Ah, no, OK... Kako bo pa plačal servis? OK, ga ne bo delal, potem pa, ko mu crkne sredi ceste, bo ga pa peljal v jarek in terjal zavarovalnico (ups, ni zavarovan), al' kaj?ja tako si ga tudi ubogi kmet lahko privošči in tanka kurilca vanjga.
Ah, no, OK... Kako bo pa plačal servis? OK, ga ne bo delal, potem pa, ko mu crkne sredi ceste, bo ga pa peljal v jarek in terjal zavarovalnico (ups, ni zavarovan), al' kaj?ja tako si ga tudi ubogi kmet lahko privošči in tanka kurilca vanjga.
Pravi kmet je lahko zelo bogat. Vsaka mu čast, glede na delo, ki ga mora opravljat!Ksz
Osnovni problem je da folk misli da kmet mora biti revez.
Kar je lih isto kot da bi mislili da invalid ne more imet sluzbe (sem se popravil ker prvo sem napisal “hodit v sluzbo” - kar nekateri res ne morejo)
Nek neumen in nerealen stereotip
ja itak, mogl bi na FB protestirat (in to ful ostro), da ne bi slučajn koga zmotil pr njegovem velecenjenem opraviluNamesto, da protestirajo (in živcirajo ljudi), bi pa lahko poskrbeli za promocijo lokalnega nakupovanja (in tudi pravilno, učinkovito lobirali za to).
Kmet revež? Reveži po navadi prejmejo državno pomoč !? Se mu kmetovanje ni izšlo? Pa kupi Porscheja?Ksz
Osnovni problem je da folk misli da kmet mora biti revez.
Kar je lih isto kot da bi mislili da invalid ne more imet sluzbe (sem se popravil ker prvo sem napisal “hodit v sluzbo” - kar nekateri res ne morejo)
Nek neumen in nerealen stereotip
Ja, zato ker rabis nekaj znanja za njeno upravljanje. Sicer hitro narediš za enega porscheja skode.Tudi CNC stružnica ne bi požela toliko faušije. Pa je v vrednosti več kot 1 Porsche