to se večina alterja sprašuje vsakodnevno ob branetovih prebliskih
Dejanskoto se večina alterja sprašuje vsakodnevno ob branetovih prebliskih
Če pogledaš lastno fotografijo, ki si jo prilepil...
Nimam rezervne sploh.Imas morda rezervo pravo?
Drugače pa: balkan pač
Kamere še tudi nimaš?Nimam rezervne sploh.
Dogodek danes v Ljubljani: gospa, ki je peljala vzporedno z mano, je neprevidno menjala pas (ni me videla). Da bi se izognil trku sem zabremzal in se umaknil skrajno levo, seveda ob tem podrsal s feltno po obcestnem robniku in jo po zunanjem robu solidno olupil (na srečo je bila majhna hitrost, tam okrog 50).
Gospa se je potem odpeljala naprej (trka z njo ni bilo), jaz sem šel za njo in se ustavil pred njenim blokom (itak sem šel v isto smer).
Lepo sem ji rekel v stilu, če se kar odpelje naprej, ona seveda najprej vsa prestrašena, ko pa sem ji lepo rekel, da ji nič nočem, samo da pa je mogoče škoda na avtu, pa takoj v stilu "sej sem se opravičila in kaj zganjam zaradi ene pikice". Nato pa takoj vehementno, da mogoče pa tega ni ona storila in totaln ignore in je odšla v svoj blok. Mislim WTF?
Feltne verjetno ne bom dal barvat, policije pa verjetno tudi nima smisla klicat.
Pač škoda na moji stvari na račun neprevidnosti drugih?
Ja na AC. Po mestu sta si pasova enakovredna....Vozi se po desnem pasu!
zato pa se nabirajo zastoji, ker so počasneti na levem.Ja na AC. Po mestu sta si pasova enakovredna....
Zastoji so zato, ker določeni stalno menjajo pasove in ob tem še izsiljujejo druge, ki morajo zaradi njih potem bremzat.zato pa se nabirajo zastoji, ker so počasneti na levem.
Šlo je za tivolsko obvoznico, kjer sta dejansko enakovredna vozna pasova, vozil sem v koloni, bil sem na levem pasu, ki je šel dejansko malo hitreje kot desni.Vozil počasi na levem pasu. Gospa hitreje na desnem.
Vozi se po desnem pasu! Se ti ne bi bilo potrebno umikati v levo.
Če ni bilo dotika, potem gospa ni bila kriva. Si se preveč umaknil v levo.
Tole je težko dokazat, da se nisi preveč ustrašil in preveč odvil. Ne leti nate, lahko bi bilo vmes med avtomobiloma še 45 cm prostora.Šlo je za tivolsko obvoznico, kjer sta dejansko enakovredna vozna pasova, vozil sem v koloni, bil sem na levem pasu, ki je šel dejansko malo hitreje kot desni.
Gospa so me spregledali, ko sva bila skoraj vzporedno, mogoče ona kakšne pol metra naprej (ali pa še to ne), ravno toliko, da me pri nameravani menjavi pasu očitno ni videla. Hitrost pa (zaradi kolone pred mano oz. na obeh pasovih) okrog 50, nič dramatičnega.
Če se ne bi umaknil skrajno levo in konkretno zabremzal, bi gospa itak počila meni v bok, v tem primeru imam raje popraskano feltno in dolg nos kot poškodovan bok avta, policijo, zavarovalnico, nadomestni avto...
Nimam kaj, s policijo se mi ne da ukvarjat, itak je to spet male vrednosti, sem pa solidno pedanten kar se tiče avta, tako da ja, nedeljo so mi gospa vseeno priskutili.
Tako pač je. Na Balkanu noben ne bo prevzel odgovornosti za svojo napako. So vse drugi kriviŠlo je za tivolsko obvoznico, kjer sta dejansko enakovredna vozna pasova, vozil sem v koloni, bil sem na levem pasu, ki je šel dejansko malo hitreje kot desni.
Gospa so me spregledali, ko sva bila skoraj vzporedno, mogoče ona kakšne pol metra naprej (ali pa še to ne), ravno toliko, da me pri nameravani menjavi pasu očitno ni videla. Hitrost pa (zaradi kolone pred mano oz. na obeh pasovih) okrog 50, nič dramatičnega.
Če se ne bi umaknil skrajno levo in konkretno zabremzal, bi gospa itak počila meni v bok, v tem primeru imam raje popraskano feltno in dolg nos kot poškodovan bok avta, policijo, zavarovalnico, nadomestni avto...
Nimam kaj, s policijo se mi ne da ukvarjat, itak je to spet male vrednosti, sem pa solidno pedanten kar se tiče avta, tako da ja, nedeljo so mi gospa vseeno priskutili.