Bi bilo zanimivo se it za teboj peljat in snemat vožnjo. Ker bere se, kot da si ti pravi Alter voznik, vse top, nobene napake, no razen pri drugih, te vidišIzpjt za inštruktorjs sem naredil pred časom v stari Jugi, če bi bilo potrebno za hude čase. Nima vezs z avto šolo. To pride pozneje, če hočeš delat kot inštruktor.
Sedaj o tistem, ki je na avtocesti obračal avto v nasprotno smer. Obnovitveni tečaj mu ne bi pomagal, ker sigurno zna, da tega ne sme delat na avtocesti.
Bolj bi ga bilo potrebno testirati "na norost". Tudi testirati "ritopike", ki vozijo meter za odbijačem na avtocesti. Tudi večino motoristov, ki prehiteva prek polne črte in prek omejitve.
Moje izkušnje žal kažejo, da so ravno taki vozniki, ki so polni samih sebe, precej slabi vozniki. Lahko tudi v smislu, da se vlečejo konkretno pod omejitvijo in s tem po nepotrebnem povzročajo nevarne situacije.
Recimo moj primer: še konkretno manjka do penzije, pa vem, da so moji refleksi slabši kot recimo pred 10imi leti. Nisem še imel prometne, pa se zato nimam za super duper voznika, ker vem, da delam napake.