Tudi jaz, iz Domzal po 12h smer Žale se odrpto, ob pol dveh pa sem iz Žal preko Zadobrove plezal proti Dolenjski.Sem šel mimo, mater je bilo zijal Kje je pa prišel gor?
Nazadnje urejeno:
Tudi jaz, iz Domzal po 12h smer Žale se odrpto, ob pol dveh pa sem iz Žal preko Zadobrove plezal proti Dolenjski.Sem šel mimo, mater je bilo zijal Kje je pa prišel gor?
Tule je najbrz počilo preden je dobro obrnil ali pa.pri pospesevanju.Verjetno zgrešil izvoz in se je ustrašil, kako bo to rešil, ker so bile nekatere ceste zaprte zaradi maratona. In izbral daleč najslabšo možno odločitev. Ni mi jasno zakaj ti, ki obrnejo, vozijo po svoji desni? Zakaj ne vozijo vsaj po odstavnem pasu? Niso zmeraj sami starci, mislim, da Slovak pred leti pri počivališču Zima ni bil nek starec.
Pri trenutnem stanju tehnologije se da proti temu boriti samo s kamerami in avtomatskim prepoznavanjem takih anomalij ter takojšnjim obveščanjem. Če pride na uvozu v napačno smer, obstaja več možnosti za rešitev.
Verjetno. Ampak v Lj so izvozi minuto narazen, kakšen problem je, če katerega zgrešiš?Verjetno zgrešil izvoz in se je ustrašil, kako bo to rešil, ker so bile nekatere ceste zaprte zaradi maratona. In izbral daleč najslabšo možno odločitev. Ni mi jasno zakaj ti, ki obrnejo, vozijo po svoji desni? Zakaj ne vozijo vsaj po odstavnem pasu? Niso zmeraj sami starci, mislim, da Slovak pred leti pri počivališču Zima ni bil nek starec.
Pri trenutnem stanju tehnologije se da proti temu boriti samo s kamerami in avtomatskim prepoznavanjem takih anomalij ter takojšnjim obveščanjem. Če pride na uvozu v napačno smer, obstaja več možnosti za rešitev.
Promet je nevarna stvar, predvsem zato, ker je treba sprejemati hitre odločitve (znati presoditi, katera izmed možnih odločitev bo najmanj napačna) tudi v spremenjeni situaciji (očitno se ni peljal tja kamor je želel), ki je lahko precej kompleksna.To smo izvedeli naknadno. Prav zanima me, kaj se mi je v glavi dogajalo, da je to izvedel. In panika njegove sopotnice, ko je dojela, kaj počne.
Se strinjam. Sam ko boš ti 80 se ti bo tud zdel da še lohk voziš.Te stardece +80 gledam na parkiriščih nakupovalnih središč da gredo kar gladko skozi vse table napačna smer da ne omenjam, da parkira s hitrostjo 1 cm/h.
Če je tako ni čudno, da so takšne nesreče.
Na zdravniškem se pa zlaže, da bo šel sam do trgovine po kruh.
Ko bo on 80 bodo avti sami vozili. Če ne veliko prej. Že nova kanta letnik 2022, te na pol sama pelje in bi vsaj piskala, če bi zapeljal čez polno črto (obračal). Mogoče bi bilo dovolj.Se strinjam. Sam ko boš ti 80 se ti bo tud zdel da še lohk voziš.
Nova kanta pri 5km/h čisto nič ne piska, ko zapelješ čez črto. Dvomim pa, da je starec obračal na rally način pri 70km/h z ročno.Ko bo on 80 bodo avti sami vozili. Če ne veliko prej. Že nova kanta letnik 2022, te na pol sama pelje in bi vsaj piskala, če bi zapeljal čez polno črto (obračal). Mogoče bi bilo dovolj.