Naceloma k vam gnojnico vozim, saj ves da mamo razdeljene vloge.Poglej priponko 51523
Ker te tako zanimam, te bom vprašal nazaj.
A greš ti z družino na pašo ali medtem steljo narediš?
Glede na lepo vsebino pogovorov, ki jih imaste. Bi jaz na vašem mestu dodal še linke do zakonov (na katere se izgovarjate).
In kaj točno misli da je narobe.
Ker drugače zgleda vse skupaj kot eno navadno prepiranje kdo ima večjega.
Samo povem. Nimam nič proti nobenemu.
Teb se je nekega dne tudi zazdelo da si pismen pa nam vsak dan dokazes nasprotno.Apollo8, se mi je zdelo, da si kmet, k' tolk obvladaš!
brane_new ne spodtikaj se tam kjer te premalo srbi. ..
...Pa smo tudi nekoc ko je bil samo en pas za levo in en za naravnost, izsiljevali po tistem za naravnost in zavijali levo proti stajerski Tisto je bilo res zrelo za kako kazen.....
A bi rad do Kolinske cakal v koloni, ali raje motorista spustil v zadrgo?
Pravila so zato da se kršijo. ...
Koncu koncev JAZ odločam, kdo gre pred mano, oz. ga spustiti. Ste zaradi svojega obnašanja prikrajšani za ta privilegij?
Sej problem je v tem da ocitno ti ne bi smel voziti, da ti koherentno pisanje ne gre od rok pa itak vsakodnevno dokazujes.Neeeeeee Hanzi!
Zakaj na pogovor, ki ga vodiš Ti, tako burno reagiraš. Pa saj si sam rekel, da NE spoštuješ zakonov.
Tisti, ki ga jaz spustim predse, si mora to ZASLUŽITI! Vem, vem, ti praviš pa da si moram zaslužiti, da me bereš. 1:1
Agresivni kot ste tu na ALTER-ju ste tudi na cesti. Zavedajte se! Pa brez enih floskul o bontonu!
Jaz do danes nisem imel nobenega na blokadi. Nekoč se mi je nakaj spodneslo in je bil nekdo po krivici!
Jaz berem vse. Tudi McGiverja in Apollo8-ta.
...kakšen bebo je pa to moral biti, da je šel z roko zaustavlljati ICB-ja...
Potem mu je pol odpuščenoTam okoli Ormoža je alkohol že v zunanjem zraku..... Nič novega za te kraje.