bedaki na cesti

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
jaz se tam okoli močvirja bolj redko vozim in nimam teh težav, ko pa se pa grem pač 15 minut prej
drugače pa se na pot pravočasno odpravim in in nisem na knap s časom ne blendam, dajem smerokazov za nakazovanje, da bi rad prehitel itd
ne vem, kaj je to v tej državi. a imate male qrce ali kaj, ne dobite fookat pa ste zato nervozni !? ne poznate na uro ?
takih bedakov, kot je pri nas še nisem nikjer videl. razumem, da se pri mestnih vpadnicah naredi gneča in občasno nekdo z nizkim IQ-jem ne dojame vsega, oz ni sposoben vsega teha obdelati in potem popeezdi.
ampak to se dogaja na celotni trasi AC . kar verjetno pomei da ti razni "dinamiki" menijo, da je AC samo za njih, in ne poznajo na uro, kaj šele, da bi si znali preračunati, koliko čase ja potrebno iz točke a do točke b, z upoštevanjem možnosti za zastoje.

Citat:
Uporabnik zetko pravi:
Pojdi 10min prej od doma, pa bos veliko zivcev prisparal. Svojih in od ostalih.

Se pravi, če pravilno razumem vajino logiko življenja in funkcioniranja v tej Deželici. Potrebno se je podrediti oz pokoriti, kar vam je ljubše, nesposobnežem, ki ne znajo voziti in so polsposobni pri nečemu kar ti omogoča, da dobiš vsakdanji kruh na mizo, vožnja avtomobila. Aja, sej res, to že obstaja, vsi tisti, ki volite leve in desne, da lahko potem nesposobno vladajo, kjer se morajo prilagajati njihovim idejam, ki so najmanj pol glupe, če ne povsem neumne. Mi je povsem jasno od kje vama logika.

Jaz ne rabim nič računati, ker nimam 8 urnega delavnika, pridem in grem, ko želim, mi je pa pomebno zaradi mene samega, da sem na kraju dogodka, takrat, ko si jaz v glavi narišem in ne takrat, ko se dolenjček (brez zamere dolenjci, lahko poljubno zamenjam z ostalimi migranti) spoka v svojo javno upravo, da bo lahko jamral kako težko mu je in da mu še kura noče znesti jebena jajca, telefon pa zvoni v prazno, ker ima on pomembno debato, vmes pa še razmišlja zakaj neki mi je danes tisti blendal pa še vsak dan se mi to dogaja, sigurno je kaj z njimi narobe.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Vau, si funkcionalno nepismen. Ne prehitevam po desni, edino kar delam je da blendam in z levim smernikom nakazujem, da želim mimo. Ne limam se na rit, držim varnostno razdaljo. Zdaj pa odjebi u skokovima.

lepo si stopil v to temo, čestitke
evil.gif

A si mamo vprašal kaj bi napisal, ker misel je taka, globoka, dovumna in polna presežkov. Ne trudi se pa poglej, da ti ni mama pustila kakšnega listka z opravili.

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.900
113
Citat:
...lahko pa da zamuja v službo, lahko da mu žena rojeva, lahko, da se mu je otrok zgubil ali poškodoval. Vsi bi najprej pomoslili, da je tipo pač bedak, v resničnem življenju imamo nekateri dejanske probleme in obveznosti,.....

Kljub temu da je zjutraj v koloni verjetno vsaj v vsakem drugem avtu nekdo s takimi problemi (se mu mudi), pa se vas vseeno najde samo enepar ki zgoraj opisane probleme rešujete na tvoj način (samo še ta se mi umakne pa že letim. In ko sem končno mimo tega spet ponovitev vaje - samo še tega pa že letim.....itd. itd.....ponavljanje vaje do cilja....na križišču pred ciljem ko zavijaš levo se pa prej omenjeni počasneti prisvaljkajo mimo
cheer.gif
). Saj ne rečem, tudi sam včasih izgubim živce in poblendam, ampak mogoče 2x letno. Ko sem mimo pa ugotovim da se mi sploh ne mudi tako zelo. S tistim prejšnjim postom ko si si dal duška se pa strinjam.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Citat:
...lahko pa da zamuja v službo, lahko da mu žena rojeva, lahko, da se mu je otrok zgubil ali poškodoval. Vsi bi najprej pomoslili, da je tipo pač bedak, v resničnem življenju imamo nekateri dejanske probleme in obveznosti,.....

Kljub temu da je zjutraj v koloni verjetno vsaj v vsakem drugem avtu nekdo s takimi problemi (se mu mudi), pa se vas vseeno najde samo enepar ki zgoraj opisane probleme rešujete na tvoj način (samo še ta se mi umakne pa že letim. In ko sem končno mimo tega spet ponovitev vaje - samo še tega pa že letim.....itd. itd.....ponavljanje vaje do cilja....na križišču pred ciljem ko zavijaš levo se pa prej omenjeni počasneti prisvaljkajo mimo
cheer.gif
). Saj ne rečem, tudi sam včasih izgubim živce in poblendam, ampak mogoče 2x letno. Ko sem mimo pa ugotovim da se mi sploh ne mudi tako zelo. S tistim prejšnjim postom ko si si dal duška se pa strinjam.

