo škodo, ki so jo zdaj naredili tadesni? Ali ima Švica, ki dobro stoji, nizke davke? Mislim toliko samo, da vemo, kaj nas čaka pa to...

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in Kamele0N
I

Izbrisan uporabnik #9334

Švica nima noge navzkriž in se ne spotika pri hoji.
Ker - pri nas se pa mora spotikati in to na vsak način.

Če pa se pravkar opozicija zbira skupaj - le naj se, to je njena dolžnost. Koalicijo pa naj le skrbi. :fredi:

In - moje osnovno prepričanje za našo nesrečo je, da je osnovni vzrok temu ravno razdrobljenost na sredini. Namesto da bi delali, se spotikajo eden drugega. SDS ima pa svojo stabilno volilno bazo, ki je skozi vso zgodovino enako velika.

Tampon cona vsemu temu je pa ravno Desus, dokler je imel inteligentno in utežno nepremagljivega Erjavca. Koliko je penzionistov pri nas? 1/3 ? :fredi:

• Všeč mi je
Reactions: Mare2

B81

22. jul 2007
36.932
10.500
113
Pri 75. letih ti preneha nalozbeno zavarovanje (vsaj bilo je tako). Kredita menda vec ne mores vzet pri 75. Zakaj lahko volis? :evil:

I

Izbrisan uporabnik #9334

Zato ker si malce bolj pri pameti, kot smrkavec pri dvajsetih letih. Poleg tega si ravno TI gradil sistem skozi celo življenje, smrkavec pri dvajsetih pa še niti začel ni.

Pa sem še precej daleč od tvoje meje 75. Če niti svojim staršem ne verjameš - čudno da si sploh postavljen na svet. :nigladek:

B81

22. jul 2007
36.932
10.500
113
Zato ker si malce bolj pri pameti, kot smrkavec pri dvajsetih letih. Poleg tega si ravno TI gradil sistem skozi celo življenje, smrkavec pri dvajsetih pa še niti začel ni.

Pa sem še precej daleč od tvoje meje 75. Če niti svojim staršem ne verjameš - čudno da si sploh postavljen na svet. :nigladek:
A se ti zdi, da desusovci tezijo po koraku s casom? Oni tezijo po koraku pred casom. Narava pac, ne mores nic. Ko krscanska vera pred xxx leti.

Mogoce pa razdori v desusu nakazujejo na to, da so clani vedno "mlajse" generacije, ne vec rojeni 1920 ampak npr. 1950 itd...in tile imajo malo bolj sodobne poglede na svet. Marsikateri mlajsi si mogoce tudi upa prebrat knjigo 100 slovenskih politikov, pa postane marsikomu marsikaj jasno.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Nisi povedal nič novega. Tudi mi smo podobno nabijali pred 30 leti. Dejstvo pa ostaja, da se zgodovina ponavlja, še vedno se je ponavljala in zgodovinsko gledano nas do danes ni še čisto nobena katastrofa nič naučila. Ali pa 'izučila'.

Ker je to svetovno evolucijsko dejstvo, je prav, da se posluša starce, ker oni vidijo 5 ovinkov naprej, mladič pa še skozi prvega ne.
Poleg tega so ravno ti starci celo življenje vlagali v sistem, ki bo blag njihovim otrokom - ti kot mladič tega še ne moreš zase dokazati. Boš začel ... čez kakih 20 let. :confused:

Nič ni narobe, če se lotiš strmoglaviti nepravičen sistem. To smo mi storili leta 1991. Toda če ga strmoglaviš, je opravljenega šele 1/10 posla. Ker je v nadaljevanju pa treba postaviti nov, boljši sistem. E - tu se pa spotikamo. Švica se pa ne spotika, njena doktrina je absolutna nevtralnost in nedotakljivost. Delajo za državo in narodov blagor. Zato - več vplačujejo v sistem, sistem posledično cveti in omogoča marsikaj kar sicer nebi, posledično imajo tudi višje plače in sistem cvetoč jim omogoča tudi nekaj ostanka od zaslužka za konfort.

Je tako težko razumeti? Če vsi skupaj potegnemo, bo cel svet naš. Slovenska pamet je pa splošno poznana celemu svetu. Če se pa razkoljemo na pol - se pa samo še ukvarjamo sami s sabo, točno to kar delamo zadnjih 30 let :nigladek: . Sedaj lahko svet okoli nas samo zavija z očmi, ko nas opazuje.

masevc

Guru
2. sep 2007
3.513
892
113
Ksz
da se ne pozabi zakaj bomo vsi najebali z ukrepi

611CFA82-80B4-4C55-B275-75D7DE44FE44.jpeg
8D0B17CE-6DFA-452B-8866-6E7B3A97EE40.jpeg

• Všeč mi je
Reactions: Matey in Kamele0N

B81

22. jul 2007
36.932
10.500
113
Nisi povedal nič novega. Tudi mi smo podobno nabijali pred 30 leti. Dejstvo pa ostaja, da se zgodovina ponavlja, še vedno se je ponavljala in zgodovinsko gledano nas do danes ni še čisto nobena katastrofa nič naučila. Ali pa 'izučila'.

Ker je to svetovno evolucijsko dejstvo, je prav, da se posluša starce, ker oni vidijo 5 ovinkov naprej, mladič pa še skozi prvega ne.
Poleg tega so ravno ti starci celo življenje vlagali v sistem, ki bo blag njihovim otrokom - ti kot mladič tega še ne moreš zase dokazati. Boš začel ... čez kakih 20 let. :confused:

Nič ni narobe, če se lotiš strmoglaviti nepravičen sistem. To smo mi storili leta 1991. Toda če ga strmoglaviš, je opravljenega šele 1/10 posla. Ker je v nadaljevanju pa treba postaviti nov, boljši sistem. E - tu se pa spotikamo. Švica se pa ne spotika, njena doktrina je absolutna nevtralnost in nedotakljivost. Delajo za državo in narodov blagor. Zato - več vplačujejo v sistem, sistem posledično cveti in omogoča marsikaj kar sicer nebi, posledično imajo tudi višje plače in sistem cvetoč jim omogoča tudi nekaj ostanka od zaslužka za konfort.

Je tako težko razumeti? Če vsi skupaj potegnemo, bo cel svet naš. Slovenska pamet je pa splošno poznana celemu svetu. Če se pa razkoljemo na pol - se pa samo še ukvarjamo sami s sabo, točno to kar delamo zadnjih 30 let :nigladek: . Sedaj lahko svet okoli nas samo zavija z očmi, ko nas opazuje.
Moral bom stevilko 1950 v mojem postu prestavit na 1970, zgleda.

• Haha
Reactions: Matey in tomi
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.