V zapor z njim, ni druge.
Je, je. En na tweeterju bi se ga kar z raketo znebil
Me zanima kaj bi potem naredil onemu, ki je je s podobno hitrostjo uletaval po LJ ringu čez dan na polni cesti ter slalomiral levo desno med ostalimi vozniki, ki izstrelka niso pravočasno opazili.
Ta je pa prej iz medijev izvedel, preden je pošto.dobilMultaRadar, Polskava.
Očitno fiksni ob počivališču.
Kolikor vem, so doslaj napolnili večino ohišij in so radarji noter.Je, ampak praviloma so kište prazne. Oziroma je kakih 20 ohišij in največ dva delujoča radarja. Tako je bilo pred leti, dvomim, da se je veliko spremenilo.
Tudi meni se zdi, kot da ga je nekdo prinesel sem gor. beton je višji od karterja, podvozja... že odbijači ne bi celi ostali pa da se...To so bili huligani na delu, težko povoziš tako bulo betona brez da bi zmečkal pol avta.
Bom kmalu videl, v sredo sem šel 80+ mimo
Jaz sem mimo tega radarja nekajkrat tudi že 130 po števcu vozil pa ni še nobena položnica prišla. Mislim da je to namenjeno bolj tistim raketam ki vozijo 150++A mimo radarja na Golovcu? IMHO ne boš dobil ničesar dokler ne boš šel mimo 115 ali celo 120+ po števcu. Na merilnem mestu radarja je namreč omejitev 100 potem pa pride v igro še odbitek zaradi tolerance. Omejitev 80 velja od radarja dalje za vožnjo skozi tunel v kolikor zaradi kakšnih izrednih razmer ni zmanjšana omejitev na temu in potem velikokrat tudi na predhodnem odseku.