Narobe tip je firmi zrihtal posel za 33.000 samo je za 6.000 zahteval od stranke, da nakaže na njegov privat račun. V vsaki firmi z nekaj morale bi za tako stvar šel najmanj na disciplinsko ali pa dobil odpoved.Torej firmi zrihtaš posel za 27000€ (plačano v naprej), kar sicer sploh ni v opisu tvojih del in nalog.
In potem dobiš odpoved?
Raje menjaj firmo takoj.
Točno tako. Jaz sem zgolj izvajalec tega, kar se firma preko nabavne službe dogovori. Imam tako klavzulo.Torej firmi zrihtaš posel za 27000€ (plačano v naprej), kar sicer sploh ni v opisu tvojih del in nalog.
In potem dobiš odpoved?
Torej firmi zrihtaš posel za 27000€ (plačano v naprej), kar sicer sploh ni v opisu tvojih del in nalog.
In potem dobiš odpoved?
Raje menjaj firmo takoj.
Delaj čim manj, samo tisto, kar je obvezno. Popoldne raje pri Bitencu delaj, ti lahko več uradno plača, ne bo treba preko HongKonga kolovratit.
Pa še to. Vidim, da ti je zasebni sektor španska vas. Vi v javnem ste mogoče navajeni delati, tako bolj po domače, v zasebnem so pravila malo drugačna. Beri, da za vas nesprejemljiva.Torej firmi zrihtaš posel za 27000€ (plačano v naprej), kar sicer sploh ni v opisu tvojih del in nalog.
In potem dobiš odpoved?
Raje menjaj firmo takoj.
Ne moreš kar po čez tolči in reči, ej delodajalec, jaz ti zrihtam stranko, 33k eur, samo hočem 6k za sebe. Tega ni v nobeni firmi, ljudje delajo v prodaji in vse kar dobijo je stimulacija ČE dosežejo plan.
1. dobiš odpoved, v vsaki firmi ,v vseh urejenih državah.Torej firmi zrihtaš posel za 27000€ (plačano v naprej), kar sicer sploh ni v opisu tvojih del in nalog.
In potem dobiš odpoved?
Raje menjaj firmo takoj.
Če pa cilj upravičuje sredstva, potem je pa tudi to super.
Samo potem naj se nihče ne pritožuje, ko bo prišel nekdo, ki ne bo imel €, niti pameti, ampak zgolj jekleno pest, ali še kaj hujšega.
#DivjiZahod!