Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

B81

22. jul 2007
36.869
10.438
113
Trdit da je to zgodba o uspehu je tko kot da otroka vzgajas naj bo influencer. Pac baba se je bogato omozila s sugardaddyjem. Pa nimam tezav z njo ampak ne rabmo zadev olepsevat
je tak, ampak vseeno vsaj "nekaj" ljudi več na svetu sliši za našo državo, kot bi sicer. Ni potrebno olepševat, je pa ok terat negativizem... :bonk:

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.638
-1.379
63
Ma ne vem, precej noro se mi zdi, da imamo sonarodnjakinjo (razumem, da pač ni tvoja sonarodnjakinja), ki je prva dama najmočnejše države in napišeš katastrofa.
Ti res nisi diht. Štekam da si Sevničan in da si ponosen na svojo sovaščanko, ki ji je uspel velik met. That's it. V drugih temah se pa delaš norca ravno iz takih melanij kot je tvoja sonarodnjakinja.
Btw, daj mi še razloži tisto od prej, moje bosanke in turkinje. In še, da ona ni moja sonarodnjakinja. A bo šlo?

• Všeč mi je
Reactions: jest5

jello

Guru
22. sep 2008
10.130
3.875
113
je tak, ampak vseeno vsaj "nekaj" ljudi več na svetu sliši za našo državo, kot bi sicer. Ni potrebno olepševat, je pa ok terat negativizem... :bonk:
Sliši kaj? Da se s fuflo pride tudi do prve dame? Ali da po 40 letih v ameriki angleško govori slabše kot poljak po tridnevnem večernem tečaju?

Zakaj nas ne zamenjujejo s slovaško takrat ko bi bilo to najbolj potrebno.

• Všeč mi je
Reactions: cvetka2 in aljoman

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.750
6.134
113
blizu močvirne prestolnice
Zakaj pa bi naša država kaj imela od nje, če pa ti in un nad tabo razmišljata kot pol Slovenije ali še več. Ja do takega položaja je prišla saj vemo kako ampak glih vidva ki se imata za moralista, potem tolčeta čez njo.

jezek

Guru
24. jul 2008
3.384
1.400
113
Ti res nisi diht. Štekam da si Sevničan in da si ponosen na svojo sovaščanko, ki ji je uspel velik met. That's it. V drugih temah se pa delaš norca ravno iz takih melanij kot je tvoja sonarodnjakinja.
Btw, daj mi še razloži tisto od prej, moje bosanke in turkinje. In še, da ona ni moja sonarodnjakinja. A bo šlo?
Pravi ti da si mujo in da imas fato. Zdaj razumes?

jello

Guru
22. sep 2008
10.130
3.875
113
Zakaj je dejstvo da nič ne pričakujem od nje tak greh? Enostavno si ne morem zamislit niti ene vrednote, ki bi jo lahko delil z njo, ali ene same, za katero bi lahko rekel da predstavlja slovenijo. Če odštejemo slovenijo, kot ženska predstavlja praktično vse vrednote, ki jih pri ženskah preziram.

Naj bom ponosen na dejstvo da sem po naključju padel na zemljo v isti državi kot ona? Wtf?

• Všeč mi je
Reactions: cvetka2

B81

22. jul 2007
36.869
10.438
113
Pač je njena največja želja bla posnet reklamo, ne pa storit kaj drugega :zavijazocmi:

bosanke in turkinje vzemi kot slabšalnico, ko že sam govoriš v slabem tonu. Napiše se: bolje, da ostane model ali pa igrat pač ne zna ipd... zakaj pa katastrofa, pa tud sam še vedno nisi napisal.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.638
-1.379
63
Pač je njena največja želja bla posnet reklamo, ne pa storit kaj drugega :zavijazocmi:

bosanke in turkinje vzemi kot slabšalnico, ko že sam govoriš v slabem tonu. Napiše se: bolje, da ostane model ali pa igrat pač ne zna ipd... zakaj pa katastrofa, pa tud sam še vedno nisi napisal.
Ti si mene napadel z bosankami, turkinjami... In ko se spustim na tvoj nivo, si pa takoj užaljen.
Važno da si ponosen na sovaščanko. Meni dol visi.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.638
-1.379
63
Nič ti ne razumeš, razen žaljivk.

A nisi gledal zmazka? Po tvoje bi si najmanj oskarja zaslužila. Zame katastrofa, zate vrhunec, art noir.

B81

22. jul 2007
36.869
10.438
113
Verjetno ji je kot modelu šlo bolje, nisem pa ekspert za oceno reklame in igralke. To si (glede na komentar) zgleda ti, zato sem vprašal.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.158
6.996
113
Zakaj pa bi naša država kaj imela od nje, če pa ti in un nad tabo razmišljata kot pol Slovenije ali še več. Ja do takega položaja je prišla saj vemo kako ampak glih vidva ki se imata za moralista, potem tolčeta čez njo.
Nisem napisal da bi kaj morala imeti. Dejstvo pa je da nic ni imela. In zato dejstvo da ga ona vlece ameriskemu predsedniku meni ne predstavlja nekega viska sposobnosti in ne vem na kaj bi lahko kot sodrzavljan bil ponosen. To je vse.

si pa ti osebno zadnji ki bi kogarkoli z moralistom oznaceval.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.750
6.134
113
blizu močvirne prestolnice
Zakaj že? Sem kdaj sebe označil za moralnega? Ne nisem. Ti pa rad moraliziraš, ko ti kakšen stopi na žulj. Celo žaliti znaš.
Pa še nekaj. Mi dol visi za vse politike in njihove žene. Sem že v tej temi napisal da je Trump pač najboljši med najslabšimi. Za mene ni noben vzor., daleč od tega. Je samo všečena, pro židovska baraba ampak je pa boljši kot je bila njegova neumna nasprotnica. Kar se tiče Melanije, mi dol visi za njo, res pa ne pljuvam čez njo, zakaj pa bi. Pač še ena ki je uspela z videzom priti visoko. In ja, Slovenija bi lahko veliko povlekla od nje, če nebi bilo toliko zavisti in moraliziranja. Misliš da ne ve, kaj folk, mediji pišejo o njej..

pipo

Majstr
19. mar 2008
928
439
63
In ja, Slovenija bi lahko veliko povlekla od nje, če nebi bilo toliko zavisti in moraliziranja.

to je globoko zasidrana psihologija naroda, ki nam v onemogoča, da bi kdaj stopili stopnico višje. Če se le da tistega ko mu nekaj uspe, čim bolj pohodit in ga razvrednotit. Tak na mikro, kot na makro nivoju.
Priložnost je, če je realno kaj možno izkoristit pojma nimam. Mogoče ima vpliv kot naša Tinca pri Robiju, pa bo Doni pol vse naredo kaj mu reče.
Če pa se bo pasivno čakalo, da se bo kaj sama spomnila, se bo đabe. Če ji nismo sposobni kaj "prodat", ji pač nismo in se lahko dalje muzamo o njeni poti do prve dame.

B81

22. jul 2007
36.869
10.438
113
ko pogledaš, koliko znanih slovenk, političark, nam dela sramoto po svetu in potem ti ena tiha melanija gre na živce in to celo toliko, da se spotakneš z nekim negativizmom, to nekaj pove...

• Haha
Reactions: aljoman