lol kaj te neka bluziš.ker vem, da lahko tudi kaj spregledam, vsi se kdaj pač zmotimo,
Na Alterju se vozniki ne motijo in nič ne spregledajo. to je vedno na 110% ta naša alter smetana
lol kaj te neka bluziš.ker vem, da lahko tudi kaj spregledam, vsi se kdaj pač zmotimo,
Ah, jaz tudi nisem mlad, pa mi to še gre... Saj slišiš motor... Kaki obrati, al' pa hitrost, zvok motorja ti vse pove...
Pa ne drkam nič po pedalu, ker če nekje, ko je 50, pa je malo v hrib, vozim 48, pa ko je malo dol, 51, uf, panika...
Za kazen +1 je potrebno peljati izmerjenih 56 km/h (po tem je odbitek 5 km/h), torej po števcu skoraj 60...
Danes na AC KP-LJ en model, kot že dolgo ne:
- Slučajno opazim v špeglih avto, ki v trdi temi (ura je bila 18+) po lepo polni avtocesti (klasika za nedeljski večer s primorske proti LJ) vijuga brez luči?!
- Grem na vozi pas, da gre model čim prej mimo, na blendanje ostalih voznikov za luči se ne zmeni ... no, po kakem kilometru ali dveh mu le potegne, da če spredaj ni nikogar, postane cesta malo temna
- Nato pa do Vrhnike mešanica vijuganja, tesnega prehitevanja levo in desno, ritopikanja in za zaključek še brake check ubogemu romunskemu kombiju ... njegova hitrost pa vse od 80 do 150+, torej več kot očitno se je modelu mudilo kvečjemu iskat težave. LJ 004-GL tablice, temen Mondeo (?) 2005-2007.
LJ 004-GL
Tole sem spregledal. Eno je vozit aktivno, drugo pa nevarno. In slalom med avtomobili v dveh kolonah in ritopikanje je nevarno. Da o skakanju po zavorah ne govorim, takemu bi gladko vzel vozniško in avto pred njim počil v prešo. Že tako se vsakemu normalnemu vozniku zgodi napaka, ker smo ljudje in če se nekomu zgodi napaka, jo s predvidevanjem lahko popraviš, sploh predvidevanje je pri slo voznikih ena vesoljska vrlina.Prava resnica je nekje vmes. Sej se da aktivno vozit in ne bit nevaren. Sej mene tudi slalomisti ne motijo ker sm jaz velikokrat med njimi a nikoli na tesno. Predvsem pa ne na Ac po odstavnih pasovih...
Pa nobenemu se nikoli ne limam za ritjo.
Prehitevat je treba pa hitro in varno.
Tempomat je odlična zadeva dokler si zraven še vedno aktiven opazovalec v prometu.
Uporabna stran, hvala. Sem pogledal dashcam in sem se zatipkal pri tablici, LJ 004 SL, Volvo C70.Tukaj dobiš info kateremu vozilu pripada reg. tablica.
Tukaj bi te rešila kamera.2 leti nazaj sem vozil od Graza proti MB, kakšne pol ure po nevihti, tako da je bila cesta mastna in splozka. Vozim po levi špuri, ker so se iz desne vključevali iz AC iz Dunaja. Imam več kot solidno varnostno razdaljo do sprednjega, sploh zaradi stop & go kolone. Pa se najde en slalomist, malo levo, malo desno, mimo mene po desni, pred mene za mišjo kocino, vidi stop & go kolono spredaj, pohodi bremzo, jaz tudi, vendar prepozno. Razmonitral sem mu zadnji del "premije", moj avto ekonomska totalka. Kriv sem bil jaz, ker nisem imel varnostne razdalje...
V Avstriji niti ne ...Tukaj bi te rešila kamera.
2 leti nazaj sem vozil od Graza proti MB, kakšne pol ure po nevihti, tako da je bila cesta mastna in splozka. Vozim po levi špuri, ker so se iz desne vključevali iz AC iz Dunaja. Imam več kot solidno varnostno razdaljo do sprednjega, sploh zaradi stop & go kolone. Pa se najde en slalomist, malo levo, malo desno, mimo mene po desni, pred mene za mišjo kocino, vidi stop & go kolono spredaj, pohodi bremzo, jaz tudi, vendar prepozno. Razmonitral sem mu zadnji del "premije", moj avto ekonomska totalka. Kriv sem bil jaz, ker nisem imel varnostne razdalje...
Tukaj bi te rešila kamera.
Me čist tako zanima, kako je stekel pogovor med vama? Je bila vmes potem tudi policija?