No, danes zjutraj ob 7.15 mi je crknil avto tik pred zadnjim rondojem na Štajerski cesti v Ljubljani, enostavno ugasnil je, ko sem ga zakurblal, je delal pod štantgasom, ko sem pobožal gas crko. Takoj vklopim vse štiri in zavrtim asistenco. Za mano ženska gleda ko tele v nova vrata in mi nekaj maha. Ja a ne vidiš žmigavcev, pol še potrobi ko gre mimo. Deset trobelj sem naštel v teh treh minutah, če bi eden ustavil in mi pomagal kravo zvlečt 50m naprej do rondoja in na pločnik bi blo super, sam tega nikakor nisem mogel nardit. No pol se avto vseen odloč it v obrate, kar s telefonom na ušesih izkoristim in se odplazim do rondoja in na pločnik. Deset minut in avto vleka je bla pri meni, glih, ko je pripenjal avto, se pripeljeta policaja v marici. Policaj me presenečeno vpraša...gospod, a vi ste mel težave z avtom?...ja, seveda, tamle mi je crknil, pol sem mel pa srečo, da je po treh minutah še tok življenja pokazal, da sem se zavlekel sem gor, žal ni nihče ustavil, da bi mi pomagal porint avto s ceste je kaj narobe?...ne dobil smo klic, da en kar stoji na sredi ceste in govori po telefonu, pa da je nevarnost naleta. No vidim, da se naredu vse prav, po telefonu ste pa verjetno asistenco klical a ne?...ja, seveda, so že tu... hvala in nasvidenje.
Eno tele je rajš poklical policijo, kot da bi pomagal avto porinit. Mater, ko da ves ta plehovje ne more nikomur crknit. Folk je zmer bolj egoističen na cest. Aja, pa gužva je bla, tko da nevarnosti naleta seveda ni blo.