Danes zjutraj se peljem iz gorenjske smeri čez razcep Kozarje proti Tržaški in mi zaradi gužve nikakor ne uspe zaviti dol z avtoceste. V redu ni problema. Se peljem mimo počivališča Barje 1 in takoj v naslednjem momentu dol za "LJcenter" in kot vedno gužva. Se premikamo čez most in me vmes slučajno kliče kolega, če grem na kavico na Barje 2.
Se "zgužvamo" čez most in jaz na pas za zavijanje nazaj na avtocesto. In vmes, ko sem čakal na rdeči in so se tisti z dolenjske smeri rinili za LJ center z avtoceste in frajer dneva z belim 3 vratnim Golfom 6 ali 7 z registrsko MB-US-514 mimo mene po nasprotnem pasu, čez rdečo in mimo vmes med tiste, ki so prihajali z avtoceste.
Folk mu je trobil, ampak ni jebal 5 posto. Se normalno peljem naprej proti Barju in ko prispem vidim tega modela z Golfom na črpalki, ko tanka in res res res se nisem mogel zadržati in sem mu na daleč rekel "si pa frajer ej, da zate ne obstajajo pravila" in model je čist ven padel in in tulil nekaj v tri dni iz svoje štajerske zabite pameti. Ga nisem niti poslušal ...
Je to naredil pred veliko ljudmi tako, da verjetno ga je celo s foruma videl.
Kolona vozil v modre, jaz rdeči in golf zelen