bedaki na cesti

krko

Guru
5. sep 2010
2.695
1.397
113
Ufff grda.....Si ti ok?
Je bil voznik BMW-ja pod vplivom alkohola al pod vplivom prepovedanih substanc?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.101
4.068
113
Tu bom tako rekel, že tam pred tablo 60 vidiš nekega dinamika ki se bliža križišču in sam sem v takih primerih ekstra pozoren in povišam čutila takoj ko vidim da je opcija da ne me ne bo videl. Zaviral si mnogo prepozno glede na situacijo kot če bi bil pripravljen. Seveda je krivda čisto na njemu, samo ti bi lahko z malo pozornosti rešil situacijo. Če bi sam vsakega ki prevozi stop nabil z nezmanjšano hitrostjo bi danes imel že 101. novi avto.

• Všeč mi je
Reactions: Yogi in sajkek

cat

Fizikalc
3. sep 2007
908
59
28
Se popolnoma strinjam. V vsakem križišču je treba bremzati na max 20kmh, zato ker nikoli ne veš, kateri idiot bo ignoriral stop znak ali semaforje.

• Všeč mi je
Reactions: Rekreacija

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.101
4.068
113
Ja tudi odmotal bi lahko 5 kotnih stopinj na desno istočasno ko si dojel pa pritisnil na bremzo pa ga ne bi zadel, pa nisi. Je.biga. On je pa tudi imel očitno osnovno diesel verzijo bavarca da ni bil sposobben potegnit riti ven dovolj hitro.

Pa ne trdim da si karkoli kriv, očitno nisi bil dovolj pozoren. Najbrž si že velikokrat v taki sutaciji prav odreagiral, enkrat žal ne uspe. Na srečo vseh je poškodovan samo pleh.

cat

Fizikalc
3. sep 2007
908
59
28
Ja tudi odmotal bi lahko 5 kotnih stopinj na desno istočasno ko si dojel pa pritisnil na bremzo pa ga ne bi zadel, pa nisi. Je.biga. On je pa tudi imel očitno osnovno diesel verzijo bavarca da ni bil sposobben potegnit riti ven dovolj hitro.

Pa ne trdim da si karkoli kriv, očitno nisi bil dovolj pozoren. Najbrž si že velikokrat v taki sutaciji prav odreagiral, enkrat žal ne uspe. Na srečo vseh je poškodovan samo pleh.
Post festum se razmišljal enako. Ampak... naj rešim situacijo tako, da zavijem polno desno, se njemu izognem, in potem...

- varianta 1 : zletim iz ceste brez dotika. Sem najebal ko žuti brez kamere. Za katero nikoli ne moreš biti 101% prepričan, da je res posnela dogajanje. kitajci.press...
- varianta 2 : zavijem desno in krešnema na bok. Verjetnost, da bomo ljudje poškodovani se meni zdi malo večja kot #1.

Še vedno mislim, da je bila "najcenejša" varianta to, da sem pribremzal koliko se je dalo

• Všeč mi je
Reactions: luciano

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.515
1.099
113
Definitivno ni tvoja krivda. Bedakov je ogromno. Se strinjam z Utiševalcem, da bi lahko predvidel in se izognil...

Bom morda malo preveč direkten, ampak imam včasih občutek, da kameraši "nalašč" iščete kočljive situacije, da pri sebi upravičite nakup.

Vem, ne bi mi bilo treba tega napisati, pa pač sem... Njegove napake pa to tudi nič ne zmanjša. Toliko enih opravkov boš imel sedaj, ko bi pa lahko samo malo predvidel in se izognil...

• Wow
Reactions: luciano