bedaki na cesti

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ce ni potrebe je vse jasno - dick measuring. Majke mi, da sem tole ze prerastu :) Seveda pa, ko voli izvoli, lahko tud frizirane Veyrone vozte, sam da bo zaska mastna ;-)

Pač praktično vsak fant v otroštvu sanja o močnih hitrih avtih. Eni ste to prerastli, eni bomo ali pa ne bomo nikoli. Pač meni se je ponudila možnost, da si lahko privoščim varen in močan avto, ki pa ni vpadljiv in je to enostavno to. Še vedno me od časa do časa pograbi želja po čem še močnejšem, ampak kaj bo naslednji pa ne vem. Lahko da bo 2.0 dizel ali pa 4.4 600PS bencin :)

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.697
1.053
113
Poslus, vse jasno. Kot sem napisal, daj si duska dokler gre, enkat zvis. Moram pa mal pospukat, ipak je tole forum :) Da ne bo kake zamere, ce se vidmo kdaj jasno pivo pade (al pa dva). Upam da je to jasno.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Evo omejitev 30 pa težje poškodbe pešca:

Poznaš definicijo hudih poškodb? Zlom je že dovolj. In pri 30 na uro gre hitro kaka kost.

Kdor koga tako telesno poškoduje ali mu prizadene takšno škodo na zdravju, da bi bilo lahko zaradi tega v nevarnosti življenje poškodovanca, ali je uničen ali za vselej in znatno oslabljen kakšen del njegovega telesa ali kak organ, ali je začasno in znatno oslabljen pomemben del telesa ali pomemben organ, ali je zaradi tega poškodovani začasno nezmožen za vsakršno delo, ali je njegova zmožnost za delo za vselej zmanjšana ali je bila začasno znatno zmanjšana, ali je bil začasno skažen, ali mu je začasno hudo ali za vselej v manjši meri okvarjeno zdravje, ...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Ne stekam kje je pomen divjanja, kjer je nevarno za druge udeležence. Jaz imam zdej mocn avto in se še vedno vozim 50 po naselju in pocasi tam kjer seveda ni varno. Če je pa prazna in pregledna cesta izven naselja pa normalno da tudi kdaj pritisnem... Pa če ni guzve pa če spremljaš promet tudi 130+ na AC ni tako nevarno.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
Poznaš definicijo hudih poškodb? Zlom je že dovolj. In pri 30 na uro gre hitro kaka kost.

Kdor koga tako telesno poškoduje ali mu prizadene takšno škodo na zdravju, da bi bilo lahko zaradi tega v nevarnosti življenje poškodovanca, ali je uničen ali za vselej in znatno oslabljen kakšen del njegovega telesa ali kak organ, ali je začasno in znatno oslabljen pomemben del telesa ali pomemben organ, ali je zaradi tega poškodovani začasno nezmožen za vsakršno delo, ali je njegova zmožnost za delo za vselej zmanjšana ali je bila začasno znatno zmanjšana, ali je bil začasno skažen, ali mu je začasno hudo ali za vselej v manjši meri okvarjeno zdravje, ...

Zgrešil si bistvo.

Corvette

Majstr
6. nov 2008
421
283
63
Ne vem kje se ti voziš oziroma kako, da ti je vsak na riti. Sam tega ne opazim, pa sem dosti na cesti.
Prejšnja izjava je bila v šali, če to ni bilo dovolj očitno kljub smajliju na koncu.

Voznike s prekratko varnostno žal najdeš povsod, pa lahko voziš 10-20 % nad omejitvijo ... se mi je že zgodilo, da sem skozi naselja in regionalke ob pozni, neprometni uri peljal konkretno čez omejitev, pa sem imel avto praktično tik za tablico. Na prvi ravnini spustil gas, da je šel mimo, na naslednjem semaforju sva bila skupaj. Ampak ajde, taki so res redki, se pa najdejo. Tudi na AC dnevno vidiš voznike, ki so konkretno pod minimumom varnostne...

• Všeč mi je
Reactions: luciano