Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Lej, že to je velik, da se zavedaš "uteži" in si fair To je lahiko zelo veliko v odnosih.
V bistvu je to največ, kar lahko pripsevaš v odnosu do teh dveh ubožic. Vsa jebčaka natolcevanja pač niso vredna nič.
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Čbela moj nasvet - kr takoj obupaj!
Imam dve sodelavki - prijateljici, okrog 35 obe. Zelo nesrečni, ker sta sami. Ena je leta zapravljala za ljubezen z drugim (vendar pa se ni hotla dat dol z njim, tega poglavja sicer ne razumem, je pa tako vzgojena) pa si je našel drugo in jo čez noč (mogoče je bil tudi dan) oplodil. ko sta se čez leta srečala v toplicah, so švigale sttrele z obe strani, vendar ni hotela več.
Druga je dolgih 7 let zapravila v vezi s tipom,ki jo je hotel nemudoma oplodit, vendar ni želela, ker je hotla še mal uživat. Rezultat- čez noč (ali dan) si je našel drugo in jo skokoma oplodil. Moja frendica je zdaj že par let vsa sesuta, ima enega, ki je tipični Alter tip: starejši, ima firmo po očku, ima eno bivšo, ki jo občasno še mal cigumugu, športnik z veliko frendi, ampak tudi moji prijateljici pomaga v njenem fletu in občasno tud malo cigumigu. Ni pa tip za neko resnejšo vezo, kar si ona želi.
Zdej pa tko: obe bejbi sta za prste polizat, tako vizualno kot khm, kako naj rečem, materialno. Naletita pa na same zmešance (psihiče, oženjene, take, ki se hkrati še z drugimi tipkajo, take, ki imajo flat popolnoma elektronski, vse se prižiga in ugaša samo, take, ki hodijo na mamičin grob vsak dan..........) ni da ni.
Bi jim katerega zrihtala, pa vendar poznam samo take, ki so v oklepaju
Citat:
Uporabnik Schime pravi:
Zanimivo je žensko razmišlanje, da sta oni zapravljali ljubezen.
Prva v veèletni zvezi ni hotela sexat in sedaj je tip "èuden" ko jo je zapustil. Zdej, èe bi bila amiša bi še nekak reku sam, èe bi ga imela res rada bi se paè poroèila in bi blo potem versko, poltièno ali kakorkoli že korektno.
Drugo bi še nekak zastopil a v 7 letih ( za še malo uživala je to dolga doba) je zgleda tipu bilo dosti, da ni z njene strani niè. Pol pa v jok pa na drevo.Citat:
Zgleda se obe bojijo resne zveze in so raje s slabièi.
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Čbela moj nasvet - kr takoj obupaj!
Imam dve sodelavki - prijateljici, okrog 35 obe. Zelo nesrečni, ker sta sami. Ena je leta zapravljala za ljubezen z drugim (vendar pa se ni hotla dat dol z njim, tega poglavja sicer ne razumem, je pa tako vzgojena) pa si je našel drugo in jo čez noč (mogoče je bil tudi dan) oplodil. ko sta se čez leta srečala v toplicah, so švigale sttrele z obe strani, vendar ni hotela več.
Druga je dolgih 7 let zapravila v vezi s tipom,ki jo je hotel nemudoma oplodit, vendar ni želela, ker je hotla še mal uživat. Rezultat- čez noč (ali dan) si je našel drugo in jo skokoma oplodil. Moja frendica je zdaj že par let vsa sesuta, ima enega, ki je tipični Alter tip: starejši, ima firmo po očku, ima eno bivšo, ki jo občasno še mal cigumugu, športnik z veliko frendi, ampak tudi moji prijateljici pomaga v njenem fletu in občasno tud malo cigumigu. Ni pa tip za neko resnejšo vezo, kar si ona želi.
Zdej pa tko: obe bejbi sta za prste polizat, tako vizualno kot khm, kako naj rečem, materialno. Naletita pa na same zmešance (psihiče, oženjene, take, ki se hkrati še z drugimi tipkajo, take, ki imajo flat popolnoma elektronski, vse se prižiga in ugaša samo, take, ki hodijo na mamičin grob vsak dan..........) ni da ni.
Bi jim katerega zrihtala, pa vendar poznam samo take, ki so v oklepaju
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Ko sem bil prepričan da pri 30+ letnicah one najstniške fore več ne palijo, pa sem vseeno občasno poskušal... palite na take plehke in prozorne fore da brezveze, v glavi še vedno isto puhlo kot študentkeglavno da je tip lep, rahlo kosmat, pa da zna nakladat v tri dni. Presoje nimate nobene. Izobrazba niti nima nobene zveze tu, puhlo vse od trgovk do odvetnic.
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
..... pa sem vseeno občasno poskušal... palite na take plehke in prozorne fore da brezveze.........glavno da je tip lep, rahlo kosmat, pa da zna nakladat v tri dni.