bedaki na cesti

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.159
2.472
113
Ja slabo zahaklan nosilec in neumen voznik oz. nakladalec motorja. Kljub kvalitetnemu nosilcu, se taka stvar dodatno zavaruje/zaveže na avto.

• Všeč mi je
Reactions: motofrik

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Peljem po pomurski avtocesti, kjer smerne table sporočajo delo na cesti in usmerjajo na prehitevalni pas. Torej upoštevam priporočila in vožnjo usmerim na prehitevalni pas potem so omejitve iz 110 km/h na 100 km/h čez nekaj metrov na 80 km/h in na 60km/h kar upoštevam s 20+. Pa se najde tip v A6, ki mu moj način vožnje ni všeč in me prehiti po desni tik pred zaprtjem voznega pasu(sem zaviral, da sem mu preprečil podiranje "kegljev". Še prej pa napravi teater s trobljenjem in kazanjem, kje nima pameti....

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.649
6.706
113
pri taščici
Letbo sem priblizno 50kkm na cesti, od tega recimo vsaj cetrtino na AC.
Pa ze dolgo nisem videl takega dinamika kot vceraj nekoga v rumenem R8 med uncem in ravbarkomando.
To je slo stalno čez vse tri pasove precej na ostro
Hitrost pa med 150 in 250 najbrz (povprecna 200+). Glede na to da mi je na ravnini pred zadnjim klancem precej hitro usel iz vidnega polja.
Glede na to da ni bilo kamionov na pocasnem pasu, se cudim da se ni odločil prehitevati po pocasnem pasu.
Je pa res, ce ti pri 250 nekdo zapelje pred nos na pocasnem pasu, si globoko "vriti"
Sicer jih je precej pocil po desni, ampak ce je bil prehitevalni pas prost, je potem prehiteval po levi.

jezek

Guru
24. jul 2008
3.392
1.405
113
Peljem po pomurski avtocesti, kjer smerne table sporočajo delo na cesti in usmerjajo na prehitevalni pas. Torej upoštevam priporočila in vožnjo usmerim na prehitevalni pas potem so omejitve iz 110 km/h na 100 km/h čez nekaj metrov na 80 km/h in na 60km/h kar upoštevam s 20+. Pa se najde tip v A6, ki mu moj način vožnje ni všeč in me prehiti po desni tik pred zaprtjem voznega pasu(sem zaviral, da sem mu preprečil podiranje "kegljev". Še prej pa napravi teater s trobljenjem in kazanjem, kje nima pameti....
Nisi uposteval zadrge torej....

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Pa ze dolgo nisem videl takega dinamika kot vceraj nekoga v rumenem R8 med uncem in ravbarkomando.
Hitrost pa med 150 in 250 najbrz (povprecna 200+). Glede na to da mi je na ravnini pred zadnjim klancem precej hitro usel iz vidnega polja.
Glede na to da ni bilo kamionov na pocasnem pasu, se cudim da se ni odločil prehitevati po pocasnem pasu.
Je pa res, ce ti pri 250 nekdo zapelje pred nos na pocasnem pasu, si globoko "vriti"
Sicer jih je precej pocil po desni, ampak ce je bil prehitevalni pas prost, je potem prehiteval po levi.
en dinamik s poršejem je v prometni konici prehiteval kolono pred sabo pa mu je prvi v koloni nenadoma zavil v levo iz neznanega vzroka.... Končalo se je tako, da je voznik poršeja trčil v to vozilo in ga zrinil v gozd, kjer se je vozilo ovilo okoli drevesa. Posledice eden mrtev in eden ranjen vozniku poršeja pa je padel ego toliko bolj, ker je dokaj znan podjetnik-zdravnik. Bo nekaj časa pri miru potem pa jovo na novo.....

jezek

Guru
24. jul 2008
3.392
1.405
113
Napise nekdo, ki omejitev uposteva s plus 20. A oni s plus 25 pa ne sme potem po desni mimo? Ker ti "sam mal" kršiš.....on je pa za v čuzo...?

sass

Guru
1. sep 2007
5.208
847
113
to je bilo včeraj okoli pol osmih zjutraj, ne? očitno sva se hkrati peljala takrat, ker je ta R8 vozil za mano na gradbišču mimo priključka Unec. Ja, sem ga opazil, kako je cik-cakal po vseh treh pasovih in potem takoj izginil iz vidnega polja.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.649
6.706
113
pri taščici
to je bilo včeraj okoli pol osmih zjutraj, ne? očitno sva se hkrati peljala takrat, ker je ta R8 vozil za mano na gradbišču mimo priključka Unec. Ja, sem ga opazil, kako je cik-cakal po vseh treh pasovih in potem takoj izginil iz vidnega polja.
Ja, ob pol osmih, mene je prehitel na tisti ravnini pred zadnjim klancem pred ravbarkomando. Pol si bil kak km za menoj

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.257
4.090
113
Da bi pubeci lahko komaj z 26 leti vozili avte.
Prej pa na vlak ali kaj.
Pakete pa bodo babe vozile.
Vidim da enim v Nemčiji čisto woke ven seka.

In ja sprejeli so zakon da si lahko uradno spol spremeniš 1x na leto.
Pač greš na upravno enoto in rečeš, da si pička :evil:

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.012
113
Nemci očitno imajo enako sposobne "strokovnjake" za promet kot pri nas. Namesto, da bi delali na infrastrukturi, da ta sama po sebi ni nevarna in dobrem avtomatskem nadzoru v času umetne inteligence.
Jaz sem bil kar srečen, ko so moji otroci lahko pri 18-ih začeli samostojno voziti. Marsikateri problem je odpadel. Če bi bila meja postavljena kot je v nekaterih državah ZDA, pa bi bilo še boljše.