Vse to je res ampak prejšnji teden so se pa bučke rezale
Vse to je res ampak prejšnji teden so se pa bučke rezale
Islandija?
Pa boste to vožnjo v živo prenašali? Dobro bi bilo, če bi avto oblimali z nalepkami npr. "Altersuper šofer", "Imam še obe jajci"... tako, da bo bolj zanimivo...Se bom se jaz ven vrgel.
Vrednost tvojega muscle carja deponiramo pri notarju v gotovini.
Ti in jaz. No, tebi dovolim deponirat levo jajcko namesto gotovine.
Potem pa greva na izlet od Celja do MB .
Ce pride avto cel v MB dobim jaz tvojo gotovino (ali pa levo jajcko,) , ce ga razbijem dobis ti denar za novega, razbitina pa ostane meni za drag spomin.
Deal?
Premisljujem, da bi ob takem zanimanju mustanga obdrzal za rentanje..ampak se bojim, da bo kaj hitro sesut od strani samozvanih shumijev, jaz ga pa moram dat v racun, ker bom za dodge hellcata drgac prekratek.Pa boste to vožnjo v živo prenašali? Dobro bi bilo, če bi avto oblimali z nalepkami npr. "Altersuper šofer", "Imam še obe jajci"... tako, da bo bolj zanimivo...
Kako se boste s kalbotom zmenil? Kdo pelje po AC in kdo po stari cesti?
Kdo bo tankal mrcino?
Kdo plača kazni za prehitro vožnjo?
Dajte vi malo detajle dogovoriti, da ne bo na koncu vsak izmed vas hotel imeti doticni avto..
![]()
Sj že vemo da si mal prekratek ampak je kar jePremisljujem, da bi ob takem zanimanju mustanga obdrzal za rentanje..ampak se bojim, da bo kaj hitro sesut od strani samozvanih shumijev, jaz ga pa moram dat v racun, ker bom za dodge hellcata drgac prekratek.![]()
![]()
Mali, tvoj mustang nobenga ne zanima, zanima nas stava.... sam ne dojameš.Premisljujem, da bi ob takem zanimanju mustanga obdrzal za rentanje..ampak se bojim, da bo kaj hitro sesut od strani samozvanih shumijev, jaz ga pa moram dat v racun, ker bom za dodge hellcata drgac prekratek.![]()
![]()
Ta prispevek/kakec jo dvigne. Bravo....... pa ste popolnoma zasrali še eno temo ki ji šlo kar dobro.
DEBILI!
Čak zaj, a nis rekel, da je oči zrihtal Hellcata? Kak boš zaj ti prekratek?, jaz ga pa moram dat v racun, ker bom za dodge hellcata drgac prekratek.![]()
![]()
oce ne more. ucitelj je/ bil, sam je napisal par let nazajČak zaj, a nis rekel, da je oči zrihtal Hellcata? Kak boš zaj ti prekratek?
Al je to isto kot ko si TI menjal tiste 10.000km driftane gume na Fordu? Te je pol oči prekratek. Huh.
Kako pa se bodo ustavili drugače.Ta prispevek/kakec jo dvigne. Bravo....
Prav si si zapomnil, zraven drugih stvari se privat ukvarja se z izobrazevanjem odraslih, tudi elektro in strojnistvo je zraven..bi se se nasel kaksen plac, kar prijavite se, ker ste nekateri res malo kratki, kar se tice teh stvari, da ne omenjam se kaj drugega..oce ne more. ucitelj je/ bil, sam je napisal par let nazaj
Si me spomnilna na 1ga , ki je bil v že penziji , pa je privat še vedno poučeval na firmah itd....Prav si si zapomnil, zraven drugih stvari se privat ukvarja se z izobrazevanjem odraslih, tudi elektro in strojnistvo je zraven..bi se se nasel kaksen plac, kar prijavite se, ker ste nekateri res malo kratki, kar se tice teh stvari, da ne omenjam se kaj drugega..![]()
tud tale tvoj prispevk je bl za en drek... pa ste popolnoma zasrali še eno temo ki ji šlo kar dobro.
DEBILI!
Nobena zgodovina se ne belezi, ker so vozila obicajno do prihoda v salon v “delivery” modeu. To tudi pomeni da ne gre do blokade kot obicajno ampak je limitiran. Ko je v salonu ma pa lahko posebno nastavitev za salonenin mu npr stalno pozicijske luci gorijo itdZato, da imas cajt se kaj napisat nazaj pametnjakovicem na forum, ker med voznjo tezko, tudi z malimi obrati.
Drgac si pa tiste zgodbice o tisanju na ladjah ipd lahko nekam zataknete, ker se vsa zgodovina belezi..ko prevzames novega in ko ga predas dilerju v racun..in je zelo lepo, da so parametri v okviru sprejemljivega.
Ne tega pocet. Ocitno je da to ni tvoje poslanstvoPremisljujem
Končno en dobro argumentiran odgovorNobena zgodovina se ne belezi, ker so vozila obicajno do prihoda v salon v “delivery” modeu. To tudi pomeni da ne gre do blokade kot obicajno ampak je limitiran. Ko je v salonu ma pa lahko posebno nastavitev za salonenin mu npr stalno pozicijske luci gorijo itd
no sej sem se ostalo prebral tko da je ocitno da ata intelekta ni predal naprej