no ampak dajmo bit pošteni odkod to izvira.No to je to.
Kdor zasluži več od mene, zihr krade/ima veze/dobi neupravičeno/... Zihr.
V tujini ni problem govoriti o plačah in zaslužkih. Pri nas pa takoj zavist in namigovanja.
zasluzi na pleči malega človeka, druge ni. Pomeni da nekoga nategne, eni bolj drugi manj. Sej ni to neka kvantna fizikaNo to je to.
Kdor zasluži več od mene, zihr krade/ima veze/dobi neupravičeno/... Zihr.
V tujini ni problem govoriti o plačah in zaslužkih. Pri nas pa takoj zavist in namigovanja.
Denar odpre vse vrata.
Nekateri zdravniki v času stavke ponujajo in tudi izvajajo posege zunaj zdravstvene ustanove ob neposrednem plačilu
»Pacienti pošiljajo sporočila o hudih bolečinskih stanjih, zdravniki pa jim po telefonu priporočijo, naj vzamejo lekadol«
Nekateri zdravniki v času stavke ponujajo in tudi izvajajo posege zunaj zdravstvene ustanove ob neposrednem plačilu.www.slovenskenovice.si
Ti si vsaj dobil napotnico, pri nas jih niti ne pišejo ker gre po njihovo za birokracijo pa tudi če bi bila pod nujno. Greš pač na urgenco sedet. Si bom drznil prilepit besede enega zdravnika v intervjuju nekaj let nazaj ko so tudi štrajkali, bilo je pa več govoa o čakalinih vrstah kot pa denarju.Tukaj se ne gre za "nekateri zdravniki", ampak VSI zdravniki, ki so že do sedaj delali v privatnem sektorju.
Včeraj sem pri zdravniku dobil napotnico zelo hitro, zdravnica je rekla, da bom na vrsti v parih dneh. Ja, bom, v parih dneh bom dobil datum, na vrsti pa bom čez dva meseca. V doktor24 pa čez par dni...
Brez čakalnih vrst!Tam bolj žena denarje domov nosi, okulistka.
Jup.Brez čakalnih vrst!
Se mi zdi, da bi to soglasje morali preklicati tisti, ki so ga dali. In to ni bila vlada.In Golob še vedno ni preklical soglasij za delo drugje.
Kakorkoli, Golob je šef, ministrica ga posluša, država je lastnik UKCja, direktor je njihov nastavljenec. Šefu podrejni zaposleni ima da posluša šefa.Nisem prepričan, če ni MZ tudi eden od soglasodajalcev, poleg recimo UKCja.
Kakorkoli, Golob je šef, ministrica ga posluša, država je lastnik UKCja, direktor je njihov nastavljenec.
Ima da posluša šefa.
Ki jih med drugimi na dan "vlečejo" tudi drugače deklarirano desni. Še posebno, če ima tisti z več denarja leve preference.Ja pa bajoneti
Tukaj se ne gre za "nekateri zdravniki", ampak VSI zdravniki, ki so že do sedaj delali v privatnem sektorju.
Včeraj sem pri zdravniku dobil napotnico zelo hitro, zdravnica je rekla, da bom na vrsti v parih dneh. Ja, bom, v parih dneh bom dobil datum, na vrsti pa bom čez dva meseca. V doktor24 pa čez par dni...