Trump bi spremenil podeljevanje akreditacij izobraževalnim ustanovam, rasno diskriminacijo zaradi DEI in znižal stroške šolnin.
Sem bil prejšnji teden bolan in nisem mogel spati. Sem v noči na torek gledal v živo, kako se je demokratom podiral svet čez noč.
Gledal sem kanal, ki je še zelo nagnjen na demokratsko stran in proti jutru niso mogli več obračati novic na pozitivno stran. Še posebej, ko so začele swing states postajati rdeče...
Upam da bo Trump vodil državo kot podjetje.... Da bo rezal špeh in birokracijo....
Tole kar si zgoraj napisal je največji problem... ker so države nevzdržne, preveč požrešne, ker opletajo s tujim kurcem po koprivah....tako kot jankovic in golob pri nas... a si se vceraj rodil? drzava ni podjetje, in podjetniki niso dobri politiki. ce jo bo trump vodil dobro, jo bo zato, ker bo dober politik in ne ker je dober podjetnik.
pa sej ne vem, ce je v usa speh in birokracija sploh tako velik problem, kot pri nas?
večja je država, več je problemov z njo. al misliš da je obratno sorazmerno? Luka si to ti ?tako kot jankovic in golob pri nas... a si se vceraj rodil? drzava ni podjetje, in podjetniki niso dobri politiki. ce jo bo trump vodil dobro, jo bo zato, ker bo dober politik in ne ker je dober podjetnik.
pa sej ne vem, ce je v usa speh in birokracija sploh tako velik problem, kot pri nas?
Glede na to da je za glavnega tožilca države postavil kolega pedofila že ve kaj delaSem bil prejšnji teden bolan in nisem mogel spati. Sem v noči na torek gledal v živo, kako se je demokratom podiral svet čez noč.
Gledal sem kanal, ki je še zelo nagnjen na demokratsko stran in proti jutru niso mogli več obračati novic na pozitivno stran. Še posebej, ko so začele swing states postajati rdeče...
Upam da bo Trump vodil državo kot podjetje.... Da bo rezal špeh in birokracijo....
Za to je dal Muska, ki bo z onim Hamurabijem skrbel za to, da se bo delalo, ne hodilo v sluzbotako kot jankovic in golob pri nas... a si se vceraj rodil? drzava ni podjetje, in podjetniki niso dobri politiki. ce jo bo trump vodil dobro, jo bo zato, ker bo dober politik in ne ker je dober podjetnik.
Tole kar si zgoraj napisal je največji problem... ker so države nevzdržne, preveč požrešne, ker opletajo s tujim kurcem po koprivah....
Ker politiki gledajo samo na svojo rit, ker plača pride ne glede ali kaj naredijo ali nič... se svalkajo po pozicijah in delajo obstranske zaslužke in inside trading
Ker je 100 agencij, ki so samo same sebi namen...
Ker znajo samo eno stvar naredit: dvignit davke in dodatno zadolžiti državo....
Vem da jo ne moreš vodit v celoti kot podjetje, ker bodo vedno storitve, ki bodo delale minus, ker so za skupno dobro...
Obrni pogled, da dobri politiki niso dobri za vodit državo, ker se ne upajo nobenemu zamerit, ker ne bodo izvoljeni....
Vsekakor ga ni Musk sam izvolil ampak kup elektorjev , ki so toliko politiki kot demokrati, si mislim , da $$$ vsem enako dišijo.Za to je dal Muska, ki bo z onim Hamurabijem skrbel za to, da se bo delalo, ne hodilo v sluzbo
On August 4, 2024, it was reported that whistleblowers with the Federal Air Marshal Service came forward with information showing former representative and presidential candidate Tulsi Gabbard was enrolled in the TSA’s Quiet Skies program, which is a suspected terrorist watchlist.