Bencin tudi pri Hoferju :)

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Problem je, da nis(m)o ti.Redki ste za nočne, ker ti zjebejo bioritem, frende napol zgubiš, punca/žena ne more bit tak zadovol(je)na.... noFway
467716-post_slo.gif

Ampak če nimaš izbire...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Problem je, da nis(m)o ti.Redki ste za nočne, ker ti zjebejo bioritem, frende napol zgubiš, punca/žena ne more bit tak zadovol(je)na.... noFway
467716-post_slo.gif

Ampak če nimaš izbire...

Jah, pol pa delaš samo zato, da se losaš takega joba in najdeš kakega ob normalni uri.Je pa seveda vedno težje kaj kombinirat in si zmišjevat...
uf-1.gif

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.234
2.838
113
Lublana
Obišči stran
Ne vem kaj jokaš? Ja, prav se strinjam niso vsi za nočno delo ampak jaz ne pravim, da bi morali vsi ponoči delat! Bi bilo pa zelo v redu, če bi bilo ponoči v Ljubljani kaj več odprtega, tudi trgovine ne pa, da gre cela klinčeva Slovenija s kurami spat
uf-1.gif

Sploh pa služba je služba in kdor potrebuje denar bo delal tudi ponoči, če ne more najti službe, ki bi mu bolj odgovarjala. In prav tako nam nekaterim ne odgovarja delo zgodaj zjutraj pa moramo vseeno v službo!! Zato ne jokaj!

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Kaj se tak jeziš, saj pa imaš pa skoraj vse bencinske črpalke odprte celo noč, pa tam skoraj vse dobiš, razen če ti kaka mikrovalovka ob 2h ponoči crkne si v riti.

Če se ti pa zdi Slovenija klinčeva ker se trgovine zapirajo ko grejo kure spat (ob 21 h) kaj bi pa porekel na Švico kjer se trgovine zapirajo sredi dneva (ob 18.30)?
smirk-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.512
10.732
113
nizozemska je podobno..med tednom baje ne moreš nič več kupit če delaš do 18:00 tako kot je običaj.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Sej je prav tak. Folk ni več tak razvajen, neiznajdljiv.Svoj čas zna boljše izkoristit. Ne pa da prideš domov, pa se pol še enkrat pelješ nekam, v trgovino. S tem porabiš svoj dodatn čas (postaneš sčasoma živčn in rabiš psihologa, od katerega ima tudi država koristi) , na cesti "zjebeš" podvozje (moraš prej k mehaniku in spet država kasira), porabiš več benza (spet država kasira) , prideš v trgovino in običajno kupiš še kaj dodatnega, kar drugače nebi, ker se ti nebi dalo bit dolgo v trgovini , če bi šel takoj po šihtu v nabavo. Vse je povezano in vse je na naš račun. Balkanska mafija država pač.

Vidimo, kak je lepo pa fajn v Švici, Nizozemski (dodatn denar od trave, majn kriminala, odvisnikov od drog, majn samomorov, bolj zdravi ljudje, ker uporabljajo pecikle, čisto okolje, čiste in urejene ceste...) in še kje, pa se dobesedno nič ne dela v tej smeri pri nas. Zato mora bit razlog.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
nizozemska je podobno..med tednom baje ne moreš nič več kupit če delaš do 18:00 tako kot je običaj.

Zaj če si sam, nimaš kaj, kot da nabaviš dopoldan.Če pa nisi sam, pa pač nekdo namesto tebe nabavi oz. še boljše, razen kruha lahko kupiš zadeve med vikendom, pa maš celi tedn mir in več časa zase. Pekarnice pa so tak povsod po mestih, vogalih.Pa preveč kruha tut ni ok.

Je off ampak ni pa spam.
evil.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Ne pozabit, koliko žensk je tam gospodinj. Če bi se jim splačalo, bi imeli odprto tudi dlje.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Nizozemski (dodatn denar od trave, majn kriminala, odvisnikov od drog, majn samomorov, bolj zdravi ljudje, ker uporabljajo pecikle, čisto okolje, čiste in urejene ceste...
Nizozemska ima največ prometnih zastojev v Evropi in kljub 10 in 12 pasovnicam skoraj stalno zabasane ceste.
Naravnega okolja pa praktično nimajo, so ga vsega pozidali oz. preuredili v kmetijske površine.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Kmetijske površine pa so kaj? Betonska džungla?Ja nimajo tolko parkecov, pa gozda.Kar sem zgoraj napisal drži.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.234
2.838
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Kaj se tak jeziš, saj pa imaš pa skoraj vse bencinske črpalke odprte celo noč, pa tam skoraj vse dobiš, razen če ti kaka mikrovalovka ob 2h ponoči crkne si v riti.

