In se kader niti ne grebe za to dodatno delo.
Drugače je popoldne. Zdravnik ima voljo, znanje, uredi si prostor, od ZZZSja dobi 17 pregledov, ampak zdaj je pa grda dvoživka.
Zanimivo da popoldne se pa grebejo za delo....
Ne me narobe zastopit... me ne motijo privat ustanove. Brez njih se še bolj podere vse. Moti me, da delajo "umirjeno" dopoldan, hodijo na dodatna izobraževanja v javni ustanovi, učijo se v javni ustanovi,..... to so kar stroški za ustanovo....
Popoldan pa imajo samo češnjice na torti, brez zgornjih stroškov....
Moti me, da lahko privatnik naroči kos materiala/opreme za x ceno, za isti kos v bolnici pa je cena x+15% "Pa zdravniki ne naročajo v javni ustanovi saj niso oni odgovorni" Žal je realnost da so tudi zdravniki podkupljeni iz smeri dobaviteljev, kaj kupiti in kaj predpisovati/uporabljati....
Motijo me primeri Ortopedov in njihovim delovnim navadam --> tukaj dvoživke v polnem sijaju
V gospodarstvu se ve za vsako minuto kdaj je kdo na delovnem mestu in ne... šef bi tudi takoj opazil da je nekdo štemljan, pa stroj stoji...
Poznam primer radiologa: Parkrat na teden med službo v UKC pregleduje slike iz privat ambulante in piše izvide.... Komentar: Če država plačuje ekomikom dodatke na čakanje, bom pa tudi jaz uredil dodatke sam....
Ehh...
kar imam jaz izkušenj z zdravniki imam pozitivne izkušnje..... to je pomembno!
ko pa v privat življenju govoriš z zdravnikom iz UKC-ja pa vidiš od kje ideje Fidesu. To so kot v enem svojem svetu, ki si govorijo da imajo prav in se podpihujejo