bedaki na cesti

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.050
9.585
113
Tako je ko dva "idiota" naletita en na drugega v prometu. Jaz priznam, da bi bil verjetno tudi idiot in bi temu, ki snema najprej poblendal, če se ne bi umaknil pa bi šel gladko po desni mimo.
Se mi ne da ukvarjat s takimi, ki mislijo, da so zakupli levi pas in ne zmorejo na 400m razdalje varno zapeljati na desni pas. Če sem sam v podobni situacija, se umaknem pa če tudi vozim 150.
Prehitevanje po desni je absolutni no go. Če ti to ni jasno, vrni vozniško. Polhn kufer vas mam dinamikov, ki mislite, da ste z avtom še cesto kupil.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.437
5.019
113
45 minut sem sedel zadaj ker je od mulca inštruktor želel, da vidim kaj morava pazit. To je noro. Troblje, brejkčeki ni da ni. Ljudje so zglajzani.
Ja, jaz se res čudim, kako se eni tko obnašajo do avto-šol, ker veš da on mora vozit točno po predpisih in potem jim dihajo za rit,
prehirtevajo noro neumno itd...
Folj je skoz bolj nor...

sad

Guru
24. avg 2007
21.239
9.869
113
Gorenjska AC je od Šenčurja naprej OK.. tudi v prometnih konicah.. tole kampiranje je bilo pa posnet v soboto mal pred Radovljico.
A niste videli gužve na desnem pasu, to je vse od LJ do Jesenic, se ni dalo it na desni pas. No, tisti z BMWjem, ker ima mrcino je lahko z veliko hitrostjo izkoristil minimalno luknjo in šel po desnem mimo. Če bi kruzal, mu ne bi zneslo, bi bila luknja premala. Še dobro, da je snemalec po plinu stopil, ker sicer bi tudi zmanjkalo placa.
:evil:

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.621
1.797
113
Ja, jaz se res čudim, kako se eni tko obnašajo do avto-šol, ker veš da on mora vozit točno po predpisih in potem jim dihajo za rit,
prehirtevajo noro neumno itd...
Folj je skoz bolj nor...
Ma daj no. Prvo uro ga na cesto vrže v času največje gužve. Ko bi vsaj po omejitvah vozil ja. Vmes mu še avto 3x crkne, dokler spelje iz križišča ko ugotovi, da ima končno frej, pa že drug avto pride.
Naj grejo na poligon pa naj se tam učijo. Na cesto se gre, ko znaš avto voziti.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in sad

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.050
9.585
113
Ma daj no. Prvo uro ga na cesto vrže v času največje gužve. Ko bi vsaj po omejitvah vozil ja. Vmes mu še avto 3x crkne, dokler spelje iz križišča ko ugotovi, da ima končno frej, pa že drug avto pride.
Avto se pa v gužvi na plestejšnu naučiš vozit in pol kr znaš? Sej človek pacientu tvoje sorte sploh ne ve kaj bi rekel. Ti si pa vozil perfektno že k si na porodno mizo padu anede? Avtošole nadlegujete sam največje smeti od ljudi, izmečki družbe. Mulc v avtošoli bo vozil vedno bolje, ti pa vse slabše in enkrat bo tebe nekdo rinil v rit, ker ti bo zarad artritisa zdrsnila sklopka......

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.621
1.797
113
Avto se pa v gužvi na plestejšnu naučiš vozit in pol kr znaš? Sej človek pacientu tvoje sorte sploh ne ve kaj bi rekel. Ti si pa vozil perfektno že k si na porodno mizo padu anede? Avtošole nadlegujete sam največje smeti od ljudi, izmečki družbe. Mulc v avtošoli bo vozil vedno bolje, ti pa vse slabše in enkrat bo tebe nekdo rinil v rit, ker ti bo zarad artritisa zdrsnila sklopka......
Dej ne seri. Tehniko se mora na poligonu naučiti. Kaj se boš na cesti speljevanje učil?
Ceste so čedalje bolj obremenjene in so take zadeve žal posledično čedalje bolj moteče.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

