Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
sodelavec je predvčerajšnjem tankal v Postojni in bojda je cena 1.19 EUR za liter dizla.... to je pa 13centov ceneje kot drugje, je prišparal skoraj 10eur na cel tank.
Sicer pa v soboto je planiran mimovoz postojne in se lahko ustavim, da vidim kaj je res. Ce pa nas zizi, potem pa ne dobite za pivo. To pa zato ker postojne ni na spisku
Odvisno kje jemljejo, če ima Hofer dogovorjeno s kakšnim velikim dilerjem (ne Petrol in podobnimi pajacki), da jim dajo par kamionov, imajo lahko dobro ceno. Državi je itak vseeno, trošarina je fiksna.
Otroci še vedno mislijo, da so marže nizke. Od kje Petrolu stotine milijonov za gemblanje pri tajkunizaciji?
To je to. Če ne gemblaš, če nimaš 50 direktorjev za sfinancirat skupaj z njihovimi vikendi in velikimi jahtami ter 500 politikov na različnih ravneh za redno podmazovat, pač ni blema.
Eno vprašanje glede servisa Maxen.
Danes sem prvič tankal na samopostrežnem servisu in sem plačal ob začetku 65eur. Nato sem nalil za 61eur bencina in bil deležen še 2eur popusta. Skupna cena je torej bila 59eur. Zanima me, če mi bo razlika 6eur vrnjena nazaj ali je bila moja napaka, da sem plačal več kot sem bil zmožen potem tankati?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.