bedaki na cesti

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.231
1.498
113
Naj še napišejo ob kateri uri.

Ne zagovarjam idiotov ampak ni vseeno ali je šel ob 8:00 ali ob 24:00. V tujini imajo zraven šol smiselno časovno omejene omejitve.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.235
2.554
113
In pazi.
Otroci s spremstvom ob 24 h nima kaj zunaj za delat.
Niti iti v nedeljo k maši ali popoldne po šolski poti na igrišče. SIC!
Vse to prezentirano policaju iz Trbovelj. On pa: Daaaaa?

gr69

Guru
15. dec 2009
11.557
2.607
113
še v SLO - ampak komaj
Evo - še en dokaz, da je nujno potrebno urediti zadeve v prometu, ker je več kot očitno rasizem kriv, da je več "afroameričanov" in ostalih (v primerjavi z številom kavkazijskih poškodvancev) poškodovanih v prometnih nesrečah v USA.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.608
709
113
Ne najdem bolj primerne teme :evil:

Zakaj molčijo koliko je napihal?

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.608
709
113
Starmanu, sicer odvetniku in tudi predsedniku odvetniške zbornice, so policisti odvzeli vozniško dovoljenje. Po naših informacijah je napihal 0,67 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka, dovoljena meja je 0,24.
0,67 mg/l je 1,34 promila po starem kar je 18 pik in to ni samo začasni odvzem

Mogoče hočejo med vrsticami povedat, da bodo že našli kakšno luknjo v zakonu.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.472
5.001
113
Ne najdem bolj primerne teme :evil:

Zakaj molčijo koliko je napihal?
Je napihal v službi? Ali za vsakega javno poimensko objavijo, ko naredi prometni prekršek? Mogoče bi bila to res bila rešitev.
In delodajalec vidi, da sem v soboto prekoračil za 15 km / h hitrost ali da sem napihal in me odpusti. Idealno.

Treba se je samo zavedati, da ima vsako zgodovinsko obdobje svoj lov na čarovnice. Trenutno so v modi denimo:
- alkohol v prometu, čeprav gre po definiciji v zakonu za prometni prekršek,
- nekorektnost glede preferenc drugih pri izbiri spola partnerja,
- izjave povezane z raso nekoga, ki ni belec, medtem ko o belcih lahko rečeš vse.

Tako nekako se svet vrti in stanje "duha" ni prav nič drugačno od srednjega veka.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.304
10.608
113
0,67 mg/l je 1,34 promila po starem kar je 18 pik in to ni samo začasni odvzem

Mogoče hočejo med vrsticami povedat, da bodo že našli kakšno luknjo v zakonu.
ce se mu je prvič to zgodilo, potem ne bo izgubil, razen kakšna delavnica in zdravniški in seveda finan. kazen..
Ima kolega isti "problem" isto napihal... ima sodnika čez par dni, pa bo jasno.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in Jabe

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.608
709
113
Je napihal v službi? Ali za vsakega javno poimensko objavijo, ko naredi prometni prekršek? Mogoče bi bila to res bila rešitev.
In delodajalec vidi, da sem v soboto prekoračil za 15 km / h hitrost ali da sem napihal in me odpusti. Idealno.

Treba se je samo zavedati, da ima vsako zgodovinsko obdobje svoj lov na čarovnice. Trenutno so v modi denimo:
- alkohol v prometu, čeprav gre po definiciji v zakonu za prometni prekršek,
- nekorektnost glede preferenc drugih pri izbiri spola partnerja,
- izjave povezane z raso nekoga, ki ni belec, medtem ko o belcih lahko rečeš vse.

Tako nekako se svet vrti in stanje "duha" ni prav nič drugačno od srednjega veka.
Gre za enostavno vprašanje o zmožnosti trezne presoje in sprejemanju odgovornosti. ;)

Ne bo minilo par tednov in ti bodo iste osebe razlagale, kako je prometna varnost v "penisu" in kaj vse bi bilo potrebno storiti, da bo bolje.

Mogoče bi za začetek ločili funkcionarje in navadno rajo.

#NeGlejteKajDelam,LePoslušajteKajGovorim :evil:

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: sad in Pepe

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.546
927
113

Hitrost voznikov so nadzorovali na okrog 600 lokacijah po vsej Sloveniji in pri tem ujeli 897 prehitrih voznikov. Največ, kar je najbolj žalostno, so jih ujeli v naseljih, kjer je povečini hitrost omejena na 50 km/h. Ugotovili so 583 kršitev.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.472
5.001
113
Hm, od kdaj je stanje vozniške kulture v Sloveniji tako, da policisti na naberejo na eni lokaciji eno do dve kršitvi?
Po mojem pretiravajo s številom lokacij na katerih so dejansko bili. Ali pa je postopek dela tak, da je storilnost silno nizka.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.559
6.645
113
pri taščici
Se za placan siht niso zasluzil.
Dva policaja, 12 ur, 1,5 kazni na 12 ur.
Sicer pangoogle pravinda sem v petek naredil 129km okoli Ljubljane, tako da upam fa ne dobim kaj po posti. Videl sem samo eno kontrolo. Pa se to v nasprotni smeri

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.105
1.037
113
Rahlo dvomim, da sta 2 policaja cel šiht stala na istem mestu.
Saj nimajo 600 radarjev, niti 1200 policajev, da bi lahko kar tako malo stali.
Po moje po max 1 uro na lokaciji, mogoče 100 enot.