Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.704
15.749
113
Kere fore :D

Donald razdvaja, Melania združuje: 'Vsaj to absolutno divo imamo nazaj'​

V Belo hišo se januarja ponovno seli Donald Trump, ki je na volitvah v bitki za predsedniški stolček premagal Kamalo Harris. Z zmago republikanskega kandidata bo naslov prve dame Združenih držav Amerike ponovno nosila Slovenka Melania Trump, za katero se vsaj na TikToku zdi, da ima podporo tako med republikanci kot demokrati. Generacija Z jo je namreč vzela za svojo in razglasila:"Vsaj to absolutno divo in kraljico imamo nazaj."
Melania je mlade osvojila z dejstvom, da jo kamere velikokrat ujamejo v trenutkih, ko se zdi, da je naveličana vseh, tudi svojega soproga. Ob ponovni izvolitvi Trumpa so TikTok ponovno obšli posnetki iz preteklih let, ko je Melania Donalda spremljala na raznih dogodkih, njena mimika pa je dajala vtis, da bi raje bila kjerkoli drugje kot tam.
"Danes molim za to divo," je na dan razglasitve rezultatov volitev zapisala ena od uporabnic. "Vem, da nihče ni bolj želel, da bi Donald izgubil, kot ona. Želela je le denar, sedaj pa mora naslednja štiri leta okraševati Belo hišo za božič." S tem se je uporabnica navezala na zvočni posnetek, ki je pred leti pricurljal v javnost, na njem pa je bilo moč slišati Melanio, ki je dejala: "Koga j***** briga za božične okraske, a to moram narediti."

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.039
4.299
113
Kere fore :D

Donald razdvaja, Melania združuje: 'Vsaj to absolutno divo imamo nazaj'​

hehe ekstremni levičarji, večina folka za Trumpa in on razdvaja...
to je samo pri njih možno

erikson

Guru
25. avg 2007
22.309
6.131
113
Nekateri pravijo, da še vedno niso dobili obljubljenega plačila za delo na dogodkih. Po drugi strani pa so nekateri prejeli denar za hojo po hišah in prepričevanje volivcev naj volijo Kamalo, dejansko pa jih sploh ni bilo naokoli.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.511
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
PA so te cifre prave ali izmišljene. Oziroma - kdo za temi številkami stoji.
Ker recimo "Vice President Kamala Harris and her running mate, Tim Walz, spent nearly $1.4 billion on political ads in their bid for the White House, according to a report from ad analytics firm AdImpact."
Nekako ne potrjuje zgornje trditve - pri tem, da tu je navedena firma "AdImpact."

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.704
15.749
113
hehe ekstremni levičarji, večina folka za Trumpa in on razdvaja...
to je samo pri njih možno
Hja, razdvajanje v bistvu pomeni delitev na dva dela in to ne nujno na dva identična dela, glede na to s kom se ga pa primerja v tem primeru pa on dejansko deli folk, ona pa očitno združuje tako da imho navedba ni napačna. Poleg tega pa tako ali tako vsak ameriški predsednik oz. predsedniški kandidat razdvaja saj nikoli v nobenem primeru kompletna družba ne podpira enega samega kandidata in je vedno en del družbe proti njemu kar pomeni, da je družba torej razdvojena.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.158
6.996
113
Zakaj že? Sem kdaj sebe označil za moralnega? Ne nisem. Ti pa rad moraliziraš, ko ti kakšen stopi na žulj. Celo žaliti znaš.
Pa še nekaj. Mi dol visi za vse politike in njihove žene. Sem že v tej temi napisal da je Trump pač najboljši med najslabšimi. Za mene ni noben vzor., daleč od tega. Je samo všečena, pro židovska baraba ampak je pa boljši kot je bila njegova neumna nasprotnica. Kar se tiče Melanije, mi dol visi za njo, res pa ne pljuvam čez njo, zakaj pa bi. Pač še ena ki je uspela z videzom priti visoko. In ja, Slovenija bi lahko veliko povlekla od nje, če nebi bilo toliko zavisti in moraliziranja. Misliš da ne ve, kaj folk, mediji pišejo o njej..
Clovek ti si absolutni prvak tega foruma v oznacevanju in zaljenju drugih ljudi ki se ne skladajo s tvojo idejo zivljenja. Osebno sem od tebe pokasiral verjetno najvec trditev v stilu “tvoji so to in to”, “vi ste to in to” in podobno. Ob tem da z nebulozami ki jih stresas v 99% nimam nobene veze.
Poglej si definicijo besede “moralizirati”.
Jaz ne pljuvam cez melanijo, napisal sem da pac nimam bit za kaj ponosen na njo. In ce te tok pozitivno obliva ob melaniji te verjetno tudi ob tini gaber. Istovrstna sorta.

In pol v temo privlecete problematiko slovenske zavisti. Pa kaj ma veze z zavistjo ce realno nekdo napise da pac melanija trump ni nic posebnega razen lepa.

pa da ne bo negativizma: napisi kaj pozitivnega si pri njej zaznal da si ponosen nanjo. Ponosen, ne da ti je vsec al pa ok - ponosen. S to izjavo se je namrec zacelo.

B81

22. jul 2007
36.869
10.438
113
prešteto

fotografija. Kamala cela prijazna, trump pa stone cold garbage man :)

1731259096136.png

erikson

Guru
25. avg 2007
22.309
6.131
113

A kdo razume, kaj naj bi bilo v tej scenografiji vredno "šestmestno številko dolarjev"? Trenutno ima samo 850.000 ogledov (v primerjavi s Trumpovim brezplačnim obiskom pri Roganu, ki ima 48 milijonov ogledov samo na YouTube).

• Všeč mi je
Reactions: B81

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.806
5.922
113
NYC, America's largest sanctuary city...pošilja ilegalne migrante nazaj v Teksas, Florido, Ilinoj, Kolorado.

lep prikaz, kako so woke oblasti nategnile migrante, da so prišli v zda.

Tole bo moral Trump pod nujno urediti, če bo hotel zmanjšati število il. migrantov