Ti njim dokažeš, da se nisi peljal mimo znaka!Zanimivo! Kje?
Ti lahko v tej situaciji dokažejo, da se se peljal mimo znaka?
Ti njim dokažeš, da se nisi peljal mimo znaka!Zanimivo! Kje?
Ti lahko v tej situaciji dokažejo, da se se peljal mimo znaka?
Kako pa kaj kriva ovadba,...?prijaviš sum da so avti ukradeni, pa naj policija prihaja v poizvedbo. parkrat pa bo ded drugam kramo prestavil.
So bile že prijave, ne vem če ravno v tem smislu, pa je bil odgovor policije, da nimajo pristojnosti in da so vozila na javni površini. To mi je jasno, da ima nekdo lahko 10 in več avtov. Na kur.. mi gre, ko recimo dobiš obiske, serviserja, dostavo in ni nikjer za parkirat in potem pošiljam ljudi nekam daleč, da parkirajoprijaviš sum da so avti ukradeni, pa naj policija prihaja v poizvedbo. parkrat pa bo ded drugam kramo prestavil.
kako kriva, sej naznaniš sum, potem pa je na njih če preverijo, načelno bi se spodobilo da bi. Če tablice skačejo gor in dol pa take fore, pa črni sem pa tja je to SUM.Kako pa kaj kriva ovadba,...?
Dobra. A ni to spet kriva ovadba? Čeprav tip res poleg službe, tudi popoldan dela neka posla.Davčni ga prijavi, da na črno dela. Oni pa imao v tem delu pristojnosti
Kot skrbni sosedje mu lahko tablice varno deponirate na najbližjo PP ... zaradi malomarnosti lastnika so popadale z avtov in smo jih prinesliDa ne odpiram nove teme, bom kar tukaj vprašal za nasvet, pomoč.
V ulici, blokovski, pomanjkanje parkirnih prostorov, kot povsod v naseljih. Imamo enega modela, ki ima vsaj 9 vozil, od tega 2 že cca. 10mesecev na istih dveh parkirnih mestih, nikoli premaknjena, z registracijami. Zraven ima enega ali dva avta, ki jih občasno uporablja. Pred te avte parkira še dva in jih po potrebi premika. Vsi imajo tablice, veljavne ali ne, ne vem. Občasno tudi menja tablice iz enega avta na drugega, ker vsi avti predvidevam niso registrirani (sta pa dva in dva avta na zunaj identična).
Smo javili mestnem redarstvu, ki ne ukrepa ali jim ni v interesu ali je kaj drugega v ozadju, ne vem.
Tega osebka smo tudi seznanili s problematiko parkiranja, ampak s šmuglerji se pač ne da nič zmenit. Kaj je za naredit, da osebka nadmudrimo? Nočemo rezat gum in podobno.