Bencin tudi pri Hoferju :)

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.489
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pa saj to je logicno ane?
bonk.gif
enako je z Mastercard, Aerican Express,... In pac z vsemi karticami... Ce prodajno mesto tega ne jemlje, ne mores placati...

Amqpk Viso so pomoje dali ravno zato, ker je tako razsirjena... In kolikor vem, je zelo malo prodajnih mest. ki jemljejo Maestro in ne jemljejo tudi Vise ali MC...

Je pa tole popolnoma offtopic in nima veze s temo
wink-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
sploh porajtal nisem
confused-1.gif

nekaj bodo verjetno ukrenili ker folk tanka samo tiste dneve ko je -5 centov, ostale dni pa črpalka (verjetno) sameva

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
Na web strani je še zmeraj to sporočilo:

" Vsako SREDO in SOBOTO so naše cene goriva 5 CENTOV/LITER nižje od obstoječe veljavne maloprodajne cene goriva!

(Posodobljeno: 13.6.2013 ob 09:05) "

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.489
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Jaz jo imam blizu.... Pa vseeno ne hodim redno tja tankat... Sem in tja... Ker marsikdaj ne morem atocit polnega rezervoarja... Ker se pri 75€ ustavi...sicer ne manjka veliko... Pri trenutni ceni goriva, bi mogoce se slo... ampak navajen sem tankati polno...

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Bastard pravi:
Mercator benza here we come
smile-1.gif

Hja sam rabiš kupon oziroma račun od Mercatorja če hočeš dobit ta popust kar pomeni, da moraš najprej pustiti najmanj 20eur v mercatorju :smajli ki bruha:

Ne stopim več v Mercator, niti ne parkiram na njihov parking ko so toliko dražji od konkurence. Se spomnim ko sem enkrat kupoval liter alkohola, neko steklenico za darilo, v mercatorju cena 29eur, se zapeljem kilometer nižje do Interspara in cena 20eur
bonk.gif

In kje že potem prišparaš? preplačaš v trgovini in dobiš 1eur cenejše gorivo
crazy1.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Haha, jah fail :D edino za tiste ki imajo trgovino res pred nosom in bi jih vožnja z avtom več stala kot bi kle prihranil, pa za vsakdanji kruh pa podobne stvari je pa vseeno kam greš...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
spirit: opažam, če kupuješ v akcijah v mercatorju, da so ugodni........pa še pike hehe.....
ampak v roke kataloge in primerjat.....pride prav.