Glej, če bi bila to regionalna oz magistralka cesta, okej pretočnost je slaba, ker je veliko ludi na cesti, infrastruktura je slaba (pa še to je diskutabilno, ker se brezmza za vsak drek, ob morebitni nesreči so pa zijala do nezavesti, jeb... vam p... mamo).
Avtocesta in obvoznica pa imata svoja pravila, levi pas za prehitevanje in desni za vožnjo, kaj od tega jutranjim debilkotom ni jasno? Meni je pa v posebno veselje, še posebej zjutraj, nervirati ljudi, včasih se mi res mudi, včasih je pa pure joy.
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.130
113
mali genij, ne vleči se zdaj ven.

ps. moja mati ima mobilni telefon, pokliče če kaj rabi. Njen listek mi bolj malo pomaga, ker ne živim pri starših.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Da ne bo jaz tebe vlekel za ušesa patuljak mali.

Smešen nisi, zabaven tudi ne, pameten še manj. Poblendam pa grem dalje. Ajde, sej veš, u skokovima.

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
41
Ne razumes logike in funkcioniranja. Ce jaz hocem nekje bit ob nekem casu, grem raje malo prej od doma, ker pac racunam s tem, da je lahko na cesti gneca. Normalen clovek naredi tako. Lahko gres pa tudi zadnjo sekundo in potem dozivljas histericne napade na cesti in posledicno na forumu.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ne, preberi še enkrat moj post, pomisli kaj boš napisal in poskusi razmisliti in boš videl kaj sem napisal. Out of the box razmišljanje zazželjeno.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
s tem stavkom " Meni je pa v posebno veselje, še posebej zjutraj, nervirati ljudi, včasih se mi res mudi, včasih je pa pure joy. " si potrdil kar sem prej napisal : še en bedak na cesti

izgleda, da ti določenih zadev ne razumeš. in potem se zgodi to, kar se par dni nazaj en retard naredil na AC

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Bedak gor ali dol, meni tvoje poimenovanje nič ne pomeni. Me pa zanima kako si prišel do zaključka, da vozim nad omejitvijo in nezbrano. Dej uporabi tisto kar naj bi bili možgani pa mi povej, če bo preskočila kakšna iskrica al je kresilni kamen že malo v letih pa je jeba kaj pognati.

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
41
Ti pa preberi se enkrat moj post in probaj sprejet normalno logiko. Ker se lahko se tako hvalis s tem, da nimas 8 urnega delavnika in da nisi ovca, ki sledi politikom, guzva bo na cesti se vedno.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
nikjer nisem napisal, da voziš nad omejitvami.
Nerviranje voznikov, tudi, če so za tvoje pojme retardi, pa je kršitev CPP
smile-1.gif

Da pa ti je to v užitek , pomeni, da ti nekaj manjka....

pa prijetno vožnjo ti želim

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
A vidiš kaj je tvoj problem? Da ti pade v oči tisto kar je najmanj pomembno in nima nobenega veze s temo (fokusiraj se na pravo poanto). Hvaljenje ni moja vrlina, je samo moj način življenja, ki mi prija.

Gužva na cesti bo vedno, lahko pa se omili od neposobnežev, ki ne vedo kaj počnejo in so izdatno opisani v mojem začetnem postu.

Bo zdaj šlo?

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
41
Fokusiranje na pravo poanto? Jaz sem ti dal dobrohoten nasvet, da pojdi 10 min prej od doma, ti si pa v to potegnil 8 urni delavnik, politiko in se vse zivo.

Sicer pa ne da se mi bockat. Ostani unikaten in dalje izgubljaj zivce na cesti.

/off

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
nikjer nisem napisal, da voziš nad omejitvami.

Torej, zakaj korelacija z nesrečo v kateri je bil udeležen X6?

Nerviranje voznikov, tudi, če so za tvoje pojme retardi, pa je kršitev CPP
smile-1.gif

Kršitev je uporaba dolgih luči, sem sprejel to tveganje, da bi me lahko kakšna patrulja ustavila.

Da pa ti je to v užitek , pomeni, da ti nekaj manjka....
Ja, manjka mi to, da bi ljudje začeli uporabljati tisto kar imate na ramenih.

pa prijetno vožnjo ti želim

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.008
11.130
113
ded ima novejšega Cja s biksonnkami na kar je ponosen, (kar načelno ni nič narobe) ampak njegov odraz v prometu je pa očigledno patološka motenost.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik zetko pravi:
Fokusiranje na pravo poanto? Jaz sem ti dal dobrohoten nasvet, da pojdi 10 min prej od doma, ti si pa v to potegnil 8 urni delavnik, politiko in se vse zivo.
Spet bereš v kvadratku
Sicer pa ne da se mi bockat. Ostani unikaten in dalje izgubljaj zivce na cesti.
aj važi, grem blendat naprej.
/off
on?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ded ima novejšega Cja s biksonnkami na kar je ponosen, (kar načelno ni nič narobe) ampak njegov odraz v prometu je pa očigledno patološka motenost.

Pa to ja, človek hoče malo, da se ljudje spokate na desne pasove in ustrezno razvrstite, potem je pa kar naenkrat unikaten, pataloško moten, bedak itd. Pa ja, sej se ne čudim več, jebe lud zbunjenog.

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
kaj pa si pricakoval od bebcev...se moras ocitno prilagoditi na AC voziti po prehitevalnem da pa ne bos koga v kolonici ovc motil pa najbolje da se ugasnes luci...aja pa ce bos koga zagledal na odstavnem ne pozabi bremzat pa slikat s telefonom.

Bee beee