MEdalja je naša:
Poglej priponko 68016
Tudi jaz sem proti 0,0V našem koncu SV slovenije pobirajo izpite, da je joj. Vsak dan gre par izpitov.
Podpiram, sem pa strogo proti 0,0
(Really) old but gold. Če se prav spomnim prikazuje posnetek poizkus zavarovalniške goljufije s strani pešca v obliki izplačila odškodnine zaradi prometne nesreče.
Ne poznam situacije, ampak a ni to klasična zadrga, da se prejšnje križišče čim hitreje prazni? In je v bistvu mišljeno, da se zasedeta oba pasa, na koncu pa se združita (zadrga)?Bom napisal trenutno izkušnjo iz Kranja. Zdaj ko poteka obnova savskega mostu pri železniški postaji, je promet/obvoz speljan po obveznici ali čez Delavski most.
Torej, smer Qulandia oz. Supernova čez Delavski most proti Savi in Iskri. Kolona, počasi premikajoča na desnem pasu od začetka Delavskega mosta do naslednjega semaforiziranega križišča, kjer se desno zavija proti Laboram. In vsakič se najde nekdo, več njih običajno, ki prehitevajo celotno kolono po levem voznem pasu in se želijo nato na silo vrniti v kolono nekaj metrov pred izvozom. Meni vsakič dvigne pokrov. Nobenega spoštovanja do ostalih udeležencev, ki tam zabijajo vsaj 10 minut dnevno. Pa Mejduš vozniško kulturo
Lahko bi kdo kako sliko priložo. Samo vse kaže na klasično zadrgo..Ne poznam situacije, ampak a ni to klasična zadrga, da se prejšnje križišče čim hitreje prazni? In je v bistvu mišljeno, da se zasedeta oba pasa, na koncu pa se združita (zadrga)?
Lahko bi kdo kako sliko priložo. Samo vse kaže na klasično zadrgo..