Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
jaz se tam okoli močvirja bolj redko vozim in nimam teh težav, ko pa se pa grem pač 15 minut prej
drugače pa se na pot pravočasno odpravim in in nisem na knap s časom ne blendam, dajem smerokazov za nakazovanje, da bi rad prehitel itd
ne vem, kaj je to v tej državi. a imate male qrce ali kaj, ne dobite fookat pa ste zato nervozni !? ne poznate na uro ?
takih bedakov, kot je pri nas še nisem nikjer videl. razumem, da se pri mestnih vpadnicah naredi gneča in občasno nekdo z nizkim IQ-jem ne dojame vsega, oz ni sposoben vsega teha obdelati in potem popeezdi.
ampak to se dogaja na celotni trasi AC . kar verjetno pomei da ti razni "dinamiki" menijo, da je AC samo za njih, in ne poznajo na uro, kaj šele, da bi si znali preračunati, koliko čase ja potrebno iz točke a do točke b, z upoštevanjem možnosti za zastoje.
Citat:
Uporabnik zetko pravi:
Pojdi 10min prej od doma, pa bos veliko zivcev prisparal. Svojih in od ostalih.
Se pravi, če pravilno razumem vajino logiko življenja in funkcioniranja v tej Deželici. Potrebno se je podrediti oz pokoriti, kar vam je ljubše, nesposobnežem, ki ne znajo voziti in so polsposobni pri nečemu kar ti omogoča, da dobiš vsakdanji kruh na mizo, vožnja avtomobila. Aja, sej res, to že obstaja, vsi tisti, ki volite leve in desne, da lahko potem nesposobno vladajo, kjer se morajo prilagajati njihovim idejam, ki so najmanj pol glupe, če ne povsem neumne. Mi je povsem jasno od kje vama logika.
Jaz ne rabim nič računati, ker nimam 8 urnega delavnika, pridem in grem, ko želim, mi je pa pomebno zaradi mene samega, da sem na kraju dogodka, takrat, ko si jaz v glavi narišem in ne takrat, ko se dolenjček (brez zamere dolenjci, lahko poljubno zamenjam z ostalimi migranti) spoka v svojo javno upravo, da bo lahko jamral kako težko mu je in da mu še kura noče znesti jebena jajca, telefon pa zvoni v prazno, ker ima on pomembno debato, vmes pa še razmišlja zakaj neki mi je danes tisti blendal pa še vsak dan se mi to dogaja, sigurno je kaj z njimi narobe.