če 129 vozite po prehitevalnem.....po števcu! vozni pa pa prazen.Držanje prekratke varnostne je nacionalni šport.
če 129 vozite po prehitevalnem.....po števcu! vozni pa pa prazen.Držanje prekratke varnostne je nacionalni šport.
Vrhniski klanec je lep primer ko lahko po pocasnem pasu peljes 100-130 in gres hitreje kot pasova na levemče 99 vozite po prehitevalnem.....po števcu! vozni pa pa prazen.
Ne zagovarjam, ampak tudi folk ki vozi 120km/h po prehitevalnem od Ljubljane do Kopra je kriv za to prekratko razdaljoDržanje prekratke varnostne je nacionalni šport.
Ah, jaz se vsake tolko zapeljem po AC z mojo Octavijo, 1,9 TDI, letnik 2001, pa gre vedno preko 140... No ja, v glavnem več...Drži, malokdo vozi 120 km/h po prehitevalnem.
Večinoma so pri teh cenah goriva vsi na 100-110 km/h Razen Alter mašin, jasno, tam pa gre na uro ziher 140...
Zastoje delajo tisti, ki mislijo, da se v 800m luknji nimajo časa odstaviti iz prehitevalnega pasutakih je malo. zastoje delajo predvsem tisti, ki pri 110 prehitevajo kolone tovornjakov
Smo mel enga tacga v tej temi - k je “ven padu” ob prehitevanju bmw po desni…Zastoje delajo tisti, ki mislijo, da se v 800m luknji nimajo časa odstaviti iz prehitevalnega pasu
Alter je že davno na tahudih električarjih... tam pa ne gre 140, če bi rad dejasnko v istem dnevu prišel na ciljAh, jaz se vsake tolko zapeljem po AC z mojo Octavijo, 1,9 TDI, letnik 2001, pa gre vedno preko 140... No ja, v glavnem več...
Pa ni Alter mašina...
ma ne vem, če. jaz skoraj vsak dan naredim kakih 300km po AC in zelo redko srečam koga, ki spi na prehitevalnem pasu. vsak dan pa se nekajkrat cijazim pri 110 mimo kolone tovornjakov. res pa je, da se jaz vozim med tednom, med vikendi je struktura prometa ter profil voznikov drugačen (manj tovornjakov in več sivih kučm).Zastoje delajo tisti, ki mislijo, da se v 800m luknji nimajo časa odstaviti iz prehitevalnega pasu
Zgleda ne voziš po primorki. Avstrijci, Nemci kamping na prehitevalnem.