bedaki na cesti

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.206
1.372
113
Jaz vidim kar precej starejših voznikov, ki se jim j** za pravilno smer vožnje.

Na srečo se večinoma končajo srečno ker so razdalje samo par 100m.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.608
709
113
Noro, šele zapora s tovornjakom je bila dovolj, da se je gospa ustavila o_O

S PU-ja Koper so sporočili, da so v sredo okoli pol polnoči dobili več klicev o vožnji v nasprotno smer po primorski avtocesti od Divače proti Postojni. Policijska patrulja je vozilo izsledila Senožečah in ga skušala ustaviti s svetlobnimi in zvočnimi signali, vendar jih voznica, pozneje se je izkazalo, da gre za 65-letno nemško državljanko, ni upoštevala in je nadaljevala vožnjo po prehitevalnem pasu proti Postojni.

"Pri tem je prevozila 31 kilometrov in z vožnjo med 80 in 100 km/h ogrozila več voznikov, ki so ji pripeljali nasproti, vendar se jim ji je uspelo izogniti," so navedli na PU-ju Koper.

Policisti so nato pri izvozu Postojna organizirali cestno zaporo. Ustavili so promet iz smeri Ljubljane in s tovornimi vozili zaprli avtocesto.

"Voznica se je nato varno ustavila pred cestno zaporo, policisti pa so jo pospremili z avtoceste in obvestili zdravstveno službo, ki je poskrbela zanjo," so še navedli. Kazensko jo bodo ovadili za kaznivo dejanje nevarne vožnje.

"V tem primeru smo prejeli res veliko klicev voznikov. Vse informacije so policistom zelo koristile pri izsleditvi nevarne voznice," so zapisali na PU-ju Koper in se ob tem voznikom zahvalili : "V tem primeru smo skupaj zagotovo preprečili hujše posledice, ki bi lahko nastale zaradi nevarne vožnje v nasprotno smer."
Tale je morala biti (pri)zadeta.

Glede dela o klicih voznikov.
Se ni DARS hvalil, kako jim kamere avtomatsko javijo napačno vožnjo?

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
948
91
28
Ljubljana
Danes sta na izvozu LJ Center trčili dve tesli v Tesli. :)

Kolikšna je verjetnost, da se najdeta dva taka naenkrat? Tako je, ko trči ego in ego.

Pa še oba sta bila tujca - UK pa Norge se mi zdi. Kaj jima je špilalo mi ni jasno.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.996
1.439
113

Kolikšna je verjetnost, da se najdeta dva taka naenkrat? Tako je, ko trči ego in ego.

Pa še oba sta bila tujca - UK pa Norge se mi zdi. Kaj jima je špilalo mi ni jasno.
Spilalo bo sele, ko ugotovitva kakšna je poprodajna storitev v SLO

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.559
6.645
113
pri taščici

Norge proda pri nas razbitega. Bonprecej vec dobil kot gor.
Za nazaj pa avion.
Btw
Kako dolgo he iz norveske hodil v Slovenijo.
Teden?
Dva?
Zadnjic sem viden nekega UA na AC s Teslo! Kje je ta filal?
Koliko kofeta sta popila da sta prisla do slovenije

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.624
15.674
113
Zadnjic sem viden nekega UA na AC s Teslo! Kje je ta filal?
Koliko kofeta sta popila da sta prisla do slovenije
Odgovor na to je v bistvu lahko zelo enostaven: šlo je brez kave

:fredi:

main-qimg-14d12ff608391234e5317190d70699e0-pjlq