bedaki na cesti

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.221
4.750
113
Kadarkoli grem v Kamnik in pridem do tega semaforja, se čudim kolk folka piči na polno v rdečo:
1680124624226.png

Twingo je čakal v križišču da zavije levo, ostali vsi v rdečo...

1680124770199.png

No in naslednji dan ko spet pridem na rdečo, se najde pacient v Explorerju, ki se odloči da je treba
it čez križišče pa magar v rdečo, me obvozi po desni in gas čez križišče... :bonk:

1680125022376.png

1680125104284.png

Zgleda so mu z velikostjo avta testisi nabrekli, možgan pa očitno skrčil...

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.546
927
113
V tem križišču je delovanje semaforjev katastrofa, pa jim v vseh teh letih ni kapnilo, da bi podaljšali čas preklopa.....
Tu že pri rumeni ne prideš skozi, kaj šele pri rdeči.

Poteza voznika Forda pa zelo "pogumna" (tu bi ga nekdo, ki bi z leve strani pripeljal ravno na zeleno, gladko nabasal).

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.559
6.645
113
pri taščici
Moja "prva" izkusnja s pešci katero se po skoraj 30 letih vidim kot bi bila vceraj.
Izpitna voznja, center Domžal.
Prehod za pešce vsakih "100" metrov.
Med prehodoma mi dva mulca skocita cez cesto(precej blizu avta) , jaz pa po bremzi.
Jok brate, napaka. Boste lrisli ponovno na izpitno vožnjo.
Zato sedaj ob podobnih dogodkih cvilijo gume ce se mi zdi varno (precej preden bi zbil pesca)

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.221
4.750
113
V tem križišču je delovanje semaforjev katastrofa, pa jim v vseh teh letih ni kapnilo, da bi podaljšali čas preklopa.....
Tu že pri rumeni ne prideš skozi, kaj šele pri rdeči.

Poteza voznika Forda pa zelo "pogumna" (tu bi ga nekdo, ki bi z leve strani pripeljal ravno na zeleno, gladko nabasal).
Katastrofa je folk ki vozi v rdečo in oranžno, na temu križišču se tko dobro da predvidet kdaj bo konec zelene
in kdaj boš še lahko peljal varno.

Ko prečkaš podhod, vidiš semafor za pešce, če sta obe zeleni (kolesar in pešec) boš šel v križišče pri zeleni,
če se prižge rdeča za pešce, moraš pospešiti in boš še ujel zeleno, če pa se že prižge rdeča tudi za kolesarje,
pa nimaš šans da prideš čez v oranžni luči...

Če bi bili daljši intervali, pri preklapljanju bi samo poslabšalo pretočnost že na tako obremenjenem križišču.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in Matey

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.235
2.553
113
Ta analiza pametnim ni potrebna.
Ta analiza nepametnim nič ne pomaga.

p.s.je A129 dual? Koliko je to spomina?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.921
10.651
113
kod Džej-Zija
Moja "prva" izkusnja s pešci katero se po skoraj 30 letih vidim kot bi bila vceraj.
Izpitna voznja, center Domžal.
Prehod za pešce vsakih "100" metrov.
Med prehodoma mi dva mulca skocita cez cesto(precej blizu avta) , jaz pa po bremzi.
Jok brate, napaka. Boste lrisli ponovno na izpitno vožnjo.
Zato sedaj ob podobnih dogodkih cvilijo gume ce se mi zdi varno (precej preden bi zbil pesca)
Že mnogo let nazaj sem dnevno relacijo vozil v Kranju. Mi dva mulca letita čez cesto. Hočem zavreti, se inštruktor zadere "dej gas" in zategne ročno, da so začele cviliti gume. Sem pa pozabil na brisalce.

• Haha
Reactions: tony

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.527
3.028
113
Traktorji niso subvencionirani, razen po nekih specialnih pogojih, kot je skupinski nakup in ne vem kaj so še bile neke opcije. Tako je bilo prej, dvomim, da bo v novem obdobju kaj drugače.

Piton

Guru
11. apr 2022
1.731
-170
113
sej tle na Alterju mamo tud vsi sam Ferrarije, smo člani mense in se na nas pičke limajo ko muhe na gnoj
čeprov sta v resnic ene dva taka, k se jima to sam zdi, pol smo si pa že kr vsi enaki ane