bedaki na cesti

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.809
388
83
Vipavska dolina
ksz
Mah problem je tudi, ko se nekdo drži omejitve, drugi spet ne. Zadnjič sem bil kmalu stisnjen v "sendvič" pri izhodu iz cestninske postaje (pa se držim omejitve le skozi postajo in ne do znaka, kjer je konec omejitve), včeraj spet pri izhodu s cestninske po desni slovak prehiteval (sreča da sem ga videl) in še potem ko je mene je še enega. Problem so žal nekateri (saj mogoče tudi sam nisem ravno kdovekakšen voznik, a se vsaj trudim voziti po omejitvah in da ostalih hitrejših od mene ne oviram) objestni vozniki in zaradi takih je velika večina nesreč, vsaj po mojem mnenju.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
KSZ

Ah dej no, da se pa ne znas prilagodit kaosu v Spaniji ali kjerkoli drugje....wtf? Lesnik taprav.
hysterical-1.gif

Sam na vlak s takimi!
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Klinc...mu kar verjamem...recimo ko v BG uletiš v un megarondo kjer noben ne jebe žive sile pa še tramvaj skozenj pelje
shocked-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.801
113
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Se strinjam glede italijanov. Tamle na relaciji Ljubljana-Vrhnika so vzrok večini zastojev in sicer zato ker vozijo počasneje kot kamioni in jih potem ti prehitevajo, kar naredim večkilometrstki zamašek.

Dejstvo je da Italijani ne znajo vozit, da so bolgari, ukrajinci in podobni preutrujeni, da tudi precej naših in ostalih ne zna vozit in da jih precej hkrati še telefonira, sms-a in počne kaj jest vem kaj. Voznik BMW-ji bi moral to upoštevat (saj je stalnica in dejstvo na naših cestah) in imeti še večjo varnostno razdaljo ter biti še bolj previden.
Dej malo bolj natančno si oglej te ''Italijane'' noter v avtu, pa boš prišel do zanimive ugotovitve...
evil.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Se strinjam glede italijanov. Tamle na relaciji Ljubljana-Vrhnika so vzrok večini zastojev in sicer zato ker vozijo počasneje kot kamioni in jih potem ti prehitevajo, kar naredim večkilometrstki zamašek.

Dejstvo je da Italijani ne znajo vozit, da so bolgari, ukrajinci in podobni preutrujeni, da tudi precej naših in ostalih ne zna vozit in da jih precej hkrati še telefonira, sms-a in počne kaj jest vem kaj. Voznik BMW-ji bi moral to upoštevat (saj je stalnica in dejstvo na naših cestah) in imeti še večjo varnostno razdaljo ter biti še bolj previden.
Dej malo bolj natančno si oglej te ''Italijane'' noter v avtu, pa boš prišel do zanimive ugotovitve...
evil.gif
Tile italijani so italijani zgolj po registerskih tablicah... Je bilo v drugi temi veliko napisanega o tem.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:

evil.gif
Tile italijani so italijani zgolj po registerskih tablicah... Je bilo v drugi temi veliko napisanega o tem.

Priznam, nisem nikoli gledal kdo sedi po teh avtih (iz trenutnega avta jih vidim itak samo v streho
evil.gif
)

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Možno da so pač malo zblojeni ker so se izgubili, sem že parkrat tak reševal kako glupo potezo čeha ali švaba, ne pa italijana. V mestih so mogoče malo bolj divji, na avtocestah pa imajo vseeno bolj red kot mi. Vsaj tak občutek sem dobil.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
A pri alkoholu je bilo vse OK?
Da.
Ooo Ti smola ti.
Kolk bi imeli za povedat, če bi povzročitelj spil kakšno pivo, Takoj bi bil kriv alko, treba povišat kazni, pijane zapret dosmrtno, zaplenit premoženje ... treznim se pa samo zgodi.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Mah meni že veliko pove dejstvo, da je X6 treščil v ITALIJANA
stupid-1.gif
veliko furam AC in bebavi potomci fašistov so takoj za usekanimi Čehi najbolj nevarni vozniki za moje pojme.......
Jasno, če imajo pa v Italiji manjše kazni. Tud tam bi bilo treba kazni povišat. pa še nehali bi se pobijat vsevprek. v italiji mislim.
evil.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.801
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
stupid-1.gif
veliko furam AC in bebavi potomci fašistov so takoj za usekanimi Čehi najbolj nevarni vozniki za moje pojme.......
Jasno, če imajo pa v Italiji manjše kazni. Tud tam bi bilo treba kazni povišat. pa še nehali bi se pobijat vsevprek. v italiji mislim.
evil.gif
Vidim, da obvladaš zadevo. No, malo si preberi spodnji link, pa potem povej, kako so manjše kazni:
http://www.amzs.si/default.asp?podrocje=7&novica=1305

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
stupid-1.gif
evil.gif
Vidim, da obvladaš zadevo. No, malo si preberi spodnji link, pa potem povej, kako so manjše kazni:
No ja, če imajo pa višje kazni, potem pa te očitno ne nucajo prav nič, mogoče le polnjenju proračuna, če so italijani res takšni vozniki kot pravite.

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.801
113
Citat:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
stupid-1.gif
evil.gif
No ja, če imajo pa višje kazni, potem pa te očitno ne nucajo prav nič, mogoče le polnjenju proračuna, če so italijani res takšni vozniki kot pravite.
Berlusconi že ve kako cuzat denar
evil.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
stupid-1.gif
evil.gif
Berlusconi že ve kako cuzat denar
evil.gif
No ja, važno da višje kazni pomagajo. Komu ali čemu pomagajo, pa imamo izgleda čisto različna mnenja.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
Kriv je BMW, ker za tak denar ne da serijsko radarja v X6. Ce bi to bil Volvov 'terenec' se to ne bi zgodilo.

No to je bilo malo za hec, malo za res.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
Bmw ni mar za varnost drugih. Volvo skrbi tudi za varnost drugih. Mogoce kdaj tudi take palica caka. Spomnite se proeskega. Ne da je bil norc, tudi SUV mu ni nucal. Samo ta pravega mora dobiti.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Bmw ni mar za varnost drugih. Volvo skrbi tudi za varnost drugih.

To ponazarja tudi stanje v nasi druzbi, na zalost. Boli nas ku... za ostale, samo da je moja rit na mehkem.
frown-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.370
1.239
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Bmw ni mar za varnost drugih. Volvo skrbi tudi za varnost drugih. Mogoce kdaj tudi take palica caka. Spomnite se proeskega. Ne da je bil norc, tudi SUV mu ni nucal. Samo ta pravega mora dobiti.

Če bi vedel BMWjeve compatibility študije, bi spremenil mnenje. Proeski je pa zraven sedel, nič kriv ...