ne vem majči v kakšnih krogih se družiš vendar v mojih razen določenih ki so si našle "lepe žešče" fante nobena ne vzdržuje tipa... pri tebi je pa izgleda da nočš taprauga dedca pa se ti limajo limlni...
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Ne razumem tega tvojega "življenskega mota". Osebno ne poznam nobene ženske, ki živi na račun moškega, obratno pa, veliko tipov, ki živijo na račun ženske, sami so pa nule, delajo se pa hude frajerje.
majč
če so vsi medeni potem so bedniki.Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Če bi vedla vse odgovore tega sveta pol bi me ti častil kot boginjo, tko pa sem sam debela pa zmešana, kwa češ tud take mormo živet.
Zdej pa k si tko pameten te vprašam kako ločiš bednika od tapravga desca? Iz lastnih izkušenj vem, da ste na začetku vsi tolk medeni, da je že kr kičasto, mogoče me to tolk zmede, da pol ne ločim več kulskih pa ne kulskih? Who knows?
majč
za družbo?Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Dejmo zdaj razčlenit še vprašanje iz naslova teme.
Teoretično, če bi se sedajle ločil in bi bil dovolj premožen bi lahko živel do konca svojih dni samski.
Pogoj je dovolj premožen, da si lahko privoščiš luštne pleharce/dobre kurbe za družbo ko jo potrebuješ.
Ker brez dnarja tud fuka in veselja ni prav veliko, če nimaš doma stalne partnerke
Any comments
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
ksz..
Hahaha, kakšna tema.
Večinoma se vas je tukaj oglasila starejša generacija, delana po kopitu, da mora ženska kuhat, popravljat, likat, prat, ane ?
Hmmmm... I rest my case...
Partner je itak samo dopolnilo tebe; ampak tega noben ne mora dopolniti, če si najprej svojga življenja ne porihtaš in zrihtaš.
Men je že prav banalno hodt z določenimi ven, ki imajo neke zveze, pa k vidš, da dolg to ne bo štimal, ker, ali je dec copata, ali ma pa neke druge nerazčiščene komplekse in probleme. In pri takmu veš, kaj ga skp drži. Samo, da jo ima. In svet se mu sesuje, ko gre ona drugam. Noben pa ne zna razmišljat, da si je mogoče sam kriv...
Najbolj pogumnu nej odgovorijo:
1.Če je tip položil 100 žensk; A je car? ka pa če ženska 100 tipov; a je qurba?
2. Če te tip prevara; kdo je kriv ? Tip al ženska, s kiro si bla prevarana ? Kaj pa če te ženska ? A je ženska "krivec" al tip, k jo je osvajal.
Glede na Alter populacijo, me res zanimajo odgovori...
@Čbela: Kako si debela ? Sej, k se je Špirit zravn slinu, je reku, da si prou lušna...
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Jst k sm položu več kot sto pičk sm car, če se je dala pupa dol z več tipi pač rada sexa, če ne da tipu je qurba ne glede na število avantur, ki jih je imela v resnici.
Zadevo je treba pogledat nekoliko globlje in poiskati resničen vzrok zakaj te je partner prevaral. Običajno tisto kar ne dobi (ali v zadovoljivi meri ne dobi) doma, išče drugje. Če je doma vse ok, torej oba zadovoljna in zadovoljena gre lahko za osebo iz prve točke in je skok čez plot v bistvu sporen le iz moralnega vidika in na zvezo kot tako ne vpliva, seveda če se ne izve.
Dejstvo je tudi da rek: "če ne veš ne boli" drži kot pribit .... ker pa smo deci šovinistični prasci, lahko to počnemo le mi, babe so zaradi skoka čez splot seveda prasice.
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi: Nikakor si ne predstavlja, da bi si navlekel kakšno diktatorsko baburo in se prilagajati.