Če se ti pa zdi Slovenija klinčeva ker se trgovine zapirajo ko grejo kure spat (ob 21 h) kaj bi pa porekel na Švico kjer se trgovine zapirajo sredi dneva (ob 18.30)?
smirk-1.gif

Ja nekaj benciskih je res odprtih ampak jaz sem govoril o ostalih ponudbah, ki jih v Ljubljani in sloveniji po 22uri ni! Za Švico res ne vem kako imajo zrihtano ampak za Nizozemsko, Nemčijo, V.Britanijo, Madžarsko pa dobro vem, da je ponoči marsikaj odprto! Tudi veliki hipermarketi so odprti 24/7! Poleg tega je ponoči veliko odprtih lokalov kamor greš lahko v miru pojesti kaj dobrega in ne govorim o kioskih z burekom kjer ti postreže šiptar, ki si tudi rok ne umije po mali ali veliki potrebi na WCju ampak o spodobnem lokalu z dobro hrano kjer sediš za mizo in ješ s priborom.

Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Sej je prav tak. Folk ni več tak razvajen, neiznajdljiv.Svoj čas zna boljše izkoristit. Ne pa da prideš domov, pa se pol še enkrat pelješ nekam, v trgovino. S tem porabiš svoj dodatn čas (postaneš sčasoma živčn in rabiš psihologa, od katerega ima tudi država koristi) , na cesti "zjebeš" podvozje (moraš prej k mehaniku in spet država kasira), porabiš več benza (spet država kasira) , prideš v trgovino in običajno kupiš še kaj dodatnega, kar drugače nebi, ker se ti nebi dalo bit dolgo v trgovini , če bi šel takoj po šihtu v nabavo.

Saj ravno v primeru, da je več stvari odprtih 24/7 lahko bolje izkoristiš svoj čas in ti ni potrebno v trgovino na bencinsko ali v avtopralnico.... v omejenem času ampak greš takrat, ko se slučajno mimo pelješ!! Naprimer, ko končam šiht ob 22h ali pa še kasneje!

Sicer smo pa s tem že čisto Off Topic!!
bonk.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
To je pa res, da s 24/7 ponudbo v SLO zelo zaostajamo za ostalimi. Greš recimo v Beograd in lahko celo noč ješ, piješ, nakupuješ... Imaš majhne markete (ki so pri nas popolnoma izginili), ki so odprti 24/7 in lahko tudi ob 2h zjutraj kupiš liter Bacardija (pri nas ne moreš tudi če bi bil slučajno kateri odprt).

Pomanjkanje ponudbe se vidi v MB, ko je vsak dan od 20h zvečer do 6h zjutraj vrsta avtov pred McDrivom dolga do ulice
tongue-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Še bencinske niso odprte ponoči. Zadnjič sem pol Slovenije prevozil, pa nobene ni bilo odprte, pa sem "malo ilegalno" potem kupil zadevo...

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Nizozemski (dodatn denar od trave, majn kriminala, odvisnikov od drog, majn samomorov, bolj zdravi ljudje, ker uporabljajo pecikle, čisto okolje, čiste in urejene ceste...
Nizozemska ima največ prometnih zastojev v Evropi in kljub 10 in 12 pasovnicam skoraj stalno zabasane ceste.
Naravnega okolja pa praktično nimajo, so ga vsega pozidali oz. preuredili v kmetijske površine.

Mogoče čez leto, poleti so pa njihove ceste precej prazne. So pa ceste okoli Amsterdama res impresivne.
cool-1.gif

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.286
4.112
113
No velik krivec zato ,da je pri nas vse po 21 uri zaprto je minister za zdravje, ki opozarja ........

Pred tem smo imeli neke 24 ur prčvarnice, ki pa so pocrkale ker folk ni mogel kupit pijače ponoči.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.694
6.714
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Poglej članek v prvem postu.
sem ga ze ob objavi prebral, pa sedajle se enkrat. Zaradi zgodnje ure dopuscam da sem zadevo tokrat spregledal. Ce mogoce ti znas prebrati, kje v lj bodo imeli pumpo na hoferju, mi pa prosim sporoci. Ce pa mi se poves kje si to prebral, se bom pa se brati naucil na gsm. Ker dopuscam moznost da na PC kaj vec pise kot na gsm, oziroma kaj vec vidis, rabim tvojo pomoc. Hvala.