Bestbuy 10` tablica z 3g

I

Izbrisan uporabnik 474

Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Note 10, sori ampak tole šteka po 5 minutah uporabe. Js drugo kot nexus 10 ne bi gledal, sploh če si navajen gladkega delovanja.

hysterical-1.gif

Ded, ni tehnika za tebe...

Glej, sem heavy user Note 10.1 (brez 3G) in ni ne duha ne sluha o kakšnem zatikanju - ne pri S-penu, ne pri navigaciji (Sygic), ne pri ostalih aplikacijah, ki jih precej uporabljam... Sicer v osnovi ne uporabljam za gledanje filmov, ampak 1080p iz kartice ali 720p streama preko WiFi brez enega preskoka, stutterja ali kaj podobnega... Zadeva teče gladko, brez vidnih zatikanj. Konfiguracija je ROM Omega 2.1 z Nova launcherjem...

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Mislim, da mi tehnika kar leži
smile-1.gif

Sicer pa že menjava roma pove, da aparat ne pride takšen kot bi moral
evil.gif

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Mislim, da mi tehnika kar leži
smile-1.gif

Sicer pa že menjava roma pove, da aparat ne pride takšen kot bi moral
evil.gif

hysterical-1.gif

Zdaj pa že nehaj pisat neumnosti.Naložen imam originalen rom in tudi med igranjem kakšne full požrešne igre kot je recimo Real Racing 3 ne šteka,tudi med tem,ko igra v ozadju laufa je možno brskanje po spletu,pisanje smsov...brez kakršnega koli zatikanja.Glede na to kar ti govoriš sem siguren da lažeš in da tablice Note 10 sploh še nisi imel v rokah.
priden.gif

Se pa to zatikanje pojavlja pri Tabu 2,to je pa res, ki pa ga je možno odpravit z kakšnim CM romom.

I

Izbrisan uporabnik 474

Niti ne - Omega ROM bazira na TouchWiz-u, le da ima svoj installer, pri katerem lahko izbereš, kaj boš imel nameščeno. Sam odstranim razne Music in Video Hub-e, ki so mi res nepotrebni. Prav tako ima nekaj stvari, ki jih v TouchWiz-u pogrešam. V kolikor bi zaznal počasno delovanj/laganje, potem bi razmišljal o menjavi kernela, z drugim RAM managerjom ali celo CPU OC. Ampak dejansko na Not-u ni potrebe za to. Koliko zadeva hitro in tekoče dela, potrjuje tudi dejstvo, da je zelo zelo malo nadgradenj FW, ker zadeva preprosto dela.

Lahko pa daš na Note-a tudi AOSP ROM z različico 4.2.2., imaš izgled in funkcionalnost kot na Nexus 10 + S-Pen ter hitrejši procesor + razširitev za SD kartico, je pa resda manjša resolucija (zaradi S-Pen-a).

I

Izbrisan uporabnik 474

Ne, ne vem iz česa si to razbral... Omega ne posega ne v RAM manager ne v sam CPU, niti ne v basic programe. Ni fora Omege, da bi delala hitreje, ampak ima nekaj tweakov, katerih sem se navadil iz S3 in so povsem v smeri customisation (recimo background scrolling, desktop rotation itd.)

Ali z drugimi besedami - za vsakdanje delo ponuja out of the box točno to, kar ponuja Omega in obratno.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
No da boš srečen. Nisem imel v roki Nota (še pisalo mi je ostalo v roki, ker se ni hotelo več zaskočiti, tako da je kolega dobil zamenjavo), niti nexusa 7, niti ipada. Note 10 je res super duper, nič ne šteka, deluje gladko, ostali se lahko skrijejo proti njemu, ne čakaš ko mutav, da se odpre home screen ali pa phone aplikacija...
nahrung002.gif

Za spremembo pa probaj še kaj drugega, pa ti bo jasno kaj se smatra kot gladko delovanje v vsakem trenutku.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Saj to pravim. Nisi zadovoljen z out of the box delovanjem. In nekdo, ki ni vešč telovadenja z romi, je obsojen na samsungove cvetke.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
lol, na ipadu se ne da resno delat?