jello

Guru
22. sep 2008
10.293
3.917
113
Če se ti naserje med tednom si misliš a ne more v nedeljo zjutraj vadit, ko ni prometa. V nedeljo pa v Planico, pol ure prepozno od doma, pa spet ni prav. Z leve mu pikneš na rit, tako da se tvoja desna luč pokrije z njegovo levo zadnjo, potem los test kontra in po desni mimo, fakić, brakecheck in gas do naslednjega nedeljca. Na cilju pa še za eno uro na sonce ležat, ker za kosilo si prezgodaj tam.

• Všeč mi je
Reactions: kalbo

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.437
5.019
113
Vidi se da blažiš in da nimaš pojma kaj govoriš, morda si prav ti eden tistih ki se tako obnaša do Avto-šol?

V LJ greš najprej na poligon in šele potem te inštruktor pelje na cesto in ceste so v primerjavi z 25 let nazaj ko sem jaz
delal vozniškega, bistveno bolj nagužvane, mi takrat nismo hodili na poligon, ker ga ni bilo.

In sedaj voznika pripravnika porineš v to gužvo, kar je bistveno bolj neprijetno kot je bilo včasih in ja komu crkne avto, ima težave z speljevanjem,
tudi ti se nisi naučil hodit in tečt pri pol leta starosti..

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.050
9.585
113
Dej ne seri. Tehniko se mora na poligonu naučiti. Kaj se boš na cesti speljevanje učil?
Ceste so čedalje bolj obremenjene in so take zadeve žal posledično čedalje bolj moteče.
Sereš ti. Speljevat in šaltat se učijo na poligonu. Sam ti si nadas in si pozabil, da lahko v kaosu današnjega prometa kandidatu za voznika mal popusti koncentracija. Še teb crkne avto, pa ne bo njemu. Mal se umiri in se zamisli nad sabo. Še enkrat, avtošole nadlegujejo samo največji izmečki družbe. In ja, vozit avto se je treba učit v prometu.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.050
9.585
113
Se pa prav v živo spomnim prijateljice, k ji je foter reku, ko je naredila izpit, ja, vozila boš pa ko boš mela izkušnje. Bedak stari. No punca je imela srečo, da je zapecala tipa, zdaj tudi mojga prijatelja, bil mal starejši od nas in je morala ona njegovo katro vozit vedno, kamorkol smo šli, njegove besede pa...kje je pa tvoj stari mislu, da boš dobila izkušnje.... Če ne bi blo njega, bi se še dons bala vozit.
Tud moja žena, k je nardila izpit sta ji brat pa foter lepo porinla ključe od avta in gas, moraš vozit, drugač ne boš nikol znala dobro in je vozila vedno in povsod, ko so kam šli. Še dons ji ni problem peljat nikamor in ničesar. Tko da s poligona in avtošole ven ne znaš vozit niti pod razno.

• Všeč mi je
Reactions: Matey in sad

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.621
1.797
113
In kje naj bi se po tvojem učil vozit? Še enkrat, umiri se ti.
Zmerjaš človeka s pacientom, pa še razumeš ne kaj hočem povedati. Vsak mora biti uvideven do drugih v prometu. Zate pa avtošole niso čisto nič krive, mi ki pa izpostavljamo probleme smo pa pacienti.

Nazadnje uredil moderator:
  • Všeč mi je
Reactions: jendomen

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.240
1.397
113
Kreten. Zmerjaš človeka s pacientom, pa še razumeš ne kaj hočem povedati. Vsak mora biti uvideven do drugih v prometu. Zate pa avtošole niso čisto nič krive, mi ki pa izpostavljamo probleme smo pa pacienti.
Ja ker smo vsi v Lj. Malo se umirite. V pol slovenije poligona še vidijo ne.

Ti sploh bereš kaj pišeš ?

• Všeč mi je
Reactions: delavec44