Ce je pobeg ne more bit odstopaVprašanje, če bi policija sploh obravnavala nesrečo. Verjetno bi odstopila, v najboljšem primeru bi dobil deljeno krivdo, kar je pa spet vse skupaj nič. Odvisno od škode.
Ce je pobeg ne more bit odstopaVprašanje, če bi policija sploh obravnavala nesrečo. Verjetno bi odstopila, v najboljšem primeru bi dobil deljeno krivdo, kar je pa spet vse skupaj nič. Odvisno od škode.
Ne ce prijavi je to pobeg. Problem bo nastal njej dokazat da je vedla da je “pobegnila”
Za nesreco ne rabi bit dotika. More pa priti do poskodb. Ce ni poskodb (tudi ob dotiku) ni nesreceNi bilo nesreče! Ni bilo dotika.
Ja tablica, opis avta, opis voznikaKako potem zapeljes zadevo? Bi si moral zapomniti čim več podatkov o vozilu in voznici? To verjetno pomaga pri prijavi...
Prometno nesreco se prijavi v 24 urah… mal je ze pozno zdej za karkoliOpa, pa bo policija iskala dokaze na cestni kameri za podrajsano feltno ob robniku? Najbrz se tudi na robniku pozna praska.
Pa ne predolgo odlasat, ker posnetki niso trajni.
Meni si sedaj dal upanje, da bi žensko se 1x poiskal in ji povedal to kar si ti rekel.
Ce bu bila arogantna, bi mirbo dsel direkt na PP narwdit prijavo. Brez nekega hudega pregovarjanja z njo. Kaj se bo delala "čeha" avša avšasta..
Ce bi jaz bil na mestu avtorja
Potem si bo zapomnila to feltno, ce najdejo posnetek da je peljala vzporedno z njim nato pa pred njim.
Hvala, vemo za drugic.Prometno nesreco se prijavi v 24 urah… mal je ze pozno zdej za karkoli
?Za nesreco ne rabi bit dotika. More pa priti do poskodb. Ce ni poskodb (tudi ob dotiku) ni nesrece
Prometna nesreča je nesreča na javni cesti ali nekategorizirani cesti, ki se uporablja za javni cestni promet, v kateri je bilo udeleženo vsaj eno premikajoče se vozilo in je v njej najmanj ena oseba umrla ali je bila telesno poškodovana ali je nastala materialna škoda.?
Če se vozilo ne premika ni prometna nesreča. Se strinjaš?
Če se vozilo, med premikanjem poškoduje, je prometna nesreča. Se strinjaš?
Če se peljem mimo tebe, to ni prometna nesreča. Se strinjaš?
Če se med vožnjo zaletiš v mene, pa sva imela prometno nesrečo. Se strinjaš?
Iskreno ne razumem kaj me sprasujes.In?
Ker je imel nesrečo, sam si je s svojo vožnjo (ponavadi policaji za globo napišejo, neprilagojena razmeram na cesti) poškodoval platišče,
v prometni nesreči, bi ti prijavil pobeg?
To dobi vsak kolesar ki pade in se poskoduje. Ker je tako spisan zakon.Včasih lahko človeka pogled drugega na njegovo situacijo precej preseneti in še udari po žepu.
Upam seveda, da je približno tako res, kot mi je povedal kolega. Zraven nisem bil. Človek se je peljal s kolesom in se je na ozki cesti umaknil vozilu na bankino. Tam je bila luknja, padel in je moral do zdravnika. Ne vem, kdo je prijavil, verjetno zdravstveno osebje. Na koncu je dobil kazen, ker vožnje ni prilagodil razmeram na cesti.