Bi živeli samski do konca svojih dni?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.946
113
v lokalni ostariji
ne vem majči v kakšnih krogih se družiš vendar v mojih razen določenih ki so si našle "lepe žešče" fante nobena ne vzdržuje tipa... pri tebi je pa izgleda da nočš taprauga dedca pa se ti limajo limlni...

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
ksz
Majči, lepo razloži našim fantom tukaj kakšni so tvoji kriteriji.
Mogoče celo jaz ugotovim, da sem jih jaz postavila prenizko
wink-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Ne razumem tega tvojega "življenskega mota". Osebno ne poznam nobene ženske, ki živi na račun moškega, obratno pa, veliko tipov, ki živijo na račun ženske, sami so pa nule, delajo se pa hude frajerje.

majč

amm to je vas problem da ste tolk usekane da zivite take tipe, oziroma iz iz parih primerov ki sem jim bil sam blizje mi je zanimivo da glih ko zenska spozna takega bendnika in ji ta serje po vsem, za takega so zenske pripravljene vse skenslat in se ekstra potrudit za tak primerek in da bo zvezi slo, wtf
bonk.gif

Zgleda nocete desca ki vam pove v fris zadeve in vas posledicno boli ego in si pa raje potem dobite dripca ki vam lepo govorici, ni konflikten (SKRATKA FULL SE RAZUMEVA)in zagrabi vsako priloznost d skoci drugi v posteljo ker doma ima se vedno eno ki ga vzdrzuje.

Po drugi strani, mogoce se pa tukaj najdejo taki bedniki slucajno ko ste ze same tolk mocne in uspesne moderne zenske in se vam zgleda prepustijo ker hocete itak povsod bit glavne.

No sicer sam nerazumem takih brezhrbtenicnikov da jim vest da zivet na zenskem racunu in dobrinah, ampak ok.

Nazadnje urejeno:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Če bi vedla vse odgovore tega sveta pol bi me ti častil kot boginjo, tko pa sem sam debela pa zmešana, kwa češ tud take mormo živet.

Zdej pa k si tko pameten te vprašam kako ločiš bednika od tapravga desca? Iz lastnih izkušenj vem, da ste na začetku vsi tolk medeni, da je že kr kičasto, mogoče me to tolk zmede, da pol ne ločim več kulskih pa ne kulskih? Who knows?

majč

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.456
2.178
113
Dejmo zdaj razčlenit še vprašanje iz naslova teme.

Teoretično, če bi se sedajle ločil in bi bil dovolj premožen bi lahko živel do konca svojih dni samski.

Pogoj je dovolj premožen, da si lahko privoščiš luštne pleharce/dobre kurbe za družbo ko jo potrebuješ.

Ker brez dnarja tud fuka in veselja ni prav veliko, če nimaš doma stalne partnerke

Any comments

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
To velja če si dolgočasen brezveznik.
Fuk lahko dobi vsak kadarkoli, če le zna vrteti jezik.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Če bi vedla vse odgovore tega sveta pol bi me ti častil kot boginjo, tko pa sem sam debela pa zmešana, kwa češ tud take mormo živet.

Zdej pa k si tko pameten te vprašam kako ločiš bednika od tapravga desca? Iz lastnih izkušenj vem, da ste na začetku vsi tolk medeni, da je že kr kičasto, mogoče me to tolk zmede, da pol ne ločim več kulskih pa ne kulskih? Who knows?

majč
če so vsi medeni potem so bedniki.

Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Dejmo zdaj razčlenit še vprašanje iz naslova teme.

Teoretično, če bi se sedajle ločil in bi bil dovolj premožen bi lahko živel do konca svojih dni samski.

Pogoj je dovolj premožen, da si lahko privoščiš luštne pleharce/dobre kurbe za družbo ko jo potrebuješ.

Ker brez dnarja tud fuka in veselja ni prav veliko, če nimaš doma stalne partnerke

Any comments
za družbo?
17758-icon_confused.gif

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Ti drugačnih, kot so razni bedniki, ne najdeš, verjetno pa poznaš kar nekaj žensk, ki imajo normalne desce. Torej je velik del problema pri tebi, ko za samimi napačnimi gledaš.

In še odgovor na vprašanje iz naslova. Saj veš kako gre tisto: ni neumnih odgovorov so le neumna vprašanja. In tvoje vprašanje spada v to kategorijo.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
ksz..

Hahaha, kakšna tema
grin1.gif
.

Večinoma se vas je tukaj oglasila starejša generacija, delana po kopitu, da mora ženska kuhat, popravljat, likat, prat, ane ?
Hmmmm... I rest my case...

Partner je itak samo dopolnilo tebe; ampak tega noben ne mora dopolniti, če si najprej svojga življenja ne porihtaš in zrihtaš.
Men je že prav banalno hodt z določenimi ven, ki imajo neke zveze, pa k vidš, da dolg to ne bo štimal, ker, ali je dec copata, ali ma pa neke druge nerazčiščene komplekse in probleme. In pri takmu veš, kaj ga skp drži. Samo, da jo ima. In svet se mu sesuje, ko gre ona drugam. Noben pa ne zna razmišljat, da si je mogoče sam kriv...

Najbolj pogumnu nej odgovorijo:
1.Če je tip položil 100 žensk; A je car? ka pa če ženska 100 tipov; a je qurba?
2. Če te tip prevara; kdo je kriv ? Tip al ženska, s kiro si bla prevarana ? Kaj pa če te ženska ? A je ženska "krivec" al tip, k jo je osvajal.

Glede na Alter populacijo, me res zanimajo odgovori...
smile-1.gif

@Čbela: Kako si debela ? Sej, k se je Špirit zravn slinu, je reku, da si prou lušna...
wink-1.gif

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
ksz..

Hahaha, kakšna tema
grin1.gif
.

Večinoma se vas je tukaj oglasila starejša generacija, delana po kopitu, da mora ženska kuhat, popravljat, likat, prat, ane ?
Hmmmm... I rest my case...

Partner je itak samo dopolnilo tebe; ampak tega noben ne mora dopolniti, če si najprej svojga življenja ne porihtaš in zrihtaš.
Men je že prav banalno hodt z določenimi ven, ki imajo neke zveze, pa k vidš, da dolg to ne bo štimal, ker, ali je dec copata, ali ma pa neke druge nerazčiščene komplekse in probleme. In pri takmu veš, kaj ga skp drži. Samo, da jo ima. In svet se mu sesuje, ko gre ona drugam. Noben pa ne zna razmišljat, da si je mogoče sam kriv...

Najbolj pogumnu nej odgovorijo:
1.Če je tip položil 100 žensk; A je car? ka pa če ženska 100 tipov; a je qurba?
2. Če te tip prevara; kdo je kriv ? Tip al ženska, s kiro si bla prevarana ? Kaj pa če te ženska ? A je ženska "krivec" al tip, k jo je osvajal.

Glede na Alter populacijo, me res zanimajo odgovori...
smile-1.gif

@Čbela: Kako si debela ? Sej, k se je Špirit zravn slinu, je reku, da si prou lušna...
wink-1.gif

Jst k sm položu več kot sto pičk sm car, če se je dala pupa dol z več tipi pač rada sexa, če ne da tipu je qurba ne glede na število avantur, ki jih je imela v resnici.

Glede "varanja":
1. nekaterim (sploh tipom) je to šport in nima veze s čustvi, ne s krivdo partnerja
2. jasno, če te tip prevara je krivda njegova, ostalo so izgovori, enako je če te prevara "psička", seveda se tipa, ki je osvajal tvojo mačko ponavadi prebuta, deklico pa povabi v troje ...
grin1.gif

Zadevo je treba pogledat nekoliko globlje in poiskati resničen vzrok zakaj te je partner prevaral. Običajno tisto kar ne dobi (ali v zadovoljivi meri ne dobi) doma, išče drugje. Če je doma vse ok, torej oba zadovoljna in zadovoljena gre lahko za osebo iz prve točke in je skok čez plot v bistvu sporen le iz moralnega vidika in na zvezo kot tako ne vpliva, seveda če se ne izve.
Dejstvo je tudi da rek: "če ne veš ne boli" drži kot pribit .... ker pa smo deci šovinistični prasci, lahko to počnemo le mi, babe so zaradi skoka čez splot seveda prasice.

cool-1.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:

Jst k sm položu več kot sto pičk sm car, če se je dala pupa dol z več tipi pač rada sexa, če ne da tipu je qurba ne glede na število avantur, ki jih je imela v resnici.

Zadevo je treba pogledat nekoliko globlje in poiskati resničen vzrok zakaj te je partner prevaral. Običajno tisto kar ne dobi (ali v zadovoljivi meri ne dobi) doma, išče drugje. Če je doma vse ok, torej oba zadovoljna in zadovoljena gre lahko za osebo iz prve točke in je skok čez plot v bistvu sporen le iz moralnega vidika in na zvezo kot tako ne vpliva, seveda če se ne izve.
Dejstvo je tudi da rek: "če ne veš ne boli" drži kot pribit .... ker pa smo deci šovinistični prasci, lahko to počnemo le mi, babe so zaradi skoka čez splot seveda prasice.

cool-1.gif

V tem kontekstu je pravzaprav potrebno na ljubice in ljubčke gledati kot na samarijance, ki dopolnjujejo nepopolno zvezo dveh oseb. Zaradi tega, ker nekdo drugod dobi tisto, kar mu manjka doma, ni potrebe po tem, da bi kaj speminjal in ohranja status quo. Zaradi ljubic in ljubčkov je torej manj ločitev.
grin1.gif

A ni fajn, kako se da vse obrnit?
cheer.gif

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Seveda.
smile-1.gif

Še glede začetnega vprašanja. Kot je bilo tudi že omenjeno, ljudje ki več let živijo samski, se na takšno življenje navadijo in se težko ali sploh ne bi mogli prilagoditi na življenje v dvoje, kjer je seveda treba sklepati kompromise.
Kolega je že več kot petindvajset let ločen in živi sam, ima odrasle otroke, "ljubice" za sproti in je srečen. Nikakor si ne predstavlja, da bi si navlekel kakšno diktatorsko baburo in se prilagajati.
tongue-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi: Nikakor si ne predstavlja, da bi si navlekel kakšno diktatorsko baburo in se prilagajati.
tongue-1.gif

Točno, in zakaj bi si sposobna bejba naprimer nakopala diktatorskega butlna in se mu prilagajala?

majč