Kakšen USB, SD vhod bi ga naredil iPad celo uporaben + tipkovnica in miška.

I

Izbrisan uporabnik 474

Če so po tvoje posegi kot je zamenjat ikonico ter zamenjat ozadje "nezadovoljstvo z out of the box delovanjem" potem ja - nisem bil zadovoljen z ozadjem, ki mi ga je vsilil Samsung. Tudi ikonico ali dve sem zamenjal
stupid-1.gif

Mimogrede - vse Samsungove "cvetke" so tudi na Omegi...

bonzo

Zelenc'
13. feb 2011
25
0
1
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik bonzo pravi:
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Note 10, sori ampak tole šteka po 5 minutah uporabe. Js drugo kot nexus 10 ne bi gledal, sploh če si navajen gladkega delovanja.

bonk.gif

Razlika med šteka in zašteka je ogromna.

No naj bo ogromna. Ampak...DELA, brez štekanja in zaštekanja.. Preizkušal tud druge tablice. Osebno pogrešam samo boljšo resolucijo. Ostalo pa
aplauz.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Hahahahahahaha
bonk.gif
hočeš rečt, na ios se ne da, na androidu pa se?

Zadel si v nulo.
Ce pa se ze bockate kateri bolj steka...steka vse razen nexus 7. Tega lahko po gladkosti komot postavis ob bok ios, vse ostalo pa je zalost in sramota za android.
Pa ne netbookov sem vlacit. To je najvecji tehnoloski fail zadnjijh let in je itak ze na 90% na smetiscu zgodovine.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Zdaj nevem ali imaš ti kakšno specialno verzijo n7 ampak ta ki sem ga imel jaz in ti ki jih imajo moji znanci se po gladkosti ne morejo primerjati niti s strojno zastarelim ipadom 2 ali minijem, da ipada 4 niti ne omenjam. Se pa strinjam da je od androfaila še najboljše kar se da dobiti.

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Zdaj nevem ali imaš ti kakšno specialno verzijo n7 ampak ta ki sem ga imel jaz in ti ki jih imajo moji znanci se po gladkosti ne morejo primerjati niti s strojno zastarelim ipadom 2 ali minijem, da ipada 4 niti ne omenjam. Se pa strinjam da je od androfaila še najboljše kar se da dobiti.
S temle se pa tudi jaz strinjam. Sem poskusil iPad 2 zamenjati z Nexusom 7, pa nekako ni šlo. Začelo se je z zamikanjem pri zagonu aplikacij (precej večje, kot pri iPadu). Drugič, iPad ima vgrajenega Cisco klienta za VPN, za Android ga je potrebno kupiti. Tretjič, eMail software, ki ga uporabljamo v hiši, se redno resetira na Androidu 4.2.x, zato je neuporaben (ker za vsako šlepa vse še enkrat dol).
Zadeva se je prodala, v uporabi je spet iPad.
LP!

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Hahahahahahaha
bonk.gif

Zadel si v nulo.
Ce pa se ze bockate kateri bolj steka...steka vse razen nexus 7. Tega lahko po gladkosti komot postavis ob bok ios, vse ostalo pa je zalost in sramota za android.
Pa ne netbookov sem vlacit. To je najvecji tehnoloski fail zadnjijh let in je itak ze na 90% na smetiscu zgodovine.

Daj prosim, poduči me, kaj na iosu ne moreš počet, navandroidu pa lahko? Meni namreč nič ne manjka...

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
PTT je 10€, za grancijo pa nazaj pošlješ po pošti, 2 leti ima garancije, če se ne motim.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Hahahahahahaha
bonk.gif

Zadel si v nulo.

Daj prosim, poduči me, kaj na iosu ne moreš počet, navandroidu pa lahko? Meni namreč nič ne manjka...

tole tud mene blazno zanima... ker se mam za power userja in bi res rad slisal kaj je to resno delo...