Bestbuy 10` tablica z 3g

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Prestigio 7100 DUO 3GB 299,99€

Za tai denar se ze samsunga dobi.

prosim, usmeri me v trgovino, kjer za 299,99€ dobiš Samsung Tab 2 z 3G. Dobiš 20€ takoj od mene.

P.S.

Normalna, računalniška trgovina, videno kupljeno ne neke bolhe ali Simobil/Mobitel vezave + kakšne kolektiva.si odpade. Prosti nakup.

JAVI MI.
priden.gif

Nikjer nisem omenil, da imam v mislih Tab serije 2.
Sem pa spregledal zahtevo po 3g..... Se posipam s pepelom

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
kaj pa tole rabljeno? jaz ga praktično ne prižgem več, odkar imam Note II.

Samsung Galaxy Tab 10.1 GT-P7500, star dobro leto, WiFi + 3G. sem z njim tudi že fotke s terena pošiljal, tako da je kljub malce starejši izdelavi še vedno super zmogljiv.
smile-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.377
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Technics111 pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
za 300€ dobiš že soliden laptop iz nemčije...ker 300€ dat za tablico je preveč..škoda dnara..

Predlagam za najbolj butast post 2013

ja hudič je če te logika f**ka ..nisem ti jaz kriv
evil.gif

F**ka tebe. Preberi naslov teme, preberi vprašanje pa nehaj pisat neumnosti. Človek išče tablico, ne laptopa ali netbooka.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Note 10, sori ampak tole šteka po 5 minutah uporabe. Js drugo kot nexus 10 ne bi gledal, sploh če si navajen gladkega delovanja.

smirk-1.gif
odkar ga imam notebooka ne pipnem.

Technics111

Pripravnik
14. maj 2011
349
0
16
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
za 300€ dobiš že soliden laptop iz nemčije...ker 300€ dat za tablico je preveč..škoda dnara..

evil.gif

F**ka tebe. Preberi naslov teme, preberi vprašanje pa nehaj pisat neumnosti. Človek išče tablico, ne laptopa ali netbooka.

Človek še sam ne ve kaj išče...zato pa mu moramo pomagat in mu ponudit takšno stvar ,ki bo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno ter uporabnostjo...sorry ampak tablica je samo tablica in za resno delo in poslovno uporabo ni primerna,zato sem mu ponudil drugo alternativo laptop oz. netbook
wink-1.gif

bonzo

Zelenc'
13. feb 2011
25
0
1
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Note 10, sori ampak tole šteka po 5 minutah uporabe. Js drugo kot nexus 10 ne bi gledal, sploh če si navajen gladkega delovanja.

bonk.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
imam kolega, ki je šel delat v nemčijo....kje v nemčiji kupiti nexusa 10 ?

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Ne šteka in ne zašteka
grims-1.gif

Eni spet govorijo neumnosti.Ali sploh kdo govori iz lastnih izkušenj.Bodite raje tiho,če zadeve še od blizu niste videli.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Sem napisal, da sem jo uporabljal (note 10), pa ok to da že prehodi med začetnimi screeni niso gladki pozabim. Kliknem browser čakam, odpišem na sporočilo na enem forumu (to je šlo gladko), kliknem home čakam, odprem drugo aplikacijo čakam in me mine vseskupaj, tako da le še zaprem. Ne vem no, očitno imate eni fetiš na čakanje, na nexus 7 tega nisem doživel.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.377
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:

evil.gif

Človek še sam ne ve kaj išče...zato pa mu moramo pomagat in mu ponudit takšno stvar ,ki bo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno ter uporabnostjo...sorry ampak tablica je samo tablica in za resno delo in poslovno uporabo ni primerna,zato sem mu ponudil drugo alternativo laptop oz. netbook
wink-1.gif

Seveda ve, kaj išče:
Citat:
Bestbuy 10` tablica z 3g

Kaj se priporoca? Samsung je predrag, ostalih poceni pa ne poznam. Iscem neko srednjo varjanto. Tiste najbolj poceni kitajske jajce odpadejo. Hvala

Če ti iz tega razumeš, da bi prišla v pošetv laptop ali netbook, imaš težave s funkcionalno nepismenostjo.

In mimogrede: tablico uporabljam tudi za čisto resno delo. Pri marsikateri službeni poti laptop pustim doma, ker je tablica po eni strani bolj praktična, po drugi pa omogoča dovolj, da dan ali dva iz pisarne preživim brez laptopa. In če ne razumeš razlike v praktičnosti med laptopom/netbookom in tablico na poti, očitno premalo potuješ in premalo delaš na